282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3709
EURO34.9861
ALTIN2325.4

Ergene Velimeşespor Haftayı 3 Puan İle Kapadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Velimeşespor Haftayı 3 Puan İle Kapadı
Abone ol
TFF 2.Lig Kırmızı grupta bulunan Tekirdağ’ın Ergene’nin gururu Ergene Velimeşespor ligin 12. Haftasında kendi sahasında konuk ettiği Kırşehir Belediye Spor’u 2-0 mağlup ederek haftayı 3 puan ile kapadı.

Tekirdağ bölgesini profesyonel liglerde temsil eden tek takım olan Ergene Velimeşe Spor geçtiğimiz hafta kendi sahasında Kırşehir Belediye Spor’u konuk etti. İlk yarısı 0-0 biten müsabakanın ikinci yarısında rakibini boğan, yıpratan Ergene Velimeşespor rakip filelere iki gol atarak müsabakadan 2-0 galip ayrıldı. Oynanan güzel oyun ve alınan 3 puan hem Ergene Velimeşespor camiası hem de taraftarlar tarafından büyük sevinçle karşılandı. Galibiyetten sonra mutluluklarını Ergene Velimeşespor oyuncuları taraftarları ile birlikte kutladı.

Müsabakanın ilk yarısında sahaya istediğini yansıtamayan Ergene Velimeşespor takımı ikinci yarıda adeta küllerinden doğdu. Orta hakemin ikinci yarının başlama düdüğünü çalması ile rakip kale önünde tehlikeli ataklar oluşturan Ergene Velimeşespor Kırşehir Belediye Spor savunmasına zor anlar yaşattı. İkinci yarı seyircisinin de desteğini arkasına alan mavi beyazlılar güzel oyununu sahaya yansıttı. Maçın 79. Dakikasında Ergene Velimeşespor kaptanı İbrahim Fatih Dilek ceza sahası içinde rakip kaleci tarafından düşürülerek takımına penaltı kazandırdı. Topun arkasına geçen başarılı kaptan ne yazık ki toplu filelerle buluşturamadı. Bu dakikadan sonra da oyunu bırakmayan Ergene Velimeşespor da Müsabakanın 87. Dakikasında kontra atakla kendi sahasından çıkan Mustafa Öztürk ceza sahası önünde bekleyen kaptan İbrahim Fatih Dilek’e pas verdi, topu ayağına alan Dilek, ceza sahasından çektiği şutu filelerle buluşturarak takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu gol ile Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumunda büyük bir sevinç yaşandı. Kaptan Dilek ayrıca bu gol ile ligde ki gol sayısını da 6’ya çıkardı.

Uzatma dakikalarına 1-0 önde giren Ergene Velimeşespor sağ kanattan geliştirmiş olduğu kontra atakla Kırşehir Belediye Spor savunmasını eksik yakalayarak 90+3’te Serkan Yıldız ile ikinci golü buldu. Son dakikalara 2-0 önde giren Ergene Velimeşespor takımı orta hakemin bitiş düdüğü ile Kırşehir Belediye Spor’u 2-0 mağlup ederek haftayı 3 puan ile kapadı.

Müsabakayı protokol tribünden takip eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’de bu güzel galibiyet ve oyun sonrasında Ergene Velimeşespor takımı oyuncularını tebrik ettiğini belirtti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÇORLU ADLİYESİNDEN GÜZEL BİR ÇALIŞMA DAHAÖnceki Haber

ÇORLU ADLİYESİNDEN GÜZEL BİR ÇALIŞMA DAH...

Tekirdağ’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun Yıl Dönümünde Çelenk Sunma Töreni GerçekleştiSonraki Haber

Tekirdağ’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşun...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar