282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.2745
EURO34.8253
ALTIN2458.4

DOĞUKAN DAĞ; PARTİ KİMSENİN ARKA BAHÇESİ OLMAYACAK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DOĞUKAN DAĞ; PARTİ KİMSENİN ARKA BAHÇESİ OLMAYACAK
Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi Çorlu İlçe Başkan Adayı Doğukan Dağ, ilçedeki basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya gelerek adaylığı ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Dağ partiyi arka bahçe gibi görenlere sert bir mesaj vererek; “Biz kimseden icazet almadan bu gün karşınızda konuşabiliyoruz. Biz örgütümüze ve partililerimize inanarak yola çıktık. Bizim dönemimizde parti hiç kimsenin arka bahçesi olmayacaktır. Buna izin vermeyiz. Bırakım siyaseti örgüt yapsın” dedi.

BİRLEŞME OLACAKSA BİZİM LİSTE DE OLUR

Ortak liste konusunda ki soruları da cevaplayan Doğukan Dağ; “Bizimle aynı yolda yürümek isteyenlere kapımız açık. Fakat benim bu saatten sonra bir başkasının listesine girmem mümkün değil. Kapımız herkese açıktır. Bu süreçte birleşme olabilir. Bu birleşme olacaksa bizim listemiz altında olmalıdır. Birleşme konusunda bize bir teklif gelirse bizim listemiz içinde olması şartıyla değerlendiririz” dedi

8 Kasım 1 Aralık tarihlerinde gerçekleşmesi planlanan CHP Çorlu İlçe Başkanlığı seçimi için adaylığını geçtiğimiz günlerde açıklayan Doğukan Dağ, ilçede görev yapan basın mensupları ile bir araya gelerek adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Dağ, “Yıllardır CHP’de aktif siyasette bulundum. Gençlik Kolları Başkanlığı, İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, Başkan Yardımcılığı, İlçe Sekreterliği, parti içi eğitimcilik gibi görevler üstlendim. Birçok görevi layıkıyla yaptığımı düşünüyorum. Genel merkezimizin aldığı karar ile 2019-2020 yılını kapsayan bir kurultay süreci başladı. Bu sürecin ilk ayağı mahalle delegeliği, ilçe kongresi, il kongresi ve kurultay ile tamamlanacak bir maratonumuz var. Önümüzdeki delege seçiminde kendi listemizle gireceğiz. En dibinden belli kademelere kadar görev aldım. Bu süreç içinde eksiklerimizi gördük. Bizler genç insanlarız. Payımıza düşeni yapalım, elimizi taşın altına koyalım istedik. Üyelerimizden de güzel geri dönüşler aldık. Son 3 haftalık süreçte bu yolda tek başımıza değiliz. Ekibimizle beraber adım adım gidiyoruz.  Bu göreve talibim ve tüm CHP’li üyelerimizden destek bekliyorum.”dedi.

KENDİ LİSTEMİZ OLAN MAVİ RENK İLE SEÇİME GİRECEĞİZ

Geçmiş dönemlerde başka listelerle beraber ortak seçime girdiğini belirten Dağ, önümüzdeki seçimlerde “Mavi” renk ile seçime gireceklerini belirterek “Siyasette hem güven vereceğiz, hem istikrar vereceğiz. Hak eden hak ettiği yerde olacak. Ben bir kere başka bir liste ile birleştim ve bize başarı getirdi. Şimdi ekibimle beraber bize birleşmenin başarı getireceğini düşünmüyoruz. Başka bir aday adayının yanında yer almam çok konforlu bir hareket olmaz. Yeni arkadaşlarımız ile beraber delege seçimlerinde liste koyacağız. Biz herkesle beraber olabiliriz. Aynı partinin üyeleriyiz. Yarın öbür gün yine bir arada olacağız. Birleşme olacaksa da bizim öncülüğümüzde olmalı” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
29 Ekim Cumhuriyet Kupası Turnuvası Kadın Futbol Takımlarının Karşılaşması ile BaşladıÖnceki Haber

29 Ekim Cumhuriyet Kupası Turnuvası Kadı...

İYİ PARTİLİLER YEMEKTE BULUŞTU, 2. YAŞ GÜNÜ PASTASI KESTİSonraki Haber

İYİ PARTİLİLER YEMEKTE BULUŞTU, 2. YAŞ G...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar