282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3323
EURO35.0771
ALTIN2285.6

Ergene Belediyesi Atatürk Gönüllüleri Zübeyde Hanım Kütüphanesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Belediyesi Atatürk Gönüllüleri Zübeyde Hanım Kütüphanesi
Abone ol
Ergene Belediyesi ve Atatürk Gönüllüleri Kütüphane Oluşumu Projesi Platformu tarafından Ergene’de oluşturulan Atatürk Gönüllüleri Zübeyde Hanım Kütüphanesinden küçük öğrenciler faydalı bir şekilde yararlanıyor.

Sağlık Mahallesinde Ergene Belediyesi ve Atatürk Gönüllüleri Kütüphane Oluşumu Projesi Platformu tarafından oluşturulan ve Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Annesinin adının verildiği Atatürk Gönüllüleri Zübeyde Hanım Kütüphanesi Ergene’de ki çocukların kitap ihtiyacına cevap verdiği gibi çocuklara kitap okuma alışkanlığı da kazandırıyor.

Okullarından arta kalan boş vakitlerinde Atatürk Gönüllüleri Zübeyde Hanım Kütüphanesinde bol bol kitap okuyan çocuklar ayrıca araştırma ödevlerini de Kütüphanede yapıyor. Atatürk Gönüllüleri Zübeyde Hanım Kütüphanesinde yerli çocuk kitaplarının yanı sıra çocuk dergileri, roman, araştırma kitapları, Ansiklopedi, Atatürk kitapları, şiir kitapları, sözcükler bilgisi, yazarlardan imzalı eserler, dini bilgiler kitapları, yabancı romanlar, el işi ve sağlık kitapları da bulunuyor. Çocuklardan gençlere ve yetişkinlere her yaş sınıfından kitapların içinde mevcut olduğu Atatürk Gönüllüleri Zübeyde Hanım Kütüphanesine Ergene’de ki vatandaşlar kitap bağışında da bulunabiliyor.

Atatürk Gönüllüleri Zübeyde Hanım kütüphanesinde her yaştan vatandaşın okuyabileceği kitaplar olduğunu belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Kültürlü insanların en büyük dostu kitaptır. Kitap, zihnimizin ve gönlümüzün ihtiyaçlarını en kestirme yoldan karşılayan kıymetli bir hazinedir. Bu hazineden mahrum kalmamak için kütüphanemizde her yaş gurubu için kitap bulunmaktadır. Kitap ve kütüphaneleri aktif yaşamımızın içine almayı hedefleyerek, gençlerimize okumayı teşvik etmek, geçerli, doğru ve güvenilir bilgiye ulaşımı sağlamak, ilçemizde ki vatandaşlarımıza yaşam boyu bilgi okuryazarlığı becerisini kazandırmak hedefindeyiz. Kütüphanemizde kitapların yanı sıra gençlerimiz, çocuklarımız ve vatandaşlarımız için ücretsiz kullanacakları bilgisayar ve internette mevcuttur” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Muratlı'da 20190 Yılında 5 Milyon 348 Bin TL Yatırımla 143.250 Metrekare Yol YapıldıÖnceki Haber

Muratlı'da 20190 Yılında 5 Milyon 348 Bi...

‘Modern Şehirlerden İlham Alıyoruz’Sonraki Haber

‘Modern Şehirlerden İlham Alıyoruz’

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar