282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5894
EURO35.0328
ALTIN2428.1

Başkan Yüksel Tamamlanan Yolu Kontrol Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yüksel Tamamlanan Yolu Kontrol Etti
Abone ol
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Paşaköy Mahallesi ile Ahmetbey arasında bulunan bağlantı yolunda yapımı tamamlanan beton yol çalışmasını yerinde inceledi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Ergene İlçesi Paşaköy Mahallesi ve Ahmetbey arasında bulunan 2700 metrelik silindirle sıkıştırılmış Beton yol (SSB) yapım çalışması tamamlandı. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel tamamlanan yol çalışmasını kontrol etti. Başkan Yüksel’e Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Baydarlı ve Ergene Belediye Meclis Üyesi Servet Yıldız’da eşlik etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan bağlantı yolunun Ergene halkına hayırlı olması dileklerinde bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Çamursuz, sıkıntısız ve uzun ömürlü bir yol haline dönüştürülen Paşaköy ve Ahmetbey arasında ki bağlantı yolunda yapılan çalışmalardan dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak ve ekibine teşekkürlerimi iletiyorum. Halkımızın yaşam şartlarını en iyi seviyelere taşımak için Büyükşehir Belediyemiz ile gece gündüz çalışıyoruz. Bu kısımda yapılan yol çalışması ile Ergenemizde bozuk olan bir yolumuzu daha çözüme kavuşturduk. Ergenemizde hava koşullarının el verdiği süresince yol çalışmalarımız devam edecektir, nasıl ki göreve geldiğimiz ilk günden itibaren bozuk olan yollarımızı asfaltladık bundan sonrada ihtiyaç duyulan diğer yollarımızı, sokaklarımızı asfaltlayacağız bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bizler Ergene’de asfaltlanmadık yol kalmayacak sözümüzün arkasındayız” dedi.

Paşaköy ve Ahmetbey arasında ki bağlantı yolunun sıkıştırılmış beton yol yapılması ile yol sorunlarının ortadan kalktığını belirten Paşaköy mahallesi sakinleri sorunları yerinde inceleyip çözüme kavuşturan Ergene Belediye Başkanına teşekkürlerini iletti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Yüksel Mahalle Ziyaretlerinde BulunduÖnceki Haber

Başkan Yüksel Mahalle Ziyaretlerinde Bul...

Ergene Velimeşespor İkinci Devre Hazırlıklarına BaşladıSonraki Haber

Ergene Velimeşespor İkinci Devre Hazırlı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar