282 baskı
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3767
EURO35
ALTIN2325.8

ERGENE BELEDİYESİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ERGENE BELEDİYESİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
Abone ol
AK Parti Ergene İlçe Başkanı Hamdi Sarıer, Ergene Belediyesi Başkan Yardımcısı Menderes Yıldız hakkında Ergene Velimeşespor’a usulsüz şekilde para toplattırdığı gerekçesi ile Ergene Kaymakamlığına suç duyurusunda bulundu. Ergene kaymakamlığı önünde yapılan basın açıklamasında Ak partili Belediye Meclis üyelerinin çoğunluğunun bulunmaması kafalarda bir çok soru işaretlerinin oluşmasına neden oldu.

SARIER; VELİMEŞE ÇÖPLÜĞÜ İÇİN HALA NEDEN SESSİZ

Ergene Kaymakamlığı önünde yapılan basın açıklamasından sonra, Ak parti İlçe başkanı Hamdi Sarıer, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Rasim Yüksel’in Velimeşe belediye başkanlığı döneminde yaklaşık olarak 700 Kamyon Kimyasal atığın atıldığı çöplükle ilgili olarak İlçe Başkanı Hamdi Sarıer’in uzun zamandır sessizliğini koruması kafalarda büyük soru işaretlerinin oluşmasına neden olurken, Sarıer konuyla ilgili soruya; “Dosya Çorlu Cumhuriyet Savcılığında soruşturma devam ediyor. Getirin dosyayı ben inceleyip gereğini yaparım. Dosyanın içeriği hakkında bilgim yok” şeklinde verdiği cevap büyük bir şaşkınlık oluşturdu. Sarıer’in Velimeşe çöplüğü dosyası ile ilgili olarak göreve geldiği ilk haftasında çok geniş bir şekilde bilgilendirildiği, buna rağmen ciddi bir girişimde bulunmadığı da kamuoyunda yakından biliniyor.

Ergene Belediyesi Başkan Yardımcısı Menderes Yıldız imzalı belge ile Ergene Velimeşespor’a Zabıta memurları ile kombine kart satışı yaptırılmasına ilişkin AK Parti Ergene İlçe Başkanı Hamdi Sarıer, Marmaracık Mahallesinde bulunan Ergene Kaymakamlığına suç duyurusunda bulundu. Konu ile ilgili Ergene Kaymakamlığı önünde basın açıklaması düzenleyen Sarıer, “Bugün Ergene Belediyesi Başkan Yardımcısı Menderes Yıldız ile ilgili suç duyurusunda bulunacağız. Yakın geçmişte yazılı emirle Ergene Velimeşespor’a para toplanması talimatını veren Menderes Yıldız’ınTCK’nın 257. Maddesi 1. ve 2. Bendine göre bir suç işlediği kanaati oluşmuştur. İlk olarak önce Kaymakamlık ve ardından da Savcılığa suç duyurusunda bulunacağız. Kısa bir süre önce bazı gruplar şahsımın spora karşı olduğum düşüncesi ile beni ve partimi yıpratma çalışması yaptılar. Bizler spora karşı değiliz. Burada problem şu. Ergene Velimeşespor’a toplanan paraların toplandırma şeklidir. Burada yapılan husulsüzlük var. Devlet memurlarının para toplama gibi bir lüksü yoktur ve suç işlenmiştir. Hiç kimse konuları çarpıtmasın” dedi.

GİDER AYAK NEYİN PEŞİNDELER

Ergene Belediyesinin arsa satışları hakkında da açıklamada bulunan Sarıer, “Ergene Belediyesi seçime ramak kala Ergene halkına hizmet olarak gelmesi gerek para çöp olmak üzere. Ergene Belediyesinin encümen kararı ile almış olduğu bir karar. Seçimlere az bir süre kala böyle bir satış yaparak giderayak bir şeyler peşinde misin diye sorarlar adama. Daha öncede Ergene Belediyesi 9 milyon bankalara borçlandırılmıştır. Ergene adeta mayınlı bölge gibi. Yapılamayan hizmetler ortada. Bizler tüm bu konuların takipçisi olacağız” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MUSTAFA ARSLAN ERGENE İÇİN ADAYIM DEDİÖnceki Haber

MUSTAFA ARSLAN ERGENE İÇİN ADAYIM DEDİ

Sevgi Yolunda Kaldırım Taşı Döşeme Çalışmaları Hızla İlerliyorSonraki Haber

Sevgi Yolunda Kaldırım Taşı Döşeme Çalış...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar