© Haber282 - 2020

Başkan Yüksel Çorlu’da yaya üst geçidinin açılışına katıldı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çorlu’ya kazandırılan yaya üst geçidin açılışına katıldı.

Yaya ve araçlar için güvenli bir trafik ağı oluşturmak amacıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çorlu ilçesinde yapımı tamamlanan Bülent Ecevit Bulvarı Yaya Üst Geçidi düzenlenen açılış töreni ile vatandaşların hizmetine sunuldu. Çorlu ilçesi Zafer Mahallesi'nde gerçekleştirilen programa Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de katıldı.

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Yüksel Özdal’ın proje ile ilgili olarak teknik bilgiler verdiği açılış töreninde Çorlu Belediyesi’nin önceki dönem başkanı Ünal Baysan ile Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da birer konuşma gerçekleştirdiler.

 

Konuşmaların ardından protokol üyeleri açılış kurdelesini keserek yaya üst geçidinin açılışını resmen gerçekleştirdiler.

 

Bülent Ecevit Bulvarı yaya üst geçidi

 

60 metre uzunluğa sahip üst geçit projesinde engelli vatandaşların da rahat bir şekilde faydalanabilmesi için 2 adet asansör bulunuyor. Üst geçidin cephe kaplamaları, modern mimari özellikler göz önünde bulundurularak yeni yapı malzemeleri ile tasarlandı. Üst geçidin iki kule arasındaki 40 metrelik kısmı ise çelik makas sisteminden faydalanarak tek açıklıkta geçildi. Bu sayede yol güzergahında görüntüyü engelleyebilecek bir kolon yapılmadı.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER