282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3751
EURO35.0483
ALTIN2325.7

Pijamalı Adamlar Atatürk Evi İçin Sahne Aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Pijamalı Adamlar Atatürk Evi İçin Sahne Aldı
Abone ol
Çorlu Halk Tiyatrosu oyuncuları tarafından Çorlu’da yapımına başlanılan Atatürk Evi projesine destek olmak için "Pijamalı Adamlar" oyununu sahnelendi.

Başarılı oyuncu Necmi Yapıcı'nın yazdığı, Tayfun Tospacı'nın yönetmenliğini yaptığı ve Çorlu Halk Tiyatrosu oyuncularının sahne aldığı "Pijamalı Adamlar" tiyatro oyunu Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesi'nde izleyiciyle buluştu.

Çorlu Belediyesi tarafından inşa edilen Atatürk Evi'ne destek olmak için sahnelenen "Pijamalı Adamlar" komedi oyununda Ercan Sönmez, Mustafa Geylan, Mustafa Gülmüş, Tahsin Saroğlu, Tayfun Tospacı ve Ömer Uslu rol aldı.

‘Vefa Borcumuzu Ödemek İstedik’

"Pijamalı Adamlar" oyununu yöneten ve oyunda rol alan Tayfun Tospacı yaptığı açıklamada, "Çorlu Halk Tiyatrosu olarak Çorlu Belediyesi tarafından yapımına kasım ayında başlanan Atatürk Evi projesine destek olabilmek ve Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'e olan vefa borcumuzu bir nebze dahi ödeyebilmek istedik. Bu nedenle de ünlü oyuncu Necmi Yapıcı'nın yazdığı ‘Pijamalı Adamlar’ adlı oyunu sahneledik. Oyundan elde ettiğimiz geliri Atatürk Evi projesi için bağışlıyoruz." dedi.

‘Ata’mızın Kenti Çorlu’

Oyun sonunda Çorlu Halk Tiyatrosu oyuncularını ve ekibini tebrik ederek çiçek takdim eden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Pijamalı Adamlar tiyatro oyununu büyük bir keyifle izlediğini belirterek, "Ata'mızın kenti Çorlu'muzda Atatürk sevgisini, fikirlerini ve ortaya koyduğu devrimleri gelecek kuşaklarımıza anlatmak için inşa ettiğimiz Atatürk Evi projemize verdikleri destekten dolayı Çorlu Halk Tiyatrosu'nun değerli oyuncuları Ercan Sönmez, Mustafa Geylan, Mustafa Gülmüş, Tahsin Saroğlu, Tayfun Tospacı ve Ömer Uslu'ya ve tüm ekibe ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

‘Ulu Önderimizin Hatırasını Yaşatacağız’

1962 yılında Atatürk Anıtı'nı el birliğiyle inşa eden değerli Çorlu halkıyla birlikte şimdi Atatürk Evi’mizi inşa ediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran ve bizlere emanet eden Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün hatırasını yaşatırken aynı zamanda fikirlerini, ortaya koyduğu devrimleri anlatmak ve hayatını gelecek nesillere aktaracak çalışmalar ortaya koymak için başlattığımız Atatürk Evi projemize destek olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum." diye konuştu.

İnsanların delilik sınırında yaşadığı durumları mizahi bir dille gözler önüne seren, ekonomik ve sosyal olaylardan etkilenen insanların yaşantılarının komik bir dille anlatıldığı ‘Pijamalı Adamlar’ tiyatro oyunu izleyenleri kahkahalara boğarken tüm seyircilerden büyük beğeni kazandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergene Velimeşespor İlk Devreyi 3 Puan İle KapadıÖnceki Haber

Ergene Velimeşespor İlk Devreyi 3 Puan İ...

Büyükşehir Belediyesi Kurum İçi Eğitimlerine Devam EdiyorSonraki Haber

Büyükşehir Belediyesi Kurum İçi Eğitimle...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar