282 baskı
müge
Tekirdağ
DOLAR32.39
EURO35.0934
ALTIN2326.7

11 İLÇE BELEDİYE BAŞKANI İLE ORTAK BASIN TOPLANTILARININ İLKİ ÇORLU'DA GERÇEKLEŞTİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
11 İLÇE BELEDİYE BAŞKANI İLE ORTAK BASIN TOPLANTILARININ İLKİ ÇORLU'DA GERÇEKLEŞTİ
Abone ol
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın, Tekirdağ'ın 11 ilçesinde gerçekleştirilen çalışma, proje ve yatırımları basın mensuplarıyla paylaşmak adına 11 ilçe belediye başkanı ile birlikte düzenleyeceği ortak basın toplantılarının ilki Çorlu ilçesinde gerçekleşti.

"Hem Çorlu hem de Tekirdağ adına hayırlı olmasını temenni ediyorum"

Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesi'nde gerçekleşen toplantının açılış konuşması Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt tarafından yapıldı. Sarıkurt konuşmasında, "Bugün, Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak öncülüğünde yapılan çalışmaları değerlendirmek üzere basın mensuplarımız ile bir araya geldik. Kadir Başkanımıza teşekkür ediyorum. Her birimiz belediye meclislerinde geçtiğimiz yılları, bir sorumluluğun gereği olarak da hemşerilerimiz, vatandaşlarımız, belediye meclis üyelerimiz ve basın mensuplarımızla paylaştık. Bugün de o sorumluluğun gereği olarak sizlerle tekrar bir aradayız. Hem Çorlu hem de Tekirdağ adına hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

"2021 yılında yoğun bir çalışma programımız olacak"

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'un ardından konuşmasını gerçekleştiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise, "Aslında 2020 yılında çok aktif bir çalışmayı programlamış idik. Ancak Mart ayında başlayan pandemi, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde, ilimizde ve tüm birimlerde ciddi bir hizmet aksaması yarattı. Özellikle, pandemi açısından en yoğun dönem olan 15 Mart ile 2 Haziran tarihleri arasında hizmetlerimizin tamamını pandemi ile mücadeleye ayırdık. 2 Haziran sonrasında sanki hastalık bitmiş gibi herkesin rahatlamasının ardından tekrar ikinci pik döneminin başlamasıyla da Mart ve Kasım ayları arasında ciddi bir çalışma yapamadık. Fakat 2021 yılında aşıların vurulmaya başlamasının verdiği cesaretle birlikte çok aktif bir çalışma programı başlayacak. Bu vesile ile 11 ilçemizin tamamında basın mensuplarımızla bir araya gelerek ilçelerimizde yapılan çalışmaları paylaşmak ve değerlendirmek istedik. Bu toplantılara da hem nüfusu hem de sosyo-ekonomik durumu itibariyle Çorlu ilçemizden başladık. Ben herkese sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum." şeklinde konuştu.

Çorlu'ya 493 Milyon TL'lik Yatırım Yapıldı

Geride kalan dönemde tüm ilçelerde olduğu gibi Çorlu'da da önemli çalışmalara imza attıklarının altını çizen Başkan Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ilçelerimize eşit mesafedeyiz. Tüm ilçelerimizde ihtiyaçlar ve planlamalar doğrultusunda yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. TESKİ olarak Çorlu'da 273 km uzunluğunda altyapı yatırımı ve buna bağlı olarak 225 Milyon TL yatırım, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak da 268 Milyon TL olmak üzere geride bıraktığımız süreçte toplam 493 Milyon TL'lik yatırım yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. 2021 yılı ile birlikte pandemi sürecinin de etkilerinin azalmasıyla birlikte yatırım ve projelerimize hız vereceğiz. Önümüzdeki 3 yıllık süreçte bizi izlemeye devam edin. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tüm ilçeleri ile birlikte Tekirdağ için çalışmaya devam ediyor" dedi.  

Toplantıda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz tarafından 1 Nisan 2014 - 31 Aralık 2020 tarihleri arasında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ'nin Çorlu ilçesinde gerçekleştirdiği yatırımlar ile ilgili basın mensuplarına bilgi verildi. Konuşmaların ardından Başkan Kadir Albayrak ve Ahmet Sarıkurt basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Çorlu ilçesi Ortak Basın Toplantısında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'un yanı sıra, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Kaan Gaytancıoğlu, daire başkanları, şube müdürleri ve Çorlu ilçesinde görev yapan basın mensupları yer aldı.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İğneada açıklarında hamsi avına lodos engeliÖnceki Haber

İğneada açıklarında hamsi avına lodos en...

BAŞKAN ATA’NIN ÇABALARI SONUÇSUZ KALMADISonraki Haber

BAŞKAN ATA’NIN ÇABALARI SONUÇSUZ KALMADI

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar