282 baskı
müge
Tekirdağ
DOLAR32.349
EURO35.1013
ALTIN2306.8

Büyükşehir ve Ergene Belediye Başkanı Vatandaşların Sofralarına Misafir Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büyükşehir ve Ergene Belediye Başkanı Vatandaşların Sofralarına Misafir Oldu
Abone ol
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı ile birlikte Misinli mahallesinde sabah namazını kıldıktan sonra Misinli mahallesinde bulunan vatandaşlar ile bir araya geldi.

Misinli mahallesinde vatandaşlar ile birlikte sabah kahvaltısı yapan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Misinli mahallesine yapılan projeler ve bundan sonra yapılacak yeni projeler hakkında bilgiler verdi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız 11 ilçeye 11 okul projesini gerçekleştirdi, Ergene Belediyemiz de eğitime destek vererek Yeşiltepe mahallemize 100 öğrenci kapasiteli kreş projemizi bitirdi ve çok yakın sürede bu eğitim yuvamızı hizmete açacağız. Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz bütün köy yollarını burada merkezlere bağladı, bozuk yollarımız asfaltlandı. Ergenemiz Büyükşehir Belediyesinden büyük yatırımlar aldı, Sağlık Mahallesi ve Yeşiltepe de 100 km içme suyu, 120 km kanal yaptı, bizde bunun akabinde İlçemize 100 km’nin üzerinde parke taş, asfalt yaptık. Düğün salonu olmayan mahallelerimize yeni düğün salonları yaptık ve bu projelerimizi hayata geçirdik. Misinli mahallemizin düğün salonunda da eksikler vardı biz bunları revize ettik ve halkımızın hizmetine açtık. Yeni dönemde Misinli mahallemize açık düğün salonu ve park projemiz var, 2019’da bu projelerimizi hayata geçireceğiz. Her mahallemizde hizmetlerimiz var, her mahallemizde vatandaşlarımız ile beraberiz iyi günümüzde, kötü günümüzde hep bir aradayız” dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ta misafirperverliklerinden dolayı Misinli halkına teşekkür ederek, “Değerli Misinliler, değerli Ergeneliler bugün sizlerin kahvaltı sofralarına konuk olduk, sofrasını ekmeğini bizlerle paylaşan siz kıymetli Misinli halkına çok teşekkür ediyorum. Ergene Belediye Başkanımızın Ergeneye yapmış olduğu hizmetleri takdirle karşılıyorum, çünkü sıfırdan bir Belediyeyi kurmak o kadar kolay değil, karşılaşmış olduğu tüm zorluklara rağmen Ergenede çok başarılı hizmetlerin, çalışmaların altına imza attı. Düşünün Ergene yepyeni bir ilçe ama çok dağınık, 10 tane yeni köy Çorlu’dan geldi mahalle oldu, Çorlu’nun 2 büyük mahallesi Ergene sınırlarına bağlandı ve alt yapısı olmayan, üst yapısı olmayan bu mahallelerin alt yapı ve üst yapı sorunları çözüme kavuşturuldu. İşte bunları yapan Ergene Belediye Başkanımız Rasim Yüksel’i ben tebrik ediyorum. Rasim Başkanımızın yatırımları ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizin yatırımları ile Ergene Belediyesi yaşanılabilir hale geldi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak yeni dönemimizde Ergenemize, Misinli mahallemize Ergene Belediyesi ile birlikte çok yeni hizmetler yapacağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Misinli mahallesi vatandaşları nazik ziyaretlerini geri çevirmeyerek sabah kahvaltılarında aynı sofrada olmalarından dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Ergene Belediye Başkan Rasim Yüksel’e teşekkür ettiler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Öğrencilerimiz İle Birlikte Doğamızdaki Hayvanlarımıza Sahip ÇıkıyoruzÖnceki Haber

Öğrencilerimiz İle Birlikte Doğamızdaki...

AKALIN: 11 İLÇEDE 11 ÇADIR KURAR YOLUMUZA DEVAM EDERİZSonraki Haber

AKALIN: 11 İLÇEDE 11 ÇADIR KURAR YOLUMUZ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar