282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.567
EURO34.8627
ALTIN2430.7

TBMM BAŞKANI ŞENTOP, ÇORLU’YA YAPILACAK MİLLET BAHÇESİ İÇİN DEVREDE

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TBMM BAŞKANI ŞENTOP, ÇORLU’YA YAPILACAK MİLLET BAHÇESİ İÇİN DEVREDE
Abone ol
Bakan Kurum’dan Tekirdağ Valiliği’ne jet tahsis!TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Çorlu’da yapılması planlanan Millet Bahçesi projesi için devreye girdi. Şentop’un hamlesiyle hız kazanan çalışmalar soncununda, eski Devlet Hastanesi’nin bulunduğu alanda yapılacak Millet Bahçesi projesi için plan hazırlıkları tamamlandı. Öte yandan, ilçede ikinci bir Millet Bahçesi yapılmak üzere şehir merkezinde yaklaşık 160 dönümlük başka bir alanın da, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından jet hızıyla Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’na tahsis edilmesiyle, uzun süredir gündemi meşgul eden spekülasyonların asılsız olduğu ortaya çıktı.

Çorlu’da, eski devlet hastanesinin bulunduğu alanda yapılması vaadedilen
Millet Bahçesi’yle ilgili flaş gelişme yaşandı.
Edinilen bilgiye göre, Millet Bahçesi’nin Çorlu’ya kazandırılması için devreye
giren TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’yla kurduğu temasın ardından projeye hız verildi. Plan hazırlıkları tamamlanan Millet Bahçesi projesinin yakın zamanda hayata geçeceği öğrenildi.

İKİNCİ MİLLET BAHÇESİ İÇİN YER TAHSİSİ YAPILDI
Meclis Başkanı Şentop’un devreye girmesiyle, Çorlu’ya ikinci Millet Bahçesi’nin müjdesi de verildi.
Muhittin mahallesi 2492 ada 1 parselde bulunan yaklaşık 160 dekarlık alan, Meclis Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’un girişimleri sonucunda Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından, Millet Bahçesi projesinin uygulanması için Tekirdağ Valiliği’ne tahsis edildi.
Ankara’nın baş döndüren hızda gerçekleşen bürokrasisi sonucunda, iki Millet Bahçesi’nin Çorlu’ya kazandırılacak olması kamuoyunda büyük heyecan yarattı.
Ankara’dan birbiri ardına gelen müjdelerle, kamuoyunda bir süredir bazı kesimlerce amaçlı olarak yapılan spekülasyonların da asılsız olduğu ortaya çıktı.
Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nca yürütülecek projenin yapımına, tahsis şartlarına göre en geç 2 yıl içinde başlanacak.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÇORLU SANAYİ SİTESİ KOOPERATİFİNDEN ÇOK SERT AÇIKLAMAÖnceki Haber

ÇORLU SANAYİ SİTESİ KOOPERATİFİNDEN ÇOK...

BAŞKAN BOZAN ERGENE KAYMAKAMI TAŞÇI’YI ZİYARET ETTİSonraki Haber

BAŞKAN BOZAN ERGENE KAYMAKAMI TAŞÇI’YI Z...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar