282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3767
EURO34.9743
ALTIN2325.6

CÜNEYT YÜKSEL’DEN GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞEN AÇIKLAMA

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CÜNEYT YÜKSEL’DEN GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞEN AÇIKLAMA
Abone ol
31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinin tamamlanmasının ardından Süleymanpaşa Belediyesi Başkanlığına seçilen Cüneyt Yüksel, mazbatasını İl Seçim Kurulunda düzenlenen törenle teslim aldı. Başkan Yüksel gündem oluşturacak açıklamasında; “Çorlu halkının da emrinde olan bir kardeşleriyim. Çorlu’nun üzerimde çok hakkı var. Bizler sadece Süleymanpaşa da değil tüm Tekirdağ genelinde hizmete hazırız” diyerek gündeme oturacak ve uzun süre konuşulacak açıklamalar yaptı.

100 METRELİK MESAFEYİ 1 SAAT DE GEÇEMEDİ

Büyük bir heyecan ve çekişmeye sahne olan Süleymanpaşa belediye başkanlığı seçimlerinin ardından, Süleymanpaşa Belediyesi Başkanlığına seçilen Cüneyt Yüksel, mazbatasını almak üzere yeni yapılan Tekirdağ adalet sarayına geldi. Büyük bir katılımın olduğu tören öncesinde, adalet sarayına gelen Başkan Yüksel’i coşkulu bir kalabalık karşıladı. Yaklaşık 100 metrelik mesafeyi ancak Bir saat ten fazla bir sürede geçebilen Yüksel’e büyük bir sevgi seli olması dikkatlerden kaçmadı. Başkan Yüksel Mazbatasını alacağı salona büyük bir sevgi gösterisi arasında girdi.

YÜKSEL; BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İÇİN SİNYAL VERDİ

Mazbata töreni sonrası özel açıklamalarda bulunan başkan Yüksel; “Çorlu halkının da emrinde olan bir kardeşleriyim. Çorlu’nun üzerimde çok hakkı var. Bizler sadece Süleymanpaşa da değil tüm Tekirdağ genelinde hizmete hazırız” şeklindeki sözleri üzerine; “Bu açıklama Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı için şimdiden verilmiş bir sinyal mi” şeklindeki sorumuza, Cüneyt Yüksel; “Vermeden almak Allah’a mahsustur. Halkımız bizi Süleymanpaşa belediye başkanlığına uygun gördü ve yetki verdi. Önce hizmetlerimizi yapalım, sonra halkımız ne isterse, bize neyi uygun görürse başımızın üstünde yeri var. Biz de halkımızın talebi ve istekleri doğrultusunda gerekeni yaparız” şeklince cevaplayarak uzun süre gündemde olacak bir konuya değinmiş oldu. Mazbata töreninde Süleymanpaşa nın en genç Belediye Meclis üyesi seçilen Özlem Coşkun da, diğer meclis üyeleri ile birlikte mazbatasını aldı. Başkan Yüksel ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Süleymanpaşa Belediyesi Başkanlığına seçilen Cüneyt Yüksel ile Millet ve Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyeleri, mazbatalarını Tekirdağ Adliyesi İl Seçim Kurulu’nda düzenlenen törenle teslim aldı. Tekirdağ Adliye Sarayı İl Seçim Kurulu Başkanı Naci Ergin’in odasında gerçekleşen mazbata törenine AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, geçmiş dönem milletvekilleri Ayşe Doğan, Metin Akgün, MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yüzel, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan, Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili, partililer ve vatandaşlar katıldı. Düzenlenen mazbata töreni öncesi Süleymanpaşa Belediye Başkanı seçilen Cüneyt Yüksel ve ekibini tebrik eden İl Seçim Kurulu Başkanı Naci Ergin, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi. Ergin, “31 Mart 2019 günü ülkemiz genelinde mahalli idareler yerel seçimi yapıldı ve sonuçlandı. Demokraside bu bir hizmet yarışıdır. Bazıları sevinir, bazıları üzülür ama burada önemli olan bizim ülkemizin kazanmasıdır. Tekirdağ’da da yapılan seçimlerde Süleymanpaşa ilçemizde Cüneyt Yüksel, yarışı önde götürdüğü için bugün biz mazbatayı ona vereceğiz. Kendisinden

Tekirdağ’a ve Süleymanpaşa’ya özellikle merkeze çok büyük hizmetler bekliyoruz. Tekirdağ’ımızın bir an önce kalkınması gerekiyor. Çünkü burası ülkemizin Avrupa’ya açılan kapısı. Herkes buradan geçiyor ve o yüzden Tekirdağ’ı biz pırıl pırıl görmek istiyoruz. Sahilimizi, dinlenme yerlerimizi, sokakları, her tarafı. İnşallah Cüneyt Yüksel bunları gerçekleştirir.”dedi.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ YAPMAK İSİTOYORUZ

Düzenlenen mazbata töreninde kendisine destek veren tüm Süleymanpaşa halkına teşekkür eden Başkan Yüksel, “Arkadaşlar öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Şu anda binlerce insan var. Herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Çok güzel bir yarış geçti. Allaha hamdolsun kavgasız gürültüsüz Süleymanpaşa’da ve tüm Tekirdağ’da da bu yarış devam etti. Milletimiz kimi takdir ettiyse bugün mazbatalarını almak onlara nasip oldu. İnşallah biz, bize güvenenlere karşı mahcup olmayacağız. Biraz önce Sayın Hâkimim de söyledi. İnsanlarımızın, vatandaşlarımızın beklentisi çok fazla. Herkesin beklentilerine cevap verebilecek projeler üretmemiz gerekiyor. Biz kampanya sürecinde de bahsettiğimiz gibi gönüllere girmek istiyoruz, gönül belediyeciliği yapmak istiyoruz. Herkesin beklentilerine cevap verecek icraatlar ortaya koymak istiyoruz. İnşallah bize güvenenlere karşı Allah bizi mahcup etmesin.”dedi.

CÜNEYT YÜKSEL; ÇORLU’NUN HAKKINI ASLA ÖDEYEMEM

Mazbata töreninin ardından Gazetemiz DEVRİM ve Haber 282 mikrofonlarına özel açıklamada bulunan Yüksel, İl Başkanlığı ve Adaylığı süresince kendisine destek veren Çorlulu hemşerilerine de teşekkür etti. Başkan Yüksel, “Öncelikle ben Çorlu’ya selamlarımı iletiyorum. Sadece Süleymanpaşa’da değil, Allah nasip ederse Çorlu’da da beni görecekler. Çorlu’nun üzerimde hakkı çok fazla bunu asla ödeyemem. Hem İl Başkanlığım döneminde hem adaylık sürecimde Çorlu bana hep sahip çıktı. İnşallah ben sadece Süleymanpaşa’nın değil onların da bir kardeşleri olarak buradayım. Gücümün yettiği kadarıyla Ahmet başkanımızla birlikte Çorlu’da da yapacağımız bir şey varsa Çorlu halkının da emrinde olan bir kardeşleriyim. İnşallah vatana millete şehrimize hayırlı olur. İnanıyorum ki bu önümüzdeki dönem hizmet anlamında daha farklı yerlere çıkaracağımız bir Süleymanpaşa görecekler. Çorlu halkını bundan sonra bol bol Süleymanpaşa’da görmek istiyoruz” dedi.

YÜKSEL; MARMARA’NIN İNCİSİ OLACAĞIZ

Yüksel, açıklamasının devamında “Bizim Tekirdağ il genelinde devlet yatırımları ile alakalı özellikle kamu binaları ve diğer yatırımlarla ilgili çok bir eksiğimiz yok çok şükür. Sadece yerel ile ilgili eksiklerimiz ve sıkıntılarımız var. Biz bu konuyla ilgili biraz daha 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarımız çerçevesinde AK Parti’de biliyorsunuz belediyecilik had safhada yani tecrübesi çok fazla. Tecrübeli kadrolar da var içimizde. İnşallah biz Tekirdağ’ı, Süleymanpaşa’yı Trakya’nın incisi haline getirmek hatta iddialı konuşalım Marmara’nın incisi haline getirmekle alakalı güzel projelerimiz var. Yarından itibaren bismillah görecekler zaten” dedi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Albayrak Büyükşehir ve TESKİ’de Brifing Toplantılarına KatıldıÖnceki Haber

Başkan Albayrak Büyükşehir ve TESKİ’de B...

Darbe sonrası Sudan'dan kiralanan araziler ne olacak?Sonraki Haber

Darbe sonrası Sudan'dan kiralanan arazil...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar