282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

83 Yaşında Tekerlekli Sandalye ile Gelip Yürüyerek Evine Gitti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
83 Yaşında Tekerlekli Sandalye ile Gelip Yürüyerek Evine Gitti
Abone ol
Hastanemiz Beyin, Sinir ve Omurilik cerrahisi branşında hizmet vermeye devam eden Op. Dr. Oğuz Özel gerçekleştirdiği vidasız dar kanal ameliyatları ile hastalarına şifa olmaya devam ediyor.

Son bir yılını tekerlekli sandalyeye mahkûm bir şekilde geçiren 83 yaşındaki hastamız Fatma Sözen, 15 yıldır ayak ağrısı, uyuşukluk şikayetleri ile pek çok doktora başvurmuş. Yapılan her muayene ve tetkik sonrasında dar kanal teşhisi konulan hastamıza bu sefer farklı olarak, herhangi bir vida-plak-bağlantı elemanı vb. özellikli yabancı malzeme kullanılmadan ameliyat olabileceği doktorumuz Oğuz Özel tarafından anlatıldı. Anlatılan yöntemin diğer ameliyat yöntemlerinden daha güvenli olduğuna ikna olan hastamız ameliyat olmayı kabul etti.

Ameliyat günü tekerlekli sandalye ile gelip covid-19 yönünden tamamen güvenli olan servise yatışı yapılan hastamız yaklaşık 2 saat süren ve 4 cm’li kesi ile yapılan operasyon sonrasında tekrar yatağına alındı. Aynı günün akşam saatlerinde doktorumuz tarafından ayağa kaldırılarak yürütülen hastamız ertesi gün yine yürüyerek taburcu edilmiştir.

Hastamız Fatma Sözen’in oğlu Ayhan Necip Sözen ‘’Annemizi uzun süredir devam eden şikâyetlerinden dolayı Beyin, Omurilik ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Oğuz ÖZEL’e muayeneye getirdik. Oğuz Hocam bize vidasız dar kanal ameliyatının nasıl olacağı hakkında detaylı bilgiler verdi ve bizi çok rahatlattı. Operasyon sonrasında annemiz eski sağlığına kavuştu. Tekerlekli sandalye ile getirdiğimiz annemizi şimdi evimize yürüyerek götürüyoruz. Başta doktorumuz Oğuz ÖZEL olmak üzere tüm Vatan Hastanesi çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi.

40. hizmet yılında Özel Çorlu Vatan Hastanesi ailesi olarak hastamız Fatma Teyzemize sağlıklı bir ömür diliyoruz.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÇERKEZKÖY'DE DEKORATİF AHŞAP SÜSLEME KURSU KAYITLARI BAŞLIYORÖnceki Haber

ÇERKEZKÖY'DE DEKORATİF AHŞAP SÜSLEME KUR...

Espor dünyası Red Bull M.E.O. Dünya Finali’nde ”Sanal İstanbul”da yarışacakSonraki Haber

Espor dünyası Red Bull M.E.O. Dünya Fina...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar