282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5209
EURO34.808
ALTIN2418.9

AK PARTİ BU SEÇİMLERDE DE BİRİNCİ PARTİ ÇIKACAK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK PARTİ BU SEÇİMLERDE DE BİRİNCİ PARTİ ÇIKACAK
Abone ol
Ak Parti Çorlu İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Milletvekili adaylarının bir bölümünün katıldığı toplantıda, Ak partinin yine birinci parti olacağı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ınn ilk turda Cumhurbaşkanı seçileceği vurgusu yapıldı. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayları, Çorlu İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltı programı ile ilçede görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesi çalışmalarını Çorlu’da yürütecek olan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayları Mustafa yel, Mestan Özcan, Kerim Atalay ve Cem Karaca, AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığı tarafından Özcanlar Restaurantta düzenlenen kahvaltı programı  ile ilçede görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi. Seçimlere çok az bir süre kaldığını belirten AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş, “Allahın izni ile bu hafta sonu yapılacak olan seçimlerde Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin başkanı olarak seçilecektir. 2023, 2071 hedeflerine hızla yürüyeceğiz. Vakit Türkiye, vakit Çorlu vakti” dedi.

VATANDAŞLARIMIZI KUTLAMALARA DAVET EDİYORUM

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Cem Karaca, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimler sonrası tüm Tekirdağlı vatandaşları kutlamalara davet etti. Karaca, “Güzel ve bereketli bir seçim dönemi geçiyor. Yaklaşık 1 ay süre zarfında sizlerle beraber çalışmalarımızı yürüttük. 7 vekil adayımız da tüm ilçeleri mahalle mahalle geziyor. Gezmedik sokak ve mahalle bırakmayacağız. Tüm ilçelerde bu programlarımızı devam ettireceğiz. 24 Haziran akşamı Tekirdağ’da Valilik Meydanı’nda, Çorlu’da da Atatürk Meydanı’ndaki kutlamalara hepinizi davet ediyorum” dedi.

16 YILLIK İKTİDAR DEVAM EDECEK

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Kerim Atalay ise, “Erken seçim kararının alındığı ilk günlerden itibaren bütün milletvekili adaylarımız ve teşkilat mensuplarımız ile birlikte sahadayız ve çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. İnanıyoruz ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan yaptıktan sonra bu süreci Tekirdağ olarak tamamlayacağız. Saha çalışmalarında da gördük ki vatandaşlarımız AK Parti’ye desteklerini açık bir şekilde ifade etti ve bu da bizi gururlandırdı. 24 Haziran’da Tekirdağ’da ve Türkiye’de üstün bir başarı ile 16 yıllık iktidar, devam edecek” dedi.

EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Mestan Özcan ise, “Çok az bir süremiz kaldı. 24 Haziran seçimlerini başarılı bir şekilde gerçekleştireceğimizin heyecanı içindeyiz. Vekil adaylarımız belirlendikten sonra ilk olarak saha çalışmalarına başladık. 7 adayın 7’si de sahada 1. sıra adayıymış gibi çalışıyor. Elimizden geldiğince performansımızın en iyisini yapacağız. İnşallah sonunun hayırlı olacağını hep beraber göreceğiz” dedi.

TEKİRDAĞ’I YÖNETEMEYEN ÜLKEYİ YÖNETEMEZ

Tekirdağ’ı yönetemeyen bir zihniyetin ülke yönetmesine inanmadıklarını dile getiren AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Mustafa Yel, “Biz inançlı bir kadroyuz. 2002’den bugüne kadar pek çok sorunu geride bırakarak geleceğe yürüyoruz. Her seçim öncesi 20 bin kilometre yol kat etmişiz. Bu tüm kadrolar için böyle. Hepimiz bu millete aşık olan insanlarız. Girdiğimiz her seçimde de bu millet, kendisine hizmetkar olan kadroları seçmeye devam edecek. Hiç kimse hiç kimseye kara kaşı, kara gözü için oy vermiyor. Çorlu, Trakya’nın en büyük ilçesi ve ikinci planda kalmayacak kadar bizim için önemli bir yer. 30 yılı aşkın Çorlu’da CHP zihniyeti iktidar. İnsanların artık gözü açıldı. 30 yıl ilçeyi yönetecekler ve ilçeye yeteri kadar yeşil alan sağlayamayacak bir belediye ile karşı karşıyayız. Bizde halkımızın yeşil alana sahip olmasını istiyoruz. Buna gelene kadar keşke daha da çok yeşil alan çalışmasına girebilseydiler. Orion kavşağı hala çözüm bekliyor. Kamulaştırma sorununa hala el atmadılar. Bugüne kadar 4,5 yıl geçti ve Büyükşehir’in Çorlu’da eserini göremiyoruz. Doğalgaz ile ilgili yaptığımız çalışmalara belediyeler sahip çıkıyor. Onlar sadece kazı izni veriyor. Büyükşehir Belediyesi Başkanı, doğalgazı kendileri getirmiş gibi çalışıyorlar. Kendileri yapamıyorsa, teşekkür etmeliler. Tekirdağ’ı yönetemeyenler Türkiye’yi yöneteceğiz diyorlar. Biz bunlara inanmıyoruz, güvenmiyoruz” dedi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Alipaşa Mahallesi Yol Durum ve Metraj BilgilendirmesiÖnceki Haber

Alipaşa Mahallesi Yol Durum ve Metraj Bi...

Pazarda File Dağıtımı GerçekleştirildiSonraki Haber

Pazarda File Dağıtımı Gerçekleştirildi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar