282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

KERİM ATALAY 1.SIRA GİBİ ÇALIŞIYOR!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KERİM ATALAY 1.SIRA GİBİ ÇALIŞIYOR!
Abone ol
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tekirdağ 5.Sıra Milletvekili Adayı Av.Kerim Atalay hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor.21 Mayıs 2018 tarihinde listelerin açıklanmasının hemen ardından saha çalışmaların da vites arttıran Atalay Ramazan bayramın da dahi çalışmalarına devam etti. Bayramın ilk günü teşkilat mensupları ile bayramlaştıktan hemen sonra Tekirdağ’ın köylerin de köy/mahalle sakinleri ile bayramlaştı. Hiçbir siyasi partinin seçim zamanı dahil bayramlaşmak için ziyaretlerine gelmediğini belirten köy sakinleri Tekirdağ Milletvekili Adayı Av.Kerim Atalay’ın bayramlaşmaya gelmesinden gayet memnun olduklarını belirttiler.

Av.Kerim Atalay’ın bayram sonrası ilk programı  AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayları ile birlikte Çorlu’da yerel ve ulusal basın mensupları ile buluşup gündemi ve Pazar günü gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerini değerlendirmek oldu.

Basın toplantısının hemen ardından Çorlu’da  Ziraat Bankası Katılım şubesinin açılışına katıldı. Açılış sonrası Ziraat Katılım Genel Müdürü Metin Özdemir ile bölge hakkında istişare ve değerlendirmeler de bulundu.

AK Parti Çorlu Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından planlanan programlara katılan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Av.Kerim Atalay’ın ilk durağı Çorlu Ordulular Derneği (ÇORDER) oldu.
Dernek başkanı Mutlu Kütük, dernek yöneticileri ve üyeleri ile bir araya gelen Atalay 24 Haziran seçimleri hakkında istişarelerde bulunarak “Güçlü Lider Güçlü Meclis için 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve Parlamento için desteklerinizi istiyoruz.” Dedi. Dernek mensuplarının geçmiş bayramlarını kutlayarak dernek binasından ayrıldı.

Çalışmalarına sürekli vites artırarak devam eden Av.Kerim Atalay Çorlu Reşadiye mahallesi Yunus Emre Caddesinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşların hem geçmiş bayramlarını kutladı hem de Pazar günü gerçekleşecek olan seçimler için desteklerini istedi. “Güçlü Lider Güçlü Meclis için 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve Parlamento için desteklerinizi istiyoruz. Türkiye hepimizin yerel yönetimi ellerini yüzlerine bulaştıran bir muhalefete memleketi teslim edersek Türkiye içinden çıkılmaz bir hale gelir. Memleket yönetmek bisiklet kullanmaya ya da traktörü geri park etmeye benzemez daha partisinin genel başkanlığına layık görülmeyen bir kişi var memleket yönetmeye talip olan. Bu iş ustalık işi çıraklara bırakılmaz. Siz dükkanınızı 5 yıl çırağa bırakır mısınız? Tekrar belirtiyorum bu iş ustalık işi bu işi de ancak ömrünü memleketine adamış İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı ile başlayan tecrübesi ile Recep Tayyip ERDOĞAN yapar. Bu yüzden yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Desteklerinizi bekliyoruz.” Dedi.

 

Yunus Emre Caddesinde esnaf ve vatandaş ziyaretleri sırasında dükkanın önünde biriken suyu temizlemeye çalışırken belediye yönetimine sitem eden esnafı gören Av.Kerim Atalay “ CHP’ye oy vermeye devam ederseniz daha çok temizlemeye devam edersiniz. Yaptıkları tek hizmet vatandaşı mağdur bırakmak. 30 Mart sonrasında mağdur olmaktan kurtulmak sizin elinizde AK Parti Belediyecilik anlayışı halka hizmettir. AK Parti belediyeciliği vatandaşı sussuz bırakıp tankerler ile su dağıtmaz” dedi. Dükkanı önünde su biriken vatandaş ise “Çektiğimiz çile yetti artık. Her yağmur yağdığında aynı problemi yaşamaktan bıktık usandık. Dükkanın önünde bir kazı çalışması yapıyorlar haftalar sürüyor iş yapamıyoruz. Tek dükkan olsa yine iyi 2 sokak ileri de evim var aynı sorun orda da var su birikintisinden evime zor giriyorum. Neyse ki yaz geldi umarım artık daha az yağmur yağar başka türlü kurtuluşumuz yok ya da siz geleceksiniz bir de sizi deneyeceğiz. Bıktık artık bıktık.” Dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Pazarda File Dağıtımı GerçekleştirildiÖnceki Haber

Pazarda File Dağıtımı Gerçekleştirildi

ÇORLU STK'LAR PLATFORMU CUMHUR İTTİFAKINA DESTEK AÇIKLAMASINDA BULUNDU.Sonraki Haber

ÇORLU STK'LAR PLATFORMU CUMHUR İTTİFAKIN...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar