282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.2783
EURO35.0372
ALTIN2479.8

Arıcı`dan Atalay`a Sert Yanıt

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
CHP Çorlu İlçe Başkanı Arıcı; “Söylemlerine çok da kulak asmıyorum”Cumhuriyet Halk Partisi Çorlu İlçe Örgütü Başkanı Yıldıray Arıcı parti binasında düzenlediği basın toplantısında AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay`a sert yanıt verdi. Arıcı “Yolsuzluk diyorsunuz. Kimsenin bilmediği sadece AK Parti Çorlu İlçe Başkanının söylediği bu kelime bizim belediyemize değil, belediyelerimize değil, sanki senin ağızına daha çok yakışıyor” Dedi.

İnsanlarımız robotlaştırıldı
İlçe Başkanı Arıcı açıklamalarının başında asgari ücretin yetersiz olduğunu belirterek başlarken; “İnsanlar artık aç yaşıyor. Sosyal hayatları kalmadı. Sadece evlerini geçindirebilme, çocuklarını okutabilme, karınlarını doyurmaktan başka bir şey düşünemez oldular. Bir evin giderlerinin elektrik, telefon, doğalgaz, kira, internet, aidat, eğitim, sağlık masrafları ve temel ihtiyaçlar ve daha fazlası hükümetin verdiği efsane bin 400 lira ile karşılanası bekleniyor. Bu insanların siyaset, ticaret, dış politika görecek halleri kalmadı. Kitap, gazete okuyarak bilgilenme zamanları bile yok. İnsanlarımız robot gibi çalışarak düşünmeleri engelleniyor. Gerçekleri göstermemek için insanlarımız robotlaştırıldı” dedi.
Su birikintisi arayıp fotoğrafını çekip medyaya açıklama yapıyor
AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay`ı makam sevdası ile CHP Belediyelerini eleştirmekle itham eden Yıldıray Arıcı; “Yok, onu yapmadılar, yok bunu yapmadılar. Fotoğrafçı gibi her yağmurdan sonra su birikintisi arayıp fotoğrafını çekip medyaya açıklama yapıyor. Belediye çalışmıyor, biz daha iyisini yaparız diye geziniyor. Hatırlamıyor olabilirsin. İyi de sayın başkan, Malkara, Süleymanpaşa, Çerkezköy sizde değil miydi? Çerkezköy`de ki su baskınlarında sizin belediye neler yaşandı hatırlıyor musunuz? Büyükşehir çalışmıyor dereken sizin yıllarca yan gelip yattığınız, çalışmayıp bıraktığını enkazları, borçları toparlamaya günümüz koşullarına uydurmaya çalıştığı hiç aklınıza gelmiyor mu? Çorlu Belediyesini sürekli eleştiriyorsunuz. Sadece öyle olmaz, biz daha iyisini yaparız da kalıyorsunuz” ifadelerine yer verdi. 
MHP zordur belki ama sen çok kolaya kaçtın be başkan
Arıcı açıklamalarını devamında AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay`ın sürekli belediyelerde yolsuzluk olduğu yönünde ifadeler kullandığının altını çizdi. Yıldıray Arıcı; “Kimsenin bilmediği, sadece AK Parti Çorlu İlçe Başkanının söylediği bu kelime bizim belediyemize değil, belediyelerimize değil, sanki senin ağızına daha çok yakışıyor. Birde eleştirirken daha düzeyli eleştiriler bekliyorum. Gerçi benim söylediğim Malkara, Süleymanpaşa ve Çerkezköy Belediyeleri AK Parti`deyken sen başka partide olduğun için hatırlamazsın. Aklıma gelen bir sözün var MHP Çorlu`da siyaset yapmak çok zor, ben AK Parti`ye geçtim demiştin ya, MHP zordur belki ama sen çok kolaya kaçtın be başkan. Geldiğin noktada da kendini ispatlaman lazım. Onun içinde vur CHP`ye. Kendi partinin sempatisini, kazanmak için, Cumhuriyet Halk Partili belediyelere bol bol alkış alırsın. Ama bu seni büyük başkan yapmaz. İcraatlarınla büyük başkan olacaksın. Ben Çorlu`da ki sandık sonuçlarında görüyorum. Söylemlerine çok da kulak asmıyorum. Karşılığının olmadığını da toplumda görüyorum. Hiç umut etme. 2019`da yerelde yine varız. İddialı söylüyorum, 2019`da genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de geliyoruz. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Öyle yağma yok” dedi.
Mazbatanı kimden, hangi kapılarda bekleyerek aldın?
Cumhuriyet Halk Partisi Çorlu İlçe Örgüt Başkanı Yıldıray Arıcı açıklamalarında ki sert eleştirileri toplantı sonuna kadar devam ettirdi. Atalay`ın CHP Kongresi ile ilgili eleştirilere de cevap veren Arıcı; Bu arada sayın başkan delege seçimlerimiz ve kongremiz seni bayağı rahatsız etmiş. E normal tabi anlam verebiliyorum. 5 bin üyesi olan bir örgütte sandığa 3 bin küsur katılım olunca rahatsız oldun. Diri bir örgüt görmek sizi rahatsız etti. CHP sizin söylemlerinizde olduğu gibi değil, özünde demokratik bir partidir. Kongresini şölen havasında yaşamıştır. Tabi bunlar sizin alışık olduğunuz konularda değil. Kongre salonumuzda tek liste ile izdiham oldu. Sizin kongrenizi de gördük. Bence sen bu toptan çık başkan. Birde mazbata konusu var. Ben mazbatamı Cumhuriyet Halk Partisi üyelerinden aldım. Sen kimden, hangi kapılarda bekleyerek aldın bilemem. Sayın başkan sende sandığa git, üyelerinden çık, delegelerinden çık başkan ol çok faydasını göreceksin, Çünkü yetkisini makamlardan değil, kendi örgütünden alırsan başkan olursun ve tabanın seni sahiplenir” şeklinde konuştu. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haftanın Spor PanoramasıÖnceki Haber

Haftanın Spor Panoraması

PLUS ASANSÖR AÇILIYORSonraki Haber

PLUS ASANSÖR AÇILIYOR

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar