282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5969
EURO34.8125
ALTIN2488.9

ERGENE’YE GÖRMEDİĞİ HİZMETİ GETİRECEĞİZ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ERGENE’YE GÖRMEDİĞİ HİZMETİ GETİRECEĞİZ
Abone ol
AK Parti Ergene İlçe Başkanlığı, Belediye Başkan Adayı Hamdi Sarıer ve Meclis Üyesi Adayları, düzenlenen aday tanıtım toplantısı ile basın mensuplarına ve Ergene halkına tanıttı.

AK Parti Ergene İlçe Başkanlığı, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hamdi Sarıer ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarını düzenlediği Aday Tanıtım Toplantısı ile basın mensuplarına ve Ergene halkına tanıttı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda konuşan AK Parti Ergene İlçe Başkanı Cem Karaca, “31 Mart 2019 seçimlerinde Cumhur İttifakımız milletine hizmet etmeye devam edecek. Ergene’miz güzel bir ilçemizdi. 4-5 yıllık süre içerisinde bu şehre hizmet edenler iyi dinlesin. İnşallah Cumhur İttifakı adaylarımız ile Zillet İttifakı adaylarından belediyeleri geri alarak şehrimize görmediği hizmeti Tekirdağ genelinde de göstereceğiz. Bizler genç ve dinamik bir ekibiz. 1 Nisan tarihinde tüm vatandaşlarımızı kapısı olmayan Ergene Belediyesine çay içmeye davet ediyoruz.”dedi.

35 GÜNÜ KALAN TESKERECİ ASKER

Mevcut başkan Rasim Yüksel’e gönderme yaparak teskereci asker olduğunu ve 35 gün sonra terhis olacağını söyleyen Cumhur İttifakı Ergene Belediye Başkan Adayı Hamdi Sarıer, “Yalanlarla hayal satan bir belediye başkanı olmayacağım. Takriben 35 günü kaldı. Teskereci asker gibi. AK Parti’nin temelinin belediyecilik olduğunu bilmeyen yoktur. Yapamayacağımız hiçbir icraatın sözünü vermeyeceğim. Gezdiğimiz birçok noktada vatandaşlarımızdan beklentilerini soruyoruz. Bizler reel olacağız. Hayal dünyamızı gerçekleştirebileceğimiz yönde harekete geçireceğiz. Ergene’mizin kaybetmek için bir 5 yıl daha yok. Biz Cumhur İttifakı olarak şer ittifakına karşı top yekun bu mücadeleyi vermek zorundayız.”dedi.

MEVCUT BELEDİYENİN HAVASI SÖNÜK

Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan, CHP’li Ergene Belediyesinin havasının yetersiz olduğunu, kendi adayları Hamdi Sarıer’in yaydan çıkmış bir ok gibi olduğunu dile getirerek hizmet aşığı bir aday olduğunu söyledi. Özcan, “Ergene’mizin çok önemli bir potansiyeli var ve belediye başkanı bu potansiyelin farkında değil. Şu an ki belediyenin havası yok. Hamdi Başkanımız ise yaydan çıkmış ok gibi, bu da bizim belediyecilik anlayışımız. Teşkilat mensubu arkadaşlarımız ın alın ve akıl teri ile mutlu sona ulaşacağız.”dedi.

MECLİS ÜYESİ ADAYLARI TANITILDI

Yapılan protokol konuşmalarının ardından Cumhur İttifakı Ergene Belediye Meclis Üyesi Adayları vatandaşlara ve basın mensuplarına tanıtıldı. Program daha sonra çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
NİCE FIRATLAR YETİŞTİRECEĞİZÖnceki Haber

NİCE FIRATLAR YETİŞTİRECEĞİZ

TEKULAŞ ve Öz Taşıma İş Sendikası Arasında Toplu İş Sözleşmesi İmzalandıSonraki Haber

TEKULAŞ ve Öz Taşıma İş Sendikası Arasın...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar