282 baskı
müge
Tekirdağ
DOLAR32.4177
EURO35.1233
ALTIN2324.5

2. Çorlu Ulusal Fotoğraf Yarışması Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
2. Çorlu Ulusal Fotoğraf Yarışması Başladı
Abone ol
Çorlu Belediyesi tarafından şehrin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla ulusal düzeyde 2. kez fotoğraf yarışması düzenleniyor. Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) tarafından da onaylanan ve yarışma takvimine dâhil edilen 2. Ulusal Çorlu Fotoğraf Yarışması'na katılım 8 Mayıs 2023 tarihinde sona erecek.

Trakya'nın merkezinde, 300 bine yakın nüfusu ile İstanbul'dan sonra bölgenin en büyük yerleşim merkezi olan Çorlu'da, kentin birden çok farklı yüzünü fotoğraflara yansıtmak, fotoğraf sanatına ve sanatçılarına katkı sağlamak ve uluslararası düzeyde kentin tanıtımını yapmayı amaçlayan Çorlu Belediyesi, 2017 yılından sonra ikinci kez “Çorlu” konulu ödüllü bir fotoğraf yarışması düzenliyor.

    Katılımın ücretsiz olduğu yarışmada 18 yaş üstü fotoğraf sanatçıları, Çorlu’da çektikleri fotoğraflarla dijital renkli ya da siyah-beyaz olarak tek kategoride yarışacaklar. Çorlu Belediyesi ile Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu iş birliği ile düzenlenen yarışmada fotoğraf sanatçıları Arif Tekin, Gılcan Mete Delibay, İsmail Akar, Selahattin Kalaycı ve Serdar İyiiz jüri koltuğunda yer alıyor.

    Çorlu’ya dair en güzel karelerin yakalanacağı fotoğraf yarışmasında birincilik ödülü 8 bin TL, ikincilik ödülü 6 bin TL, üçüncülük ödülü 4 bin TL ve mansiyon ödülü 3 bin TL olacak. Ayrıca 30 adet fotoğraf da sergilenmek üzere seçilecek ve yarışmanın ardından bir ödül töreni ve fotoğraf sergisi düzenlenecek. Yarışmanın sonuçları ise 15 Mayıs 2023’te açıklanacak.

    Yarışmaya katılmak isteyen yarışmacılar, https://tfsfonayliyarismalar.org/ adresinden üyelik ve fotoğraf gönderme/yükleme yönergelerini takip ederek katılım işlemlerini gerçekleştirebilecek. Ayrıca yarışma şartnamesine ve diğer tüm detaylara yine bu siteden ulaşılabilecek: https://tfsfonayliyarismalar.org/tr/yarisma/detay/corlu-belediyesi-2-ulusal-fotograf-yarismasi-tr 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MARMARAEREĞLİSİ İLÇESİNE BETON YOL HİZMETİÖnceki Haber

MARMARAEREĞLİSİ İLÇESİNE BETON YOL HİZME...

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Kapı Kapı Gezerek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü KutladıSonraki Haber

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Kap...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar