282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

SAADETİN MECLİS ÜYELERİNDE DE İDDİALI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SAADETİN MECLİS ÜYELERİNDE DE İDDİALI
Abone ol
Saadet Partisi Çorlu Belediye Başkan Adayı Murat VAKİTÇİ iddialı çıkışlarıyla dikkat çekerken, Meclis Üyesi adayları ve aileleriyle buluştu. Programa eşi ve çocuklarıyla katılan VAKİTÇİ meclis üyelerini tek tek sahneye alarak tanıttı. Meclis üyelerine teşekkür eden VAKİTÇİ;

Sizleri tebrik ediyorum. Tertemiz bir gelecek inşa etmek için Tertemiz mazimizle, tertemiz bir kadroyu ortaya koydunuz. Ve Allahın izniyle biz kazanacağız. Halkımızı Dürüst Başkan ,dürüst meclis , dürüst yönetim ile buluşturacağız. Bakınız tertemiz mazi diyorum.

Milli Görüş 50 yıllık geçmişinde birkaç kez koalisyon ortağı oldu.“En önemli bakanlıkları yönetti. 1994 yılında yerel yönetimlerde iktidara geldi.

Peki, ne belediyelerimiz hakkında ne de bakanlarımız hakkında bir tane şaibe duydunuz mu? Bir tane usulsüzlük gördünüz mü? Bir tane yolsuzluk imasına şahit oldunuz mu? Hayır! Tam tersine, Milli Görüşçü kadrolar genel ve yerel yönetimlerde, rüşveti, iltiması, kayırmacılığı ve yolsuzluğu tarihe gömdüler. Hepiniz hatırlarsınız, yerel yönetimlerde iktidara geldiğimizde ilk işimiz; belediyelerde, “Rüşvet alan da veren de melundur” anlayışını hakim kılmış, hatta bu düsturu belediyelerin girişine tabela olarak asmıştık. Ne yazık ki bugün manzara ortada. Rüşvet alan da veren de melundur anlayışı gitti. Rüşvet alan da veren de memnundur anlayışı geldi. Geldiğimiz noktada belediyecilikte durumumuz; ‘helâlin adı kaldı, onu gören yok, haram kapışıldı hâlâ doyan yok...’

Bizim bu söylediklerimizi kuru birer seçim vaadi zannedenler geçmişimize bir baksınlar. Milli Görüş, yerel yönetimlerde birçok kere belediyeleri devraldı. Bu belediyelerde insanımıza parmak ısırtan icraatlarda bulunduk. Biz milletin, değil parasını, o paranın tozunu bile üzerine kondurmayan, harama tenezzül etmeyen bir zihniyete mensubuz. Bundan sonra da bu örnekler devam edecek inşallah”.

Kuracağımız Köylü-Üretici Pazarı ile başta sebze, meyve ve el işi ürünler olmak üzere mesleği daimi pazarcılık olmayan ve de ürettiği az miktarda ürünü ya da el işini satmak isteyen dar gelirli ailelerin serbestçe ticaret yapabilecekleri alanlar tahsis edeceğiz

 

Yeni imar alanlarındaki yapılaşmaların ve de kentsel dönüşüm alanlarındaki yeni yapılaşmaların ada bazlı siteler olmasını sağlayacağız. Ve inşaat ruhsatı için her sitenin çatısında güneşten elektrik üretmesini ve otopark olması  bir proje zorunluluğu olarak göreceğiz.

 

Çorlu’da her bahar Grafiti ve Duvar Resimleri Festivali yapacağız. Ülke içinden dışından sanatçıları şehrimize davet edip kentin her yanını o yıl seçeceğimiz konu ile alakalı olarak renklendireceğiz. Şehir tümüyle bir tuval olup dünyaya mesaj verecek.

 

Okul öncesi eğitim merkezleri açacağız. Yeni nesillerin bizim kuşağı aşabilmeleri için onların en iyi şekilde eğitilmeleri gerekiyor. Betona değil çocuklarımıza yatırım yapacağız.

 

Fidan ve Tohum Merkezi kuracağız. Ücretsiz ağaç fidanı alıp dikebileceksiniz. Başta kış ayında yaprak dökmeyen ağaç fidanları olmak üzere ürünü ekonomik değeri olan fidanlar dağıtacağız. He vatandaşımız  adına, he yeni doğana, her nikah kıyan çiftimize fidan dikeceğiz. Hekesin dikili bir ağacı olacak. Şehrimizi ağaçla daha yeşil , daha yaşanabilir hale getireceğiz.

 

Evlenen çiftlerimizden nikah ücreti almıyacağız.

 

Her yıl Nisan'ın ilk pazar günü ile Eylül'ün son pazar gününü Çorlu Temizlik Günü ilan edeceğiz. Tüm kamu imkanları seferber ederek halkımızın  katılımıyla en ücra köşeye  atılmış bir pet şişeyi bile toplayacağız. Pırıl pırıl bir şehirde yaşayacağız.

 

Çocuklarımıza yerel tarih ve yerel coğrafya öğreteceğiz. Gelecek kuşaklar hem kendi tarihlerini daha ayrıntılı öğrenecekler hem de günebakanın ne zaman  açtığını, zemherinin ne olduğunu, ağaç aşılamanın ne zaman yapılması gerektiğini bilecek. Topraktan kopmayacağız.

 

Şehitliğimiz tekrar revize edilecek. İbadethane ve müze kurulacak. Okullarımızdaki öğrencilerimizin belli peryotlarla şehitliğimizi ziyaret etmesi sağlanacak.

 

Gençler ! Çocuklar ! Mahalle konaklarımızda sizler için internet salonlarımız etüt merkezlerimiz ve oyun alanlarımızda hem ödevleriniz yapmanız sağlanacak hem de eğitmenlerimiz tarafından takviye dersler verilecek. Tema park, hayvanat bahçesi, Çorlumuzun ve Tekirdağımızın daha iyi tanımak için geziler düzenliyeceğiz.

 Siz sınıf birincisi olduğunuz takdirde belediye imkanlarından  dönem boyunca  ücretsiz yararlanacaksınız. Siz yeter ki derslerinizde başarılı olun. Biz sizin için çalışacağız.

 

Temiz eğitim kapsamında,Okullarımızın temizlik ihtiyacını, malzemesini, personelini belediye olarak biz karşılıcaz.güvenli eğitim kapsamında okullarımızın güvenliğini sağlıcaz. Okullarımıza ve parklarımıza mobese kamerası takıcaz.

Halkımızın Huzurlarına ‘dürüst belediyecilik anlayışıyla’ çıktık.

* İşi ehline vereceğiz.

* Ayrımcılık ve partizanlık yapmayacağız.

* Kapalı kapılar ardında iş görmeyeceğiz.

* Adil olacağız.

* Yolsuzluk ve israfa geçit vermeyeceğiz.

* Hizmetlerimizi doğru, hızlı ve estetik biçimde yapacağız.

* Yöresel imkân ve kaynakları harekete geçireceğiz.

* Kültürel değerleri koruyacağız.

* Sorunlara çare olacak bir anlayış tesis edeceğiz.

* Biz belediyecilik anlayışımız ile üniversite öğrencilerimizin ve akademisyenlerimizin dertlerine çare olacağız.

* Biz belediyecilik anlayışımız ile kadınlarımızın dertlerine çare olacağız.

*Biz belediyecilik anlayışımız ile çocuklarımıza ve gençlerimize umut dolu yarınlar inşa edeceğiz

* Hayvan barınakları ve buna dair her türlü unsur yeniden düzenleyeceğiz.

* Dost bir belediyecilik kuracağız.

Aşk Belediyeciliği olarak kodladığımız çalışmamızın temeli Adil, Şeffaf,Kararlılık oluşturmaktadır.

Aziz milletimiz;

Adam kayırmayı ve torpili; liyakat ile değiştirecektir

Yolsuzluğu ve  rantı ; alın teri ile değiştirecektir

Umutsuzluğu umutla değiştirecektir

 Kasvet şehirlerini huzur şehirleri ile değiştirecektir

31 Mart bir fırsattır. Bu fırsatı kaçırmayınız

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“POTANSİYELİ BÜYÜKŞEHİR TEKİRDAĞ” İÇİN 1059 HİZMET ADIMI!Önceki Haber

“POTANSİYELİ BÜYÜKŞEHİR TEKİRDAĞ” İÇİN 1...

Bakanlığa göre sürekli kaza yaşanan Muratlı Çevre Yolu çok konforluymuş!Sonraki Haber

Bakanlığa göre sürekli kaza yaşanan Mur...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar