282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5732
EURO34.9814
ALTIN2425.3

Gülsin Onay Piyano Günleri Trio Hexis Konseri İle Son Buldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gülsin Onay Piyano Günleri Trio Hexis Konseri İle Son Buldu
Abone ol
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve 4 gün boyunca Tekirdağlıları başarılı müzisyenlerle buluşturan "Gülsin Onay Piyano Günleri" Çağ Erçağ, Gökhan Aybulus ve Erkin Onay'dan oluşan Trio Hexis konseri ile son buldu.

Süleymanpaşa ilçesindeki Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konsere Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Genel Sekreter Yardımcısı Atabey Baytöre, Daire Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"SANAT BİR TOPLUMUN OLMAZSA OLMAZLARINDAN BİRİDİR"

Beethoven ve Brahms'ın eserlerinden başarılı örnekler çalan Tekirdağlı sanatseverler tarafından beğeni ile izlendi. Başkan Kadir Albayrak konser sonunda grup üyeleri Çağ Erçağ, Gökhan Aybulus ve Erkin Onay'a çiçek takdim ederek kendilerine teşekkür etti. Burada bir konuşma yapan Başkan Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Gülsin Onay Piyano Günlerine ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Sanat bir toplumun olmazsa olmaz yönlerinden biridir. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak 22 Aralık'tan başlayarak 4 gün boyunca başta Gülsin Onay olmak üzere birbirinden kıymetli müzisyenleri siz Tekirdağlılarla buluşturduğumuz için mutluluk duyuyoruz. Gülsin Onay Piyano Günleri'ne katılan tüm vatandaşlarımıza sevgilerimi iletiyorum," dedi.

TEKİRDAĞ YURT İÇİ VE YURT DIŞINDAN 20 SANATÇIYA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

22 Aralık Pazar günü Gülsin Onay ve Ancyra Ensemble konseri ile açılış yapan Gülsin Onay Piyano Günleri, 4 gün boyunca Zoran Imsırovıc, Berkay Özkan, Birsen Ulucan ve Trio Hexis yurt içi ve yurt dışında büyük hayran kitlesine sahip yaklaşık 20 sanatçıyı Tekirdağlılar ile buluşturdu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükşehir Belediyesi’nin Wi-Fi Hizmetinden 70.000 Vatandaş FaydalandıÖnceki Haber

Büyükşehir Belediyesi’nin Wi-Fi Hizmetin...

Başkan Albayrak'ın İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy'u Anma MesajıSonraki Haber

Başkan Albayrak'ın İstiklal Şairi Mehmet...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar