282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.2234
EURO34.9331
ALTIN2444.4

AK PARTİ TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ METİN AKGÜN´DEN ÇORLU TSO’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK PARTİ TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ METİN AKGÜN´DEN ÇORLU TSO’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Abone ol
AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay, AK Parti Ergene İlçe Başkanı Hamdi Sarıer, İlçe Teşkilat Üyeleri ve Kadın Kolları Üyeleri Odamıza hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Yeni göreve başlayan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Meclis Başkan Yardımcıları; Umut Güngör, Faysal Çakmak, Meclis ve Komite Üyeleri ziyarette hazır bulundular.

Genç Yönetim Kurulu Başkanı ve Sanayiyi Temsil Eden Meclis Başkanı’na Güveniyoruz, İnanıyoruz

Ziyarette seçim hakkında değerlendirmede bulunan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün; “Göreve seçilen değerli Başkanları, Meclis Üyelerini ve Komite Üyelerini tebrik ediyorum. Bu seçimin kazananı kaybedeni yok. Kazanan Çorlu’dur. Sandığa giden herkesi kutluyorum. Bu yüce görevi 4 yıllık bir zaman zarfında icra edecek olan bu genç ekibe güveniyoruz, inanıyoruz. Bizlerinde zamanında görev aldığı emanetimizi genç bir Yönetim Kurulu Başkanıma ve tüm sanayiyi temsil eden Meclis Başkanıma teslim ediyorum. İnanıyorum ki bu yönetim güzel hizmetlere imza atacak ve Türkiye genelinde Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nı söz sahibi yapacaklardır. Bizler görevde olduğumuz sürece ilçe başkanlarım dahil 24 saat yanınızdayız. Seçilen tüm arkadaşlarımızı bir kez daha tebrik ederim” ifadelerini kullandı.

 Vakit Kaybetmeden Çalışmalara Başlayacağız

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, uzun soluklu bir seçim süreci geçirdik diyerek;  "Bu zaman zarfında yanımızda olan herkese teşekkür ederim. Çorlu ve bölgemiz için projelerimiz var. Bunları hayata geçirmek için vakit kaybetmeden çalışmalara başlayacağız. Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olan Çorlu’ya katma değer sağlamak için genç ve dinamik bir yönetim anlayışıyla üyelerimizin sorunlarına çözüm bulacağız ve onlardan aldığımız güçle önemli işlere imza atacağız. Sayın Vekilimizin ve İlçe Yönetiminin bizleri desteklemesi ve birlikte hareket etmesi bizlere güç verecektir. Hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum” açıklamasında bulundu.

 Kazanan Çorlu Oldu

Odamız Meclis Başkanı Erdim Noyan, yaptığı konuşmada; "Seçimin ertesi gününde bizleri ziyaret eden Sayın Vekilimize teşekkür ederim. Yorucu bir seçim süreci atlattık ve sonunda bütün Çorlu’nun kazandığı sonuca imza attık. Bizlere şerefli bir görev düşmüştür. Bu görevi en iyi şekilde yapmak için var gücümüzle çalışacağız. Bu süreçte Sayın Vekilimizin ve İlçe Yönetiminin yanımızda olacağını bilmek bizleri mutlu kılmıştır” ifadelerine yer verdi.

 İlçe Başkanlığımız 7/24 Çorlu TSO ile İstişarede Olacaktır

Birliktelik mesajı veren AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay; “Gerçekleşen seçim sonrası göreve gelen Yönetim ve Meclis Başkanını akabinde Meclis Üyelerini ve Komite Üyelerini tebrik ederim. Bu sonucun hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sanayi bölgesi olan Çorlu’da Ticaret ve Sanayi Odamızın üyelerinin sorunlarıyla ilgilenmesi anlamında üzerinizdeki sorumluluğun ciddiyeti ortadadır. Biz AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığı olarak sizlerle istişare halinde olmaktan dolayı onur ve gurur duyuyoruz. Üzerimize düşen tüm sorumluluklarda 7/24 hazır olduğumuzu bilmenizi isterim” ifadelerini kullandı.

 Göreve gelen Vizyonlu Yönetimin Büyük İşler Yapacağına İnanıyorum

Göreve yeni gelen AK Parti Ergene İlçe Başkanı Hamdi Sarıer ziyarette gerçekleştirdiği konuşmasında;  “1958 yılından bugüne kadar Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nda görev almış rahmete kavuşmuş olan tüm yöneticilere bir kez daha Allah’tan rahmet dilerken emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Yeni göreve gelen Başkanlarımızı, Meclis Üyelerimizi ve Komitelerimizi tebrik ederim. Vizyonel olarak bu yönetimin Çorlu’ya büyük katkılar sağlayacağını düşünüyor ve bundan sonraki süreçte istişare halinde birlikte daha iyisi için çalışacağımızı ifade ediyorum“ dedi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK PARTİ İLÇE YÖNETİMİNDEN BBP ERGENE İLÇE BAŞKANI YAŞA’YA İADE-İ ZİYARETÖnceki Haber

AK PARTİ İLÇE YÖNETİMİNDEN BBP ERGENE İL...

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI, ÇALIŞMALARINI HIZ KESMEDEN SÜRDÜRÜYORSonraki Haber

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI, ÇALIŞMALARINI...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar