© Haber282 - 2020

Mide küçültme ameliyatı olan Pe­lin Öz­te­kin adeta mum gibi eridi

Kilolarıyla başı dertte olan ünlü isimler son çareyi bıçak altına yatarak buldu. Mide küçültme ameliyatı olarak adeta mum gibi eriyen şöhretli isimler yaşadıklarını paylaştı.

Sem­pa­tik oyun­cu Pe­lin Öz­te­kin mi­de­si­ni kü­çült­tür­dük­ten son­ra ade­ta eri­di. He­de­fi­ne ula­şan ve 75 ki­lo ve­ren Öz­te­kin 83 ki­lo­ya düş­tü.

Gülden AVUÇ- BUGÜN GAZETESİ

BEBEK GİBİ BÜYÜTMÜŞÜM


“Ki­lo ver­dik­ten son­ra ka­dın ol­du­ğu­mu an­la­dım” di­yen Öz­te­kin, “İ­çim­den ger­çek­ten çok bü­yük bir mi­de çık­tı. Me­ğer se­ne­ler­ce bir an­ne­nin yav­ru­su­na bak­tı­ğı gi­bi mi­de­me bak­mı­şım. Ye­me­mi­şim ye­dir­mi­şim, iç­me­mi­şim içir­mi­şim... Alı­nan mi­de­nin bü­yük­lü­ğü iPad bo­yu­tun­day­dı di­ye­bi­li­rim. Ki­lo ver­dik­ten son­ra ba­bam bi­le ta­nı­ma­dı” şek­lin­de ko­nuş­tu.

1 YILDA 60 KİLO VERMEYİ HEDEFLİYOR

Ki­lo­la­rıy­la ba­şı dert­te olan Ham­di Al­kan'ın bu yaz ken­di­ni iyi­ce sal­dı­ğı dik­kat­ler­den kaç­ma­mış­tı.150 ki­lo olan yö­net­men ve oyun­cu Al­kan bir­kaç gün ön­ce mi­de­si­ni kü­çült­tür­dü. 1 yıl­da 60 ki­lo ver­me­yi he­def­le­yen Al­kan, ame­li­yat son­ra­sı “Her şey ga­yet yo­lun­da çok şü­kür. Za­yıf­la­mak ama­cıy­la de­ğil sağ­lık so­run­la­rın­dan do­la­yı bu ka­ra­rı ver­dim” di­ye ko­nuş­tu.

ÇOCUKLARIM İÇİN KiLO VERDİM

8 ay­da tam 40 ki­lo ve­ren Işın Ka­ra­ca res­men eri­di. Ün­lü şar­kı­cı, Ha­şi­ma­to has­ta­lı­ğı ve me­ta­bo­liz­ma so­run­la­rı se­be­biy­le bir alıp bir ver­di­ği ki­lo­la­rın­dan ka­lı­cı ola­rak kur­tul­du. Ün­lü sa­nat­çı, “Ben­de doy­ma his­si yok­tu. 105 ki­lo­dan 65 ki­lo­ya düş­tüm. Şim­di çok mut­lu­yum.  
Ope­ras­yo­nu gü­zel­lik için de­ğil ço­cuk­la­rı­mın be­ni sağ­lık­lı gör­me­si ve son ça­rem ol­du­ğu için yap­tır­dım” de­di.

BEYONCE SAYESİNDE ZAYIFLADIM

1 yıl içerisinde 30 kilo veren Aslızen, “Artık sahnede hareket edemiyordum, şimdi 36-38 beden giyiyorum. 4 yaşındaki kızım Beyonce'nin klibini izlerken 'Anne ne güzel şeyler giyiyorlar, sen niye böyle şeyler giymiyorsun' deyince zayıflamaya karar verdim” şeklinde konuştu.

KİLOLARIMLA BİRLİKTE KÖTÜ DÜŞÜNCELERİMİ ATTIM

Ope­ra sa­nat­çı­sı Ha­kan Ay­sev, beş ay ön­ce ge­çir­di­ği mi­de kü­çült­me ame­li­ya­tıy­la 3 ay­da 36 ki­lo ver­di. Tam 14 be­den kü­çül­dü­ğü­nü  be­lir­ten Ay­sev, “Ar­tık 2 adet köf­te ve ya­rım ka­se çor­bay­la do­yu­yo­rum. 10 yaş genç­le­ştim. Ha­ya­tım­dan ki­lo­la­rım dı­şın­da kö­tüm­ser dü­şün­ce­le­ri­mi de at­tım” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER