282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.4924
EURO34.5561
ALTIN2484.4

Ak Gençlik Seçim Startını Verdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ak Gençlik Seçim Startını Verdi
Abone ol
AK Parti Tekirdağ İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi Toplantısı, Çorlu 15 Temmuz Konferans Salonu’nda yapıldı. Toplantıyla birlikte Tekirdağ AK Parti İl ve İlçe Gençlik Kolları 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler için start verdi.

“DAHA FAZLA ÇALIŞMALIYIZ”

AK Parti İlçe Ana kademe, ilçe kadın ve gençlik kolları yönetimlerinin de katıldığı toplantıya Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ile eski Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün de katıldı.

Danışma Meclisi’nde konuşan AK Parti Tekirdağ İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Karaca, kendisinin milletvekili adaylık sürecinde kendisiyle beraber çalışan tüm ilçe gençlik kolları üyelerine özel olarak teşekkür etti. Karaca yaptığı konuşmada 31 Mart 2019’da gerçekleştirilecek yerel seçimler için çalışmaların yoğunlaşacağını belirterek, genel seçimlerdekinden daha fazla çalışılması gerektiğini kaydetti. Karaca konuşmasında “yedi tane milletvekilinin yedisini de alamadıysak bir şeyi eksik yaptık demektir. Bizler yüzde 52 ile seçilmiş bir reisin askerleriyiz. Demek ki bizde bir eksiklik var. İnşallah bizler hatalarımızı göreceğiz. Biz Allah’ın izniyle çalışacağız, gayret göstereceğiz.” dedi. Karaca konuşmasında güncel konulara da değinerek, “Bugün cumhurbaşkanımıza ülkemizin çeşitli kurumlarına saldırılar oluyor. Bu yolsuzluk diye olur, ekonomik baskılar olur, faiz baskıları olur, işte rahibin biriyle ilgili yargının kararıyla ilgili yorumlar olur. Sandıkta alt edemedikleri meşru siyasetçiyi, meşru hükümeti satmaya çalışırlar. Ülkenin dinamikleriyle oynamaya çalışıyorlar. Bunu Kürt Türk diye yapmaya çalıştılar, Alevi Sünni diye yapmaya çalıştılar, 15 Temmuz’da yapmaya alıştılar olmadı.” Şeklinde konuşarak tüm AK Gençlik üyelerini bir arada durmaya ve güçlü bir şekilde hareket etmeye çağırdı.

TEŞKİLATIN METİN ABİSİYİM

AK Parti İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi’nde kürsüye çıkan eski Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, “Ben hepinizin Metin abisi olmaya, yanınızda olmaya devam edeceğim” dedi. Akgün’ün bu sözleri salondaki gençlerden kuvvetli alkış aldı. Akgün yaptığı konuşmada, “Sizlerin yanından bir dakika olsun ayrılmayan, sizlerin hizmetinde olan bir Metin abinizim. Bununla da gurur duyuyorum. 31 Mart 2019’da yerel seçimlerimiz olacak. Bu toplantıyla birlikte Tekirdağ’da startı verdik. Şunu hiçbir zaman unutmayın önümüzdeki günlerde 11 ilçe belediye başkan adayımız ve büyükşehir belediye başkan adayımız açıklanacak. Sakın ola ki Ahmet oldu, Mehmet oldu, Fatma oldu diye çalışmaktan vazgeçmeyelim, küsmeyelim.  Kim olursa olsun onun yanında yürümeye koşmaya sonuna kadar devam edeceğiz. Bizim için önemli olan AK Parti davasıdır. Biz adayımızın yanında yürümeye, koşmaya devam edeceğiz. Bunun için bu beceriksiz CHP belediyesinden, altyapıyı bilmeyen belediyeden, üst yapıyı bilmeyenden bu belediye başkanlarına 31 Martta günün göstereceğiz. Bu belediyeler AK Parti Belediyeciliğiyle tanışacak.” dedi.

BELEDİYE BAŞKANLIĞI VİZYON MESELESİ

Akgün’ün ardından kürsüye çıkan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel ise teşkilatların tümünün yaklaşan yerel seçimler için hazırlıklı olmasını istedi. Yüksel yaptığı konuşmada, Tekirdağ’daki tüm belediyelerin AK Parti belediyesi olmasının vakti geldiğini belirterek, “Tekirdağ halkı hizmet bekliyor. Tekirdağ AK Parti belediyeciliğini bekliyor” dedi. Yüksel yaptığı konuşmada yerel yönetimlerin manevi hizmetlerdeki önemine de vurgu yaparak şunları söyledi, “Biliyoruz ki yerel yönetimler sadece yol yapmak için, altyapı yapmak için, park yapmak için, çöp temizlemek veya su getirmek için mi var? Hayır! Toplumun en küçük birimi olan aileyi bir arada tutmakla ilgili çok önemli bir vizyon üstlenmesi gerekiyor. Eğer ki anne ve babanın çocuklarıyla beraber vakit geçirecekleri bir yer ayıramazsanız, böyle bir yer yapamazsanız anne ile evlatların, babayla evlatların arasını sağlamlaştıramazsınız. Ne oluyor böyle olmayınca? Bir bakıyorsunuz çocukların ellerinde telefon. İki yaşındaki çocuğun bile elinde telefon var.” Dedi.

Yüksel konuşmasında belediyelerin milletle ilgili, milletin kültürüyle ilgili bir vizyon ortaya koyması gerektiğine vurgu yaparak, “Yerel yönetimler dediğimiz belediye başkanları kendi milletiyle alakalı bir vizyon ortaya koymalı. Kendi milletinin kültürüyle alakalı bir vizyon ortaya koymalı. Sizin kültürünüzü yaşatmayan yerel yönetmeyenlerin Tekirdağ’da idarede kalmasının bir anlamı var mı? Bize ne düşüyor? Bizden sonraki nesillere daha yaşanır bir Tekirdağ için çalışmak düşüyor.” dedi

Yüksel’in ardından kürsüye çıkan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ise yaptığı konuşmada, “Bizler bugün bir dava uğruna salonları, meydanları dolduran AK Partililer olarak ülkenin, bu milletin gönlünde yeri olan bir davanın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğini yaptığı davanın bir ferdi olarak bu salondayız. Sizler dava bilinci içerisinde bu salonlara koştunuz” dedi.

12-0’I TERSİNE ÇEVİRECEĞİZ

Yel konuşmasında ilçe örgütlerine seslenerek parti için çalışmanın dava için çalışmanın heyecanla yapılması gerektiğini ifade etti. Yel konuşmasında, “Önümüzdeki tüm engelleri aşmaya devam ediyoruz. Gezi Parkıyla başlayan 17-25 Aralık ve ardından 15 Temmuzla bu millete diz çöktürmeye çalışanlar bilmelidir ki bu millet asla yılmadı, diz çökmedi. Çökmeyecek. Bizim sizin gibi dava arkadaşlarımız var.” dedi. “Çok daha aydınlık yarınları çok dik bir şekilde yürüyeceğimizi tüm dünya anladı. Dünyadaki en büyük 10 projesinin 6’sının Türkiye’de olduğunu ve işsizlik rakamlarının hızla düştüğünü unuttular. Bizler de Tekirdağ’da bu bilinçle çok çalışıp 12-0’ı tersine çevireceğiz. Tüm belediyelere AK Parti sancağını dikeceğiz” şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhuriyet Bayramımızı Coşkuyla Kutladık!Önceki Haber

Cumhuriyet Bayramımızı Coşkuyla Kutladı...

Bi'takviye Tantuni AçıldıSonraki Haber

Bi'takviye Tantuni Açıldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar