282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3692
EURO35.044
ALTIN2325.3

ERGENE’DE VATANDAŞLARDAN NUHOĞLU’NA BÜYÜK İLGİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Yaklaşan Yerel seçimler öncesinde CHP de Ergene Belediye Başkan Aday adayları sahalara inmeye başladı. Ergene Belediye Başkan yardımcılığını çok başarılı bir şekilde yürüten ve etik açıdan görevde kalmam uygun olmaz diyerek istifasını sunarak Aday adaylığını resmen açıklayan Nuh Nuhoğlu’na vatandaşlar çok büyük ilgi gösterdi. Belediye personeli ve zoraki getirilmiş kalabalık yerine Nuhoğlu’na gönül vermiş binlerce kişinin olması dikkat çekti.

Ergene Belediyesi Başkan Yardımcısıyken görevinden şok bir kararla istifa eden Nuh Nuhoğlu, CHP Ergene İlçe Başkanlığı önünde yoğun bir katılım ile belediye başkan aday adaylığını açıkladı. Çok büyük gönüllü bir kalabalığın desteği ile Aday adaylığını açıklayacağı CHP Ergene ilçe binasına Eşi ve kızı ile gelen Nuhoğlu; “Bu güne kadar başımız dik bir şekilde siyaset yaptık” dedi.  Nuhoğlu’nun basın açıklamasının sonunda Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’inde gelerek Nuhoğlu’nu tebrik etmesi dikkat çekti.

Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklamayla Ergene Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ettiğini duyuran Nuh Nuhoğlu, CHP Ergene İlçe Başkanlığı önünde yoğun bir katılım ile Ergene Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Kendisi hakkında bilgiler veren Nuhoğlu, “1976 yılında Bulgaristan’da doğdum. Çoğumuz gibi göçmenim. Biz ailecek 1989 yılında zorunlu göçe tabi tutularak Çorlu’ya, dolayısıyla anavatana geldik. İlköğretimimi Bulgaristan’da bitirdim. Ama lise ve üniversiteyi Türkiye’de bitirerek mühendis oldum. Atatürk ruhu ve ilkeler her zaman ışığımız oldu. Bu ilkelere gönülden bağlı bir kardeşinizim ben. Bu yolda yanılmadık, tökezlemedik. Başımız dik, bugünlere geldik. Dinimizden, anadilimizden, bayrağımızdan asla vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz. Cumhuriyet olmazsa olmazımızdır. Mutlaka ama mutlaka, merak edeniniz vardır. Ben neden siyasete girdim, neden aday adayı oldum? Öncelikle beni ben yapan mücadeleci ruhum. Sizlerin davasını kendi davammış gibi sonuna kadar mücadele edip savunacağım. Hepimiz insanız. Umutlarla yaşarız. Ama umut oturup beklemek değildir. Eyleme geçmek için ayağa kalkmaktır. Başlangıçta her şey imkansız görünür. Ta ki gerçekleşene kadar. Biz oturup beklemeyeceğiz. Bugüne kadar umutların peşinde hep koştuk. Koşmaya da devam edeceğim. Unutmayalım ki hiçbir makam insanı taçlandırmaz. O makamı taçlandıran insandır. Benim derdim siyasete küsmüş, ayrıştırılmış, uzaklaştırılmış hemşerilerimle kucaklaşıp onlarla ve CHP’li kardeşlerimle yeni ve sorunsuz bir ergene yaratma. Sizler beni düşünmeyeceksiniz, ben sizi düşüneceğim. Buraya gelip ana destek olduğunuz ve beni dinlediğiniz için çok teşekkür ediyorum” dedi. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği aday adaylık açıklamasında Nuhoğlu, tek tek kendisine iletilen tebrikleri kabul etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÇORLU’YA KADIN ELİ DEĞECEKÖnceki Haber

ÇORLU’YA KADIN ELİ DEĞECEK

Başkan Yüksel Asfalt Çalışmalarını Yerinde İncelediSonraki Haber

Başkan Yüksel Asfalt Çalışmalarını Yerin...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar