282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5613
EURO34.8703
ALTIN2430.8

ENEZ KAPLAN; KİMSENİN BASTON DEĞNEĞİ DEĞİLİZ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Yerel seçimlerde Tekirdağ’ın ilçelerinde ne yapacağı merak edilen İYİ Parti de Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan Çorlu ilçe teşkilatında önemli açıklamalar yaptı. CHP ye adete sopa gösterircesine konuşan Enez Kaplan “Biz kimsenin baston değneği olmak istemiyoruz, biz kendi biletimizi kendimiz keselim, alabileceğimiz ilçeleri alırız, alamayacağımız ilçelerde de mücadelemizi sonuna kadar veririz” dedi.

İYİ Parti Çorlu ilçe teşkilatında basın toplantısı yapan ve gündeme dair çok önemli açıklamalarda bulunan Enez Kaplan ´´Biz Tekirdağ´da 80.000 oy aldık, bu 80.000 oya tekabül edecek ilçe yada ilçeleri istiyoruz. ama bizim esas amacımız bütün teşkilatlar olarak 11 ilçede ayrı aday çıkaralım istiyoruz.Tekirdağ´da belediyeleri Ak Parti kazanırsa sorumlusu CHP olur”  dedi.

Bizim İsteğimiz İYİ Parti’nin en İyi Yerlere Gelmesidir!

Tekirdağ genelinde denge konumunda olan İYİ Parti de yerel seçim sürecinin ne şekilde yürüyeceği konusunda basın mensuplarının tüm sorularını içtenlikle cevaplayan, İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili. Enez Kaplan “CHP´nin belediyeleri kazanmasını, ne de AK Parti´nin belediyeleri kazanması bizim problemimiz değildir, bizim problemimiz iyi Partinin en iyi yerlere gelmesidir. 24 Haziran seçimlerinde partimiz il genelinde 80 Bin oy aldı. Bunu biz yerelde de değerlendirmek isteriz. Bu da en doğal hakkımızdır. Ortaklık yapılacaksa bize destek verilecekse Biz, 11 ilçede 80 Bin oyumuzu korumak mecburiyetindeyiz, 80 Bin  oyumuzu koruyacak gibi bir yer olursa biz varız, ama öbür türlü biz yokuz, kimse kusura bakmayacak, orada Cumhuriyet Halk Partisi belediyeyi kazanacak diye ben burada bütün partilileri mi oyunu hiç edemem” dedi.

Kaplan’dan CHP ye Mesaj; Vermeden Ortaklık Olmaz!

Gündeme dair bir çok önemli soruları yanıtlayan Kaplan, CHP ye ince mesajlar verdiği açıklamasında; “ilçe seçim kuruluna listeler verilinceye kadar hakkımız var, 16 Şubat’a kadar listeler verilecek, ilçe belediye başkan adayı o tarihe kadar geri çekilebilir, Biz hiçbir arkadaşımızın rencide olmasını istemeyiz, biz özellikle 11 ilçede adayımızla çıkıp boyumuzun ölçüsünü almak istiyoruz´´ dedi. İyi Parti´nin Çorlu´da kendi adayını çıkarıp CHP oylarını bölmesi sonucunda Çorlu Belediyesini AK Parti  kazanır mı? sorusuna cevap veren Kaplan ´´O zaman Cumhuriyet Halk Partisi bize bir şeyler verecek, vermeden ortaklık olmaz, o zaman Cumhuriyet Halk Partisi kaybetmek istemiyorsa İYİ Partinin de hakkını verecek” dedi.

Kaplan “Biz ilçelerde aday çıkarıp da Ak Partinin kazanmasını istemiyoruz, Tekirdağ´da Ak Partiyi kazandıracaksa Cumhuriyet Halk Partisi kazandıracaktır, bunu sorumlusu CHP olacaktır biz olmayacağız” dedi. Basın toplantısında İYİ Parti Çorlu İlçe Başkanı Mehmet İlker Atasever, Çorlu Belediye Başkan aday adayı Erkan Düzenli, Belediye meclis üyesi aday adayları ve partililer de hazır bulundu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÇORLU’DAN YEMEN’E YARDIM ELİ UZANDIÖnceki Haber

ÇORLU’DAN YEMEN’E YARDIM ELİ UZANDI

KADİR ALBAYRAK’DAN VATANDAŞA GÜZEL BİR HEDİYESonraki Haber

KADİR ALBAYRAK’DAN VATANDAŞA GÜZEL BİR H...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar