282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıldönümü, tüm yurtta olduğu gibi Saray’da da coşkuyla kutlandı.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıldönümü, tüm yurtta olduğu gibi Saray’da da coşkuyla kutlandı.
Abone ol
Saray Belediyesi tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı’na Saray halkı yoğun ilgi gösterdi.

ZAFERİN 101. YILI ANISINA 101 ÇAM FİDANI DİKİLDİ
Saray Atatürk Kültür Merkezi’nde yaz boyunca Yaz Atölyelerinde öğrenim gören çocukların sezon sonu gösterileriyle başlayan etkinlikler, çocuklar ve ailelerinin Yuvalı Mahallesi’nde bulunan Saray Belediyesi Özel Ağaçlandırma Alanı’na Zaferin 101. yılı anısına 101 adet çam fidanı dikmeleriyle devam etti.

SARAY’DA ZAFER COŞKUSU ALANA SIĞMADI
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101.yıldönümü, Saray Belediyesi tarafından düzenlenen Zafer Yürüyüşü ve Sevtuğ Konseri alana sığmadı. Saat 20.00’da Atatürk Alanı’nda toplanan Saray halkı, ellerinde bayraklar ve fenerlerle Ladin sokağa kadar coşkulu bir kortej yürüyüşü gerçekleştirdi. Fener Alayı ve Zafer Yürüyüşü ile devam eden 30 Ağustos Zafer Coşkusu, dans gösterileri, piyano ve keman resitalinin ardından Sevtuğ konseri ile zirve yaptı.

BAŞKAN ERKİŞ: “EŞİTLİĞİN EN GÜZEL ŞEKLİYLE KUTLAMAK ÜZERE BURADAYIZ.”
Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, günün anlam ve önemine dair coşkulu bir konuşma gerçekleştirdi. Protokolü ve katılımcıları selamlayan Başkan Erkiş konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Bu mahallenin bu toprağın asli unsurları, Bu mahallede duygusallaşmamam mümkün değil, bu mahalleye 40 yıldır dâhil olurum ve her defasında aynı büyük heyecanla burada yer alırım. Şimdi son anda büyük konuşmuşum, seçim sürecinde burasını bir kurtarılmış bölge tadında 'Amora Çavo Bizim Çocuk, Bizim Özgen' diye beni son derece ayrıcalıklı kılan bir havayla karşıladıklarında allahım burada bundan daha büyük bir mutluluk yaşayamam demiştim. Büyük konuşmak gerekmiyor, şimdi 30 Ağustos Zaferini çadırlarından kışlaya, şu zorlu hayatlarından sevk edildikleri garnizona davul zurnayla giden kardeşlerimizin muhitinde bir Zafer gününü böylece gördüğümde şunu diyorum, ileride kısmet olur da aday olursam tek bir oy bile almayayım ancak bu mahallede 30 Ağustos'lar bu coşkusuyla, bu ihtişamıyla, bugünün azametiyle böylece kutlansın inşallah. Ve bu mahalleyi o mahllelilerle bir olmak üzere burada gelip eşitliğin en güzel şekliyle kutlamak üzere burada yer alan saygıdeğer hemşehrilerime her şeyin yakıştığını ve bugün burada unutulmaz bir gece yaşayacağımızı şimdiden müjdeliyorum. Hepinizi en içten duygularımla selamlıyorum, uğurluyorum, hayırlı akşamlar ve iyi eğlenceler diliyorum.”

DANS GÖSTERİLERİ İZLEYENLERİ BÜYÜK ALKIŞ ALDI
Başkan Erkiş’in ardından sahneye gelen dansçılar salsa, vals ve zeybek performansıyla izleyenleri büyüledi. Büyük beğeni toplayan dans gösterileri izleyenlerden büyük alkış aldı.

DOĞANAY TEMURKAN VE ÖĞRENCİLERİ DİNLEYENLERİ BÜYÜLEDİ
Dans gösterilerinin ardından sahne alan Saray Belediyesi Müzik Eğitmeni Doğanay Temurkan’ın muhteşem piyano ve öğrencilerinin keman resitali geceye renk kattı. Dinleyicilerin adeta büyülendiği resital sonrası sarayın sevilen sesi Sevtuğ sahne aldı.

SEVTUĞ SARAY’I COŞTURDU
Dans gösterileri ve resitalin ardından sahne alan Sevtuğ birbirinden güzel şarkılarıyla Saray’ı coşturdu. Gece yarısına kadar sahnede kalan Sevtuğ, Saraylılara muhteşem bir akşam yaşattı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla KutlandıÖnceki Haber

30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlan...

Kırklareli’de jandarmasından ’kaskımla güvendeyim’ etkinliğiSonraki Haber

Kırklareli’de jandarmasından ’kaskımla g...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar