282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

TÜRK HAVA KURUMU 92 YILDIR AYAKTA

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TÜRK HAVA KURUMU 92 YILDIR AYAKTA
Abone ol
1925’te temelleri atılan Türk Hava Kurumu, kadirşinas Milletimizin desteği ile bugünlere geldi. Merkezi bütçeden hiçbir yardım almayan Kurum, kısıtlı kaynaklarla gençlerimizi havacılığa özendirmek ve vatandaşlarımıza nitelikli havacılık hizmeti sunabilmek için 92 yıllık tecrübesi ve kurulduğu günkü gibi halkına hizmet etme azmi ile yoluna devam etmektedir.

Milletimizin verdiği bağışlarla ayakta kalmaya çalışan Kurumumuzu zaman zaman karalamaya çalışanlar da yok değil. Ergene’de 15 günde bir yayınlanan “Ergene Manşet” adlı yerel gazete ve aynı adı taşıyan internet sitesinde mesnetsiz, hiçbir somut kaynağa dayandırılmadan Bülent Fidan imzasıyla çıkan “Kurban Derilerine Ne Oldu” başlığıyla yazılan haber bizleri derinden üzmüştür.

“Kurban Derilerine Ne Oldu” başlığıyla çıkan haber gerçekle bağdaşmayan, araştırmadan, haberin içinde adı geçen kuruma sorulmadan, tek taraflı, Basın Ahlak İlkelerine tamamen aykırı “dedikodu” ve “fısıltı gazetesi” haberciliğiyle yapılmıştır.

GAZETECİLİK NEYİ GEREKTİRİR?

Milletimiz adına son derece hassas bir dönemden geçtiğimiz bu günlerde, Türk Hava Kurumu gibi Milletimizin sahibi olduğu kurumlar hakkında görüşmeden, sormadan, dinlemeden haber yapmak gazetecilik etiğine ihanettir. Milletimizin gönlünden koparak 92 yıldır THK’ya yaptığı bağışlar, Edirne’den Kars’a hiç bir ücret almadan aşk ile çalışan 370 şube başkanımız ve on binlerce mensubumuzla çağımızın en önemli unsuru olan havacılığın gelişiminde kullanılmaktadır.

Hiçbir menfaat beklemeksizin gönüllülük esasına göre kamu yararına faaliyet gösteren Kurumumuz için; THK Ergene Şube Başkanı ile şube yönetim ve denetim kurulu üyeleri, onursal başkanımız çok değerli, Ergene Kaymakamı Sayın Fatih KIZILTOPRAK’ın destekleri ile çalışmalarını sürdürmektedir.

Kurban Bayramı’nda deriler görevlilerimizce makbuz karşılığında toplanmış ve değerlendirilmiştir. Deriyi veren halkımıza makbuzu verilmiştir. Legal ya da illegal deri toplayan birçok kurum bulunmaktadır. Türk Hava Kurumu’nun bu kurumlarla asla karıştırılmaması gerekir. Türk Hava Kurumu’na Ergene halkına vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta ekiplerinden eğlence mekanlarına denetimÖnceki Haber

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta ekiplerin...

Haftanın Spor PanoramasıSonraki Haber

Haftanın Spor Panoraması

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar