282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5085
EURO34.5943
ALTIN2494.4

AK PARTİ DE ÇORLU BELEDİYESİNİN DOSYASI DİKKAT ÇEKTİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK PARTİ DE ÇORLU BELEDİYESİNİN DOSYASI DİKKAT ÇEKTİ
Abone ol
AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş’ı ziyaret etti. Uzun süren toplantıdan sonra sosyal medyaya yansıyan fotoğrafta çok önemli bir ayrıntı göze çarptı. Masada Çorlu Belediyesi ile ilgili kalın bir dosyanın olması dikkat çekti. Kamuoyu bu dosyanın içeriğinde neler olduğunu çok merak ediyor.

Yüksel’in sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, teşkilat çalışmaları hakkında Uylaş’tan bilgi aldığı ve istişarede bulundukları belirtildi. Paylaşılan fotoğraf ve açıklamasında yer alan bilgi, ilk etapta rutin bir teşkilat ziyareti gibi görünse de, ziyaretin ipuçları, fotoğrafta gizliydi.

Hafta sonu gerçekleşen ziyarette, fotoğrafın çekildiği esnada İl Başkanı Yüksel ile İlçe Başkanı Uylaş’ın önünde CHP’li Çorlu Belediyesi’nin 2017 ve 2018 yıllarına ait ‘bütçe kitapçıklarının’ olduğu görülüyor. İl Başkanı Yüksel’in, makam koltuğu yerine misafir koltuklarında Uylaş ile karşılıklı oturması, görüşmenin samimi bir ortamda gerçekleştiğinin ipuçlarını veriyor.

Sürekli takım elbiseyle görmeye alışık olduğumuz Uylaş’ın bu ziyaret esnasında daha spor bir kıyafetle fotoğraf vermesi, görüşmenin “ani planladığını” gösteriyor. Fotoğrafın anlattıkları bu kadarla sınırlı değil. Her iki başkanın da elinin bütçe kitapçılarının üzerinde olması, “CHP’li Çorlu Belediyesi’ne yakın markaj kurdukları” ve haberde bahsi geçen “istişare” gündeminin Çorlu Belediyesi olduğu ihtimalini güçlendiriyor. Fotoğrafta başka bir partili yöneticinin yer almaması da “rutin” görünen ziyareti “özel” kılıyor. CHP’de her geçen gün, yeni aday adayları ortaya çıkarken, basın tarafından AK Parti’de süren “sessizliğin” eleştirildiği şu günlerde Cüneyt Yüksel’in bu paylaşımıyla, AK Parti kadrolarındaki seçim hazırlığının sanıldığı kadar “sessiz” olmadığı gözler önüne seriliyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Yüksel Aday Adaylığını AçıkladıÖnceki Haber

Başkan Yüksel Aday Adaylığını Açıkladı

BAŞKAN UYAN; MECLİSTE BÜTÇE VE KESİN HESAP REDDEDİLEMEZSonraki Haber

BAŞKAN UYAN; MECLİSTE BÜTÇE VE KESİN HES...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar