282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5088
EURO34.6287
ALTIN2483.3

Sanat dünyasının sertifikalı aşçılarından biri de Hazal Kaya

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sanat dünyasının sertifikalı aşçılarından biri de Hazal Kaya
Abone ol
İhtişamlı yaşamlarıyla göz önünde olan ünlü isimlerin birçoğu evlerinde adeta mutfaktan çıkmıyor. Yemek yapmayı özel zevk haline getiren ünlüler, bu işin eğitimini de alıyor. İşte sanat dünyasının sertifikalı aşçıları.

HAZAL KAYA

Sevilen oyuncu Hazal Kaya geçtiğimiz yıl katıldığı yemek ve pasta kursunda 8 hafta süren eğitimini tamamladı. Artık sertifikalı bir aşçı olan Kaya, oyunculuktan kazandığıyla bir restoran açmak istiyor.

BURÇİN TERZİOĞLU

Burçin Terzioğlu, için yemek tatmak özel bir zevk. Bazen sadece gurme tatiller yaptığını söyleyen Terzioğlu, özel bir okulda gastronomi eğitimi almış. Yeni yemekler yapmayı çok sevdiğini söyleyen ünlü oyuncu, “Mutfakla uğraşmak bana terapi gibi geliyor” dedi.

EBRU ŞALLI

Yemek konusunda uzmanlaşmış isimlerinden biri olan Ebru Şallı’nın katıldığı birçok yemek kursundan sertifikası var. Yemek konusunda birçok kitap çıkaran Şallı, sağlıklı beslenmeyi tavsiye ediyor.

GİZEM ÖZDİLLİ

Eski manken ve oyuncu Gizem Özdilli için de yemek yapmak büyük bir keyif. Kendi adını taşıyan yemek kitapları da bulunan Gizem Özdilli’nin özel bir yemek kursundan sertifikası da bulunuyor.

ONLAR DA ALAYLI AŞÇI

Bergüzar Korel, annesinin tariflerini kendi reçeteleriyle birleştiren ve evinde tüm yemeklerini kendi hazırlayan isimlerden.  Konuklarına kendi elleriyle yaptığı pasta ve kekleri ikram eden Pelin Karahan, bu işi ticarete dökmeyi planlıyor.

BANU ZORLU

Banu Zorlu da evinde mutfaktan çıkmayanlardan. Yeni tatlar denemeyi çok seven Zorlu, özel bir yemek kursunda eğitim alıyor.  Ünlü oyuncu, çok yakında sertifikasını alacak.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dizilerin yaz tatilinde olması oyuncuları sinema filmlerine yönlendirdiÖnceki Haber

Dizilerin yaz tatilinde olması oyuncular...

Levent Üzümcü İstanbul Şehir Tiyatroları'ndaki görevinden alındıSonraki Haber

Levent Üzümcü İstanbul Şehir Tiyatroları...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar