282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

GENÇLİK BULUŞMASI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GENÇLİK BULUŞMASI
Abone ol
Saadet Partisi Tekirdağ Gençlik Kolları “Gençlerle Baş başa” programı yaptı.

Çorlu’da gerçekleşen programda Gençlik Kolları il Başkanı Muhammet Yaman’ın selamlama konuşması sonrası il Başkan yardımcısı Murat Vakitçi gençlere hitabetti.

Vakitçi: üniversite bitiren milyonlarca gencin işsizlikle boğuştuğuna vurgu yaparak, “Hükümet üniversite mezunu evlatlarımızın sesini duymuyorlar. Son iki yıldır üniversite mezunları umutlarını yitirmiş ve işsizlik ile boğuşuyorlar” değerlendirerek, gençliğin yaşadığı sorunlara dikkat çekti ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu

İŞSİZLİK VE GÜVENCESİZLİK

Vakitçi, Türkiye’nin en can alıcı meselesinin istikrarlı bir üretim ve istihdam politikasının olmamasından kaynaklandığının altını çizerek, konuşmasına, şöyle devam etti: “Memurlar mesleki ve coğrafi güvencelerini yitirmiş durumdalar. İşçiler çok kötü koşullarda düşük ücretlere mahkûm edilmiş durumda. Üstelik memnuniyetsizlik gibi bir beyanda bulunması derhal kapının önüne konulması demektir. Bu durumda sendikaların önemi ve değeri ortaya çıkacaktır. Türkiye’deki tabloya bakın takdir sizlerindir. Hükümet üniversite mezunu evlatlarımızın sesini duymuyorlar. Son iki yıldır üniversite mezunları umutlarını yitirmiş ve işsizlik ile boğuşuyorlar. 81 ile 81 üniversite ilk bakışta güzel bi uygulama gibi gözüküyor. Ama işin aslı o değildir. Siz 81 ile 81 üretim tesisi kurmadığınız sürece bu işsizler ordusu büyümeye devam edecektir. Bunun için hamasi şovlar değil akılcı, planlı, geleceği düşünen yatırımlar yapılmalıdır. Kökü kurumuş ağaçların yapraklarının tozunu almakla bu işi yapamazsınız. Eninde sonunda o ağacın kuruduğu anlaşılacak. Merak etmeyin. Milli Görüşçü gençlik gümbür gümbür geliyor. Dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Siber saldırıların işletmelere vereceği zarar 8 trilyon doları bulabilirÖnceki Haber

Siber saldırıların işletmelere vereceği...

Sevgililer Günü alışverişini Trend Arena’da yapan kazanıyor!Sonraki Haber

Sevgililer Günü alışverişini Trend Arena...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar