282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

Kadir Başkan Kankalarıyla Norveçte

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadir Başkan Kankalarıyla Norveçte
Abone ol
Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Gürcün, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Dilşad Ergin ve Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet Poyraz ile beraber Norveç´e giden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak´ın bu gezisinden kimsenin haberi olmadı.

Kimsenin Haberi Yok.
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve kankalarının yaptığı 5 günlük yurt dışı gezisinden kimsenin haberi yok. Telefonla ulaştığımız Büyükeşhir Belediye Meclisinin Akparti ve CHP´li üyeleri "haberimiz yok, mecliste böyle bir görüşme yapılmadı, ne için gidildi, hangi bütçe ile gidildi, kimler gitti, haberimiz yok, bizde sosyal medyadan öğrendik" dediler.

Ben Yaptım Oldu.
Kadir Albayrak´a kendi partisi CHP´den de tepkiler yağıyor. Hiç kimseye haber vermeden Tekirdağ Büyükşehir Belediye´sini temsilen Norveç gezisine gidilmesine tepki gösteren CHP´li meclis üyeleri "Bunun bir usulu vardır, böyle geziler ve alınan kararlar gurup içinde tartışılır, İmar ve şehircilik gezisine gidiyorsunuz İmar komisyonun haberi yok, Heyette imar komisyonundan hiç kimse yok, sadece kendinize yakın büroklarınızı alıp gidiyorsunuz, bu nasıl anlayış, ben yaptım oldu mu" dediler.

Ne Kadar Harcama Yapıldı.
Tüm masrafları Belediye kasasından karşılan, Norveç gezisine aileleri (eşleri) ile beraber giden Başkan Kadir Albayrak ve kankalarının 5 günlük yurt dışı gezisi ne kadara mal olduğu, bu gezi için ödenen paralar ile Tekirdağ´da neler yapılabilirdi soruları  akıllarda kaldı.

 

Çorluspor´a "Paramız Yok" Gezilere "Para Çok"
Kanunlarla belirlenen ve 3 ay önce yapılan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında ´oy birliği´ ile alınan karar sonrasında Çorluspor1947 kulübüne yapılacak maddi yardım için "şu anda paramız yok" cevap gönderen Başkan Kadir Albayrak ve kankaları; ailece yurt dışı gezisine para bulmakta zorlanmıyor.

 

Otopark Ücretlerine Zam, Geziye Devam.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine bağlı TEK_PARK otoparkların giriş ücretlerine yapılan zam, bu tür gezilerde harcanmak üzere mi yapıldı. Vatandaş bu sorunun cevabını merak ediyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kurbanlık Dolandırıcısı TutuklandıÖnceki Haber

Kurbanlık Dolandırıcısı Tutuklandı

Deşifre Trakya Ortalığı KarıştırdıSonraki Haber

Deşifre Trakya Ortalığı Karıştırdı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar