© Haber282 - 2020

Başkan Yüksel Bu Yılda Geleneği Bozmadı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yılbaşı dolayısıyla İlçe genelinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Yılbaşı günü görevi başında olan Jandarma kolluk kuvvetlerini, polis ekiplerini, hastanede yatmakta olan hastaları ve esnafları ziyaret eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Yeni yılın ilçemize, ülkemize, coğrafyamıza ve tüm dünyaya daha fazla huzur, barış ve demokrasi getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Başkan Yüksel yılın son mesai gününde halkın güvenliği için görevi başında bulunan Ergene İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Özgür Dehri, Ulaş Karakol Komutanı Astsubay Kıdemli Üstçavuş Süleyman Aslan ve Ergene Polis Merkezi Amiri Komser Yardımcısı Erdi Dürger’i görevi başlarında ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

Her yıl olduğu gibi bu yılda geleneği bozmayarak yeni yılda hastaneleri de ziyaret eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, hastane görevlileri nezaretinde doktorların, hemşirelerin, hastaların ve refakatçi kalan hasta yakınlarının yeni yılını kutlayıp geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Başkan Yüksel’in yapmış olduğu hasta ziyaretlerinden hasta yakınları da memnun kalırken bu güzel ziyaretten dolayı Başkan Yüksel’e teşekkür ettiler.

Hasta ziyaretlerinin ardından Başkan Yüksel Ergene’de esnaf ve ev ziyaretlerinde bulundu. Bizim Ergene’de vatandaşlarımız ile gönül bağımız var diyen Başkan Yüksel, “2019 yılında hizmet bayrağını vatandaşlarımız ile birlikte devraldık ve daha mutlu bir Ergene için çalışmaya başladık. Trakya’nın parlayan yıldızı Sevgi Kenti Ergene’de hayallerimizi bir bir gerçeğe dönüştürüyoruz. Halkımızdan aldığımız güçle daha da çok çalışacağız. Ergenemizde geleceği kurma adına verdiğimiz emek ve destek için sizlere teşekkür ediyor, ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte, huzurlu ve mutlu bir yıl geçirmenizi diliyorum” dedi.

Başkan Yüksel’in yapmış olduğu ziyaretlerde Ergene Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Cebeci ve Yüksel Baydarlı ile Belediye Meclis Üyesi Abdullah Yaman’da eşlik etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER