282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

AHMET SARIKURT; “TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Danıştay’ın andımız kararı ile ilgili; “Andımızı belediye binasına astım. Türküm, doğruyum, çalışkanım. Bunun hangisine itiraz edildiğine ben anlamakta zorlanıyorum. Mahkemeler karar verirken Türk milleti adına karar veriyor derken o metnin içinde çocuklar için problemli ne var ben onu algılamış değilim. Ümidim bu yanlışlıktan dönülmesi noktasında.”

ELEŞTİRİLERİN OLMASI SON DERECE NORMAL
Çorlu’ya yapılması planlanan tabiat müzesi ile ilgili eleştirilerin gelmesi üzerine Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt; “Her yapığımız işte memnun olanlar memnun olmayanlar uygundur diye değerlendirenler uygun değildir diye değerlendiren arkadaşlarımız oluyor. Doğal olarak bu işle ilgilide eleştiriler olacaktır. Eleştiriliyor olması son derece normal. Ama henüz ne olduğu ve ne yapılmak istendiği ile ilgili bir bilgi olmaksızın yapılan eleştirilerde birazcık eksiklik var diye düşünüyorum. Eleştirilmesin demiyorum ama ne yapmak istediğimizin üzerinden de konuşulmasında fayda olacağını düşünüyorum. Şuan iş o aşamaya gelmedi daha hazırlığı var. Zihnimizde tam olarak oluşup düzgün anlatılabilir hale geldiği andan itibaren bizde daha teferruatlı anlatıyor olacağız.”
NEYE İTİRAZ EDİLİYOR ALGILAMIŞ DEĞİLİM
Sarıkurt; “Bugün itibarı ile tam olarak neye itiraz ediliyor ne söylenmek isteniliyor henüz algılamış değilim. Ama ümidim şehrimizde vatandaşlarımızın gezerken keyif aldığı ve öğrendiği yeni bir mekana sahip olacağız. Farkındaysanız kültürel bir alanda yapılan tüm yatırımların tamamına yakınına sadece belediye başkanlığımız yapıyor. Kale ile ilgili yazışmalarımız var. Biz bu şehri insanlarımız ve gelen misafirlerimiz için daha gezinebilir bir yer haline getirmek için uğraşıyoruz. Atatürk evini yaparken de eleştiriler olmuştu. Her yaptığımız için belli ölçüde eleştiriliyor olması normal. Kötü söz söylenip hakaret edilmediği sürece elbette ki vatandaşlarımız düşüncelerini paylaşacaklar.” 
ŞEHRİMİZİN İÇİNDE TAŞIMACILIK YAPMALARINA İTİRAZ EDİYORUM
Sarıkurt; “Biz minibüslerin şehrimizin içinde taşımacılık yapmasına itiraz ediyoruz. Şehrin içinde bir taşımacılık ihtiyacı varsa ve çözülemiyorsa bunun çözümü buraya minibüsleri göndermek değil. Benim ilçelerden şehrimize gelişlerle ilgili bir itirazım yok. Şehrimizin içinde taşımacılık yapmalarına itiraz ediyorum.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiye Değişim Partisi iktidara geldiğinde Trakya’nın gelişmesi için ”Dubai modeli” uygulayacakÖnceki Haber

Türkiye Değişim Partisi iktidara geldiği...

'Erişilebilirlik Belgesi' Alan İlk Belediye ÇorluSonraki Haber

'Erişilebilirlik Belgesi' Alan İlk Beled...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar