© Haber282 - 2020

Ergenede Yol Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen yol çalışmaları belirlenen programlar dahilinde mahallelerde tüm hızıyla devam ediyor.

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler geçtiğimiz haftalarda Sağlık Mahallesi Mevlana Sokak ve Yeşiltepe Mahallesinde Kehribar Sokak, Gülova Sokak ve Battalgazi Caddesinde yapmış olduğu yol-kaldırım çalışmalarını tamamlayıp yine Sağlık Mahallesinde Selimiye Caddesi ve Yeşiltepe Mahallesinde Kırlangıç Caddesi ile İnanç Caddesinde yol- kaldırım çalışmalarına başladı. Bunun yanı sıra ayrıca Sağlık Mahallesi Arınç Caddesi üzerinde kaldırım çalışmaları da son sürat devan etmekte.

Standartlara uygun yapılan kilit parke taş döşeme çalışmaları ile Ergene daha modern bir görünüme kavuşurken ayrıca mahallelerde trafik akışı rahatlayacak ve ulaşım daha da kolaylaşacak.

Yapılan yol çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergenede vatandaşlarımızın geçmişte en büyük sorunlarından biri olan yol sorunlarını Ergene Belediyesince yapılan çalışmalar sonucunda çözüme kavuşuyor. Yapılan yol çalışmaları ile Ergeneyi modern belediyeler seviyesine çıkaran belediyemiz yaz döneminin başlaması ile yol çalışmalarına daha yoğun bir tempo ile devam edecektir” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER