282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

Hizmet Kervanı’nın 11. Durağı Marmaraereğlisi Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hizmet Kervanı’nın 11. Durağı Marmaraereğlisi Oldu
Abone ol
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin "Hizmet Kervanı" adı altında Tekirdağ'a bağlı tüm ilçelerde düzenlediği toplantıların 11’incisini Marmaraereğlisi Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Marmaraereğlisi Belediyesi yetkilileri, Marmaraereğlisi'ne yapılacak yatırımlar konusunda fikir alışverişinde bulunmak üzere Marmaraereğlisi Belediyesi hizmet binasında toplantı gerçekleştirdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Marmaraereğlisi Belediyesi yetkilileri, Marmaraereğlisi’nde ortaklaşa gerçekleştirilecek olan projeleri masaya yatırmak üzere ortak bir toplantı düzenlendi. Toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Atabey Baytöre ile Kaan Gaytancıoğlu, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, TEKPARK Genel Müdürü Ali Osman Yaşar, Tekirdağ Büyükşehir Daire Başkanları, şube müdürleri, TESKİ ve TEKPARK yetkilileri, Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı Sinem Özüpek ve Marmaraereğlisi Belediyesi birim amirleri katıldı. Gerçekleştirilen toplantıda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Marmaraereğlisi’nde gerçekleştireceği projelerin yanı sıra devam eden projeler de masaya yatırıldı ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Marmaraereğli’nde devam eden ve yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan yatırım projelerinin Marmaraereğlisi halkı için son derece önemli olduğunu ifade eden Başkan Ata, bu projelerin bir an önce hayata geçirilmesi için Büyükşehir Belediyesi'nin de, Marmaraereğlisi Belediyesi'nin de elinden ne geliyorsa yapması gerektiğini belirtti. Marmaraereğlisi’nin, Trakya'nın önemli bir turizm ilçesi olduğuna dikkat çeken Başkan Ata, ulaşım, alt yapı, tesis, çevre düzenlenmesi gibi farklı konularda yapılacak yatırımlarla Marmaraereğlisi’nin daha da gelişeceğini kaydederek Marmaraereğlisi Belediyesi’nin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde çalışmaya devam edeceğini söyledi.

Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları kendi görev alanları ile ilgili Marmaraereğlisi özelinde yapılacak çalışmaları ve tespitlerini, Marmaraereğlisi Belediyesi yetkilileri ile paylaştılar. Söz konusu toplantıda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin geçmiş dönemde Marmaraereğlisi’nde gerçekleştirilen projeleri değerlendirilirken yeni dönemde gerçekleştirilecek projeler hakkında da bilgi ve fikir alışverişinde bulunuldu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CROSS JEANS-ŞIK MAKAS 16. GELENEKSEL SÜNNET ŞÖLENİ GERÇEKLEŞTİÖnceki Haber

CROSS JEANS-ŞIK MAKAS 16. GELENEKSEL SÜN...

TESKİ AÇIKLADI; YÜKSEK SU FATURALARI İÇİN NE YAPMAK GEREKİYORSonraki Haber

TESKİ AÇIKLADI; YÜKSEK SU FATURALARI İÇİ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar