282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3758
EURO35.0337
ALTIN2325.7

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun
Abone ol
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Kadir Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi.

Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün Milli Mücadelenin ilk ateşini yakışının 102. yıl dönümünü ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı kutlamanın gurur ve mutluluğu içerisindeyiz.

19 Mayıs 1919'da Samsun'da yakılan Milli Mücadele ateşi dalga dalga tüm Anadolu'ya yayılmış, Atatürk'ün liderliğinde özgürlük ve bağımsızlık uğrunda kenetlenen ulusumuz Kurtuluş Savaşı'ndan zaferle çıkmış ve sonrasında çağdaş ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti kurulmuştur.

Ne mutlu bizlere ki Mustafa Kemal Atatürk gibi büyük bir öndere sahibiz. Özgürlüğüne, bağımsızlığına ve vatanına her zaman ve her koşulda sahip çıkan Türk milletinin bir ferdi olmaktan dolayı gurur ve mutluluk duyuyorum. Ata'mızın en büyük eseri ve emaneti olan Cumhuriyet'imizi muasır medeniyet seviyesinin üzerine taşımak ve yükselen yeni nesle emanet etmek bizlere düşen en büyük görevdir.

Atatürk, "Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizlersiniz." diyerek en büyük mirasını gençlere emanet etmiştir.

Ata'mızın çağdaş ve ölümsüz fikirleri geçmişte ve günümüzde yolumuzu aydınlattığı gibi gelecekte de Cumhuriyet nesillerine yol göstermeye devam edecektir. Gençlere en büyük tavsiyem hayat yolunda başarılı olabilmeleri ve vatanımıza yararlı bireyler haline gelebilmeleri için Atatürk ilke ve devrimlerini kendilerine rehber edinmeleridir.

Cumhuriyet nesillerinin bir ferdi olmanın gurur ve mutluluğunu paylaştığım değerli halkımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyor, yurdumuzun kurtarıcısı ve Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, şükran ve saygıyla anıyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Çalışmalarına Devam EdiyorÖnceki Haber

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Çalışmal...

ÇEVRESİNE ZEHİR SAÇIYORSonraki Haber

ÇEVRESİNE ZEHİR SAÇIYOR

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar