282 baskı
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3692
EURO35.044
ALTIN2325.3

TEKİRDAĞ MHP DEN SİYASET TARİHİNDE BİR İLK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TEKİRDAĞ MHP DEN SİYASET TARİHİNDE BİR İLK
Abone ol
24 Haziran genel seçimleri öncesinde MHP Tekirdağ İl teşkilatı ve 7 tane milletvekili adayı bir araya gelerek Türki siyasi tarihinde bir ilke imza atarak tüm Türkiye’de örnek gösterilecek bir projeye imza attılar. MHP Tekirdağ Milletvekili adayları ve İl teşkilatı konvoylara para harcamak yerine Mehmetçik Vakfına yardımda bulunma kararı aldı. MHP liler Mehmetçik yaz 2582 ye SMS yollama kampanyası başlattılar

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Milletvekili adayları; Koray Önsel, Çığır Doğu Zorlu, Mustafa Yıldırım, Recep Çalışkan, Muhammer Varol, Zehra Çalışkan, Oktay Üstün ve İl Başkanı İlker Yücel ve MHP teşkilatları bir araya gelerek aldıkları ortak kararla seçim öncesi düzenlenen konvoyları iptal ederek Mehmetçik vakfına yardımda bulunma kararı alıp tüm vatandaşları ve partileri de bu yönde hareket etmeye davet ettiler. MHP Tekirdağ Milletvekili adayları ve İl Başkanı İlker Yücel; “Seçim konvoylarına para harcamak yerine, Mehmetçik Vakfına bağış yaparak Şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkalım” sloganıyla başlattıkları kampanya çok kısa bir sürede büyük bir kitlenin taktir ve sevgisini kazandı. Partili partisiz bir çok kişi MHP Milletvekili adaylarını ve teşkilat mensuplarını yaptıkları bu örnek davranıştan dolayı tebrik ettiler.

MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel ve Milletvekili adayları yaptıkları ortak basın açıklamasında; “Her seçim dönemi konvoylar düzenleniyor. Bu konvoylarda şehir içinde hep Trafik alt üst olurken, hem de çok büyük miktarlarda yakıt israfı olmaktadır. Bunun yanında gürültü kirliliği, hastası ve küçük bebeği olan bir çok vatandaşımız son derece büyük rahatsızlık duymaktalar. Konvoy süresince bir çok sıkıntıyı halkımıza yaşatmamak adına,  Huzurumuzun teminatı olan Mehmetçik ve onun güzide Vakfına, Şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmak adına bir kampanya başlatarak, konvoylara para harcamak yerine Mehmetçik Vakfına bağış yapma kararı aldık. Mehmetçik yaz 2582 ye SMS gönder 10 Lira destek ol kampanyamıza çok büyük ilgi ve teveccüh oldu bu kısa sürede. Destek veren herkese çok teşekkür ederiz. 24 Haziran seçimlerinin tüm ülkemize ve bölgemize en hayırlı ve güzel sonuçlar getirmesini dileriz” dediler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Engelli ve Yaşlılarımızı Sandığa TaşıyacağızÖnceki Haber

Engelli ve Yaşlılarımızı Sandığa Taşıyac...

YAZ AYLARINDA İSHAL KORKUTUYORSonraki Haber

YAZ AYLARINDA İSHAL KORKUTUYOR

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar