282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.2678
EURO34.8234
ALTIN2429.6

Ak parti 81 İlin tüm Yerel Yönetim Paydaşlarını Ankara’da topluyor.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ak parti 81 İlin tüm Yerel Yönetim Paydaşlarını Ankara’da topluyor.
Abone ol
Toplantıya Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'li Belediye Başkanları, İl başkanları, yerel yönetim başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları katılıyor.

AK Partili belediye başkanları, ‘Pandemi sonrası belediyecilik vizyonu’ konulu istişare ve değerlendirme toplantısı için Ankara’da bir araya gelecekler. 20 Ağustos Perşembe günü saat 11.00’de ATO Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek toplantı, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile yapılacak. 

 

Yeni tip koronavirüs tedbirleri çerçevesinde sosyal mesafe kuralına göre gerçekleştirilecek toplantıya, AK Partiden seçilen Türkiye genelindeki 794 il, ilçe ve belde belediye başkanı, 81 il başkanı, il kadın ve gençlik kolları başkanı, il yerel yönetimler başkanı katılacak. Toplantıda MYK üyeleri ile AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları MYK üyeleri de hazır bulunacak.

 

Toplantı öncesi bir değerlendirme yapan Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan şunları söyledi;

 

“-Perşembe günü ATO’da saat 11.30’da gerçekleşecek olan toplantı Belediyecilik anlamında Ak Parti gerçeğini yine gündeme getirmeyi planlıyor. Herkesin malumu, Türkiye’de bir Ak Belediyecilik kavramı var ve bu kavram Ak Parti öncesi Temellere dayanıyor. Bildiğiniz üzere Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini icra ederken yaptığı hizmetler ve eserlerle Toplumun ilgi odağı olmuş ve Ak Parti’nin Türkiye’de yerelde başarı hikayelerinin de temelini oluşturmuştur.

Bugün yine yeni anlayışların ve yeni Belediye yaklaşımlarının konuşulacağı bu toplantı ile Pandemi sonrası Yeni Normalin Belediye Anlayışına etkilerini de irdeleyeceğiz. Dünya yeni bir düzene çevriliyor. Ak Parti’de bu yeni düzene daha hazır ve belki de yön verici olmak için daha şimdiden önlemlerini ve tedbirlerini alıyor. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. “


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çevre ve Sağlık Komisyonu’ndan Yetkililere ZiyaretÖnceki Haber

Çevre ve Sağlık Komisyonu’ndan Yetkilile...

Tekirdağ'da otomobil bariyere çarptı: 1 ölü, 2 yaralıSonraki Haber

Tekirdağ'da otomobil bariyere çarptı: 1...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar