© Haber282 - 2020

Ergenede Haftanın Spor Panoraması

Ergene’de farklı lig kategorilerinde bulunan futbol takımları hafta sonu birbirinden güçlü rakipler ile maç yaptı. Oynanan müsabakalarda futbol takımları Ergene İlçesini en iyi şekilde temsil etti.

Tekirdağ Süper Amatör Ligi Mehmet Karatepe sezonunda mücadele eden Ergenegücü Ulaşspor sezon öncesi ligden çekilen Ergene temsilcisi Ahimehmet Gençlik Sporla karşılaşırken bu müsabakadan Ergenegücü Ulaşspor hükmen galip sayılarak hanesine 3 puanı yazdırdı. Grupta bulunan bir başka Ergene temsilcisi Vakıflar Güven Spor ise lider Kapaklı Spor ile karşı karşıya gelirken Ergene temsilcisi müsabakadan ne yazık ki 1-0 mağlup ayrıldı.

Tekirdağ 1. Amatör Ligi B grubunda bulunan Ergene temsilcisi Esen Spor bu hafta kendi sahasında Aşağı Sevindikli Spor ile karlı karşıya gelirken Esen Spor müsabakadan 2-0 galibiyet ile ayrıldı. Grupta bulunan diğer Ergene temsilerinden Sağlık Spor Büyük Çınarlı Spor’a 5-2, Ergene Kırkgöz Gençlik Spor ise Çerkezmüsellim Spor Kulübüne 3-1 mağlup olarak haftayı puansız kapadılar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER