© Haber282 - 2020

NUH NUHOĞLU ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Önceki dönem CHP Ergene İlçe Başkanı Nuh Nuhoğlu, yaptığı basın açıklaması ile Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Nuh Nuhoğlu, CHP Ergene İlçe Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında “Yurdumda yanlış giden düzenlere ‘dur’ diyebilecek bir yürekle yola çıktım” diyerek, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesi CHP Tekirdağ Milletvekilliği Aday Adaylığını açıkladı.
Deprem ve sel felaketinden duyduğu üzüntüyü ifade ederek sözlerine başlayan Nuh Nuhoğlu, Ramazan ayının hayırlı geçmesini de diledi. Nuhoğlu, “Deprem ve sel felaketlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, halkımıza başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. İnşallah böyle acılar bir daha yaşamayız. Ama burada hükümetin ne kadar liyakatsiz olduğunu da böylece gördük. Hayırlı Ramazanlar geçirilmesini diliyorum. Zor bir Ramazan ayı geçiriyoruz. Çorbanın, iftarların zor olduğu ekonomik sıkıntıların had safhada olduğu bir dönemdeyiz.
Bu kadar güzel bir kalabalığı görünce ben çok mutlu oldum. İnşallah bu kalan 50 günlük süre zarfında tüm vatandaşlarımız ve tüm örgütümüzün de desteğiyle, bu iktidarın Millet İttifakı tarafından devrileceğini göreceksiniz. Cumhurbaşkanımız da Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır. Mecliste de çoğunluk sağlanacaktır.

14 MAYIS BU ÜLKENİN 21 YIL SONRA SON ÇIKIŞI OLACAKTIR’
‘Sana ne’, ‘bana ne’ kelimeleri benim hayatıma giremeyecek kelimelerdir. Çünkü siz dünyanızdan, çevrenizden ve topluluktan sorumlusunuz. Beni de bu duruma getiren ve mücadele ettiğim konuların temeli de duyarlı olmak. Çünkü toplumda en ufacık bir çocuk ağlasa da, en ufak bir hayvanın yarası da olsa sizin bundan etkilenmeniz gerekiyor. Eğer bu hassasiyet yoksa zaten bu siyaset ve toplumu yaşamanız imkansız. Benim bu yola çıkmamın da sebebi budur. Çıkmış olduğum bu yolda kısaca bahsetmek istersek, teşkilatımızda birçok görevlerde bulundum. Çeşitli STK’larda görev yaptım, başkan yardımcılığı, meclis üyeliği yaptım. 2019 – 2022 yılları arasında CHP Ergene İlçe Başkanı olarak görevimi yaptıktan sonra bir karar alarak, yeni bir yol, yeni bir sayfa açmak istedim. Çünkü artık 14 Mayıs bu ülkenin 21 yıl sonra son çıkışı olacaktır. Bizler de bu görevi alabilmek, bu mücadeleyi sürdürmek için tüm diğer aday adayı arkadaşlarımızla beraber elimizi taşın altına koyduk. Tüm arkadaşlarımızın Tekirdağ için canı gönülden ne gerekiyorsa yapacağından hiç şüphem yok.” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER