282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5901
EURO35.0253
ALTIN2422.6

AK PARTİ ÇORLU 7. OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK PARTİ ÇORLU 7. OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI
Abone ol
AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresi, 15 Temmuz Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Genel Merkez İl Koordinatörü Ali Sevinç’in divan başkanlığını yaptığı kongrede tek aday olarak seçime giren Mustafa Keskin, 285 katılımın olduğu seçimde 146 oy alarak başkanlığa seçildi.

 

AK PARTİ TAKIM RUHUNU ASLA KAYBETMEZ

AK Parti Tekirdağ İL Başkanı Mestan Özcan; “Kongreler kadrolarımızın yenilediği değişim günleridir. AK Parti takım ruhunu asla kaybetmez. Birlik ve dirliğinden de taviz vermez. Bu kutlu davada yol alan kadrolar olarak Türkiye’nin büyümesi, güçlenmesi ve her alanda ilerlemesi için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Çorlu’da Belediye Başkanınızın bu ilçeye hiçbir şey veremeyeceğini görüyoruz. Çorlu’nun önceliklerini belirleyemeyen ve dar vizyonlu Büyükşehir Belediye Başkanı ile kendine benzer bir içe belediye başkanını da görüyor. Hepsi aynı topun kumaşı, CHP zihniyeti. Artık Çorlu için bugün aydınlanma günüdür.” 

HEYKEL BELEDİYECİLİĞİ

Kongrede söz alan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel; “Bizler inandığımız insanların peşinden gitmeyi öğrendik. Onun adamıymış bunu adamıymış diyerek kaybedecek vaktimiz yok. Çorlu Belediyesine hükümetten ne geliyorsa 1 kuruş fazlası Süleymanpaşa Belediyesine gelmiyor.  Heykeller için hem parasını verecekler hem de ismini. Yine heykel belediyeciliği. İsmi verilecekse hediye edersin bende senin ismini büyük bir tabloya yazarım. Hem para verilip hem de isminin yazılmasını anlayabilmiş misiniz. Biz Cumartesi ve Pazar günü Rumeli İskelesinde 30 bin kişiyi ağırlıyoruz. Ve ücretsiz. Çorlu’da hala yollar, gençlerin geleceği, bitmeyen hizmetler konuşuluyor mu?” 

TÜRK’ÜN TÜRK’TEN BAŞKA DOSTU YOKTUR

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül; “Kurucu genel başkanımız ve cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan liderliğinde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyerek çıktığımız siyaset yolculuğumuza 10.5 milyon üyemizle birlikte el ele, gönül gönüle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ak Parti hükümetlerimiz döneminde eğitimden sağlığa, ulaşımdan enerjiye, her alanda reformlar yaparak milletimiz için tüm kaynaklarımızı seferber ettik. İlk gün ki aşkla inandığımız yolda yürüyerek bu günlere geldik. 18 yıllık iktidarımız döneminde birçok badireler atlattık. Ancak genel başkanımız ve cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kararlı ve azimli duruşumuzla tüm zorlukların üstesinden geldik. Doğu Akdeniz ve ülkemize karşı oynanan oyunlar hepimizin malumu. Yine aynı şekilde Karabağ’da yaşananlar da ortada. Bunun yanı sıra sınırlarımızın eşiğinde de terör örgütü PKK ve iş birlikçilerinin hain saldırıları sınır tanımıyor. Cephede kahraman Türk askerinden kaçacak delik arayan teröristler şimdi de korkakça ormanlarımızı yakmaya kalkışıyorlar. İşgalci terör devleti Ermenistan tam 30 yıldır Azerbaycan’ın kendi öz toprakları Karabağ’ı zorbalıkla işgal ediyor. Son günlerde haince saldırılarına devam eden Ermenistan’ın karşısında ne eski Azerbaycan, ne de onun can kardeşi Türkiye var. Ancak tüm bu yaşananlara uluslararası toplumun ses çıkartmamasını da ibretle kınıyoruz. Burada şu sözü sarf etmek gerekiyor: Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur. Birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize sıkı sıkıya sahip çıktığımız müddetçe hiç kimse bu ülkeyi hedeflerine ulaşmaktan alıkoyamayacak inşallah. Bugüne kadar kongresini gerçekleştiren tüm ilçe başkanlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. Hedef 2023 diyerek çıktığımız bu yolda seçilen ve seçilecek olan tüm ilçe başkanlarımıza da başarılı çalışmalar diliyorum.

ÇORLU TRAKYA AÇISINDAN ÖNEMLİ

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel; “Bugün burada sadece Tekirdağ’ımızın değil Türkiye için de çok önemli bir kavşak noktası olan Çorlu’muzda olmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyuyorum. Çorlu öyle bir yer ki; Balkanların naif ve hoşgörülü insanlarıyla, Anadolu’muzun yiğit ve mert insanlarını ekmek davası uğruna burada buluşturmuş ve ülkemizin kalkınma emeklerine, kalkınma hamlelerine büyük bir coşkuyla ve vatan sevdası aşkıyla hizmet yederek ülkemizin kalkınmasını sağlayan insanların buluştuğu yer. Burada Sinop’un Durağanlı’sı da var, Erzurum’un Dadaş’ı da var, Elazığ’ın Gakkoş’u da var, Trabzon’un ve Rize’nin Laz’ı da var, Romanı da var, Balkanlar’dan esinti de var. İşte tam Türkiye burada. Çorlu’muzu siyaseten ele aldığımızda sadece Tekirdağ’ımız açısından değil, tüm Trakya açısından da ne kadar önemli olduğunu bir kez daha vurgulamamda hiçbir sakınca yok. Yeni seçilecek olan başkan adayımız Sayın Mustafa Keskin ve onun değerli yönetimine, tüm Ak Parti ailesine ayrı ayrı başarılar diliyorum.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Yeni ilçe başkanı seçilen Mustafa Keskin; “Şehrimiz için kongremiz hayırlı uğurlu olsun. Kurulduğundan bu güne kadar hizmet eden tüm ilçe başkanlarımıza yönetim kurulu üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah daha güzel işler yapmak için birlik beraberlik içinde çıtayı daha da yükselteceğimize inanıyorum” dedi.

YÖNETİM KURULU BELLİ OLDU

Mustafa Keskin’in başkanlığında oluşan AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı yönetim kurulu listesinde Abdül Vahap Yıldız, Adem Durdu, Behr,man Tuğlu, Büşranur Arda, Elif Kurukuyu, Erdoğan Tazcan, Esra Mehmetoğlu, Gürcan Atsever, Güzin Dişlioğlu, Hasan Sami Gürbüz, İbrahim Emir Kılıçbüyük, Kenan Kelle, Mehmet Buğra Mutlu, Mustafa Serkan Akbulut, Nazmi Şahin, Neriman Çivici, Nihat Saydan, Nihat Yıldızoğlu, Osman Nuri Kuyu, Ramazan Mehmet İlice, Sabiha Özmolla, Sebahattin Birsöz, Sebahattin Ekşi, Semih Aybek, Semra Arısoy, Taci İşler, Tamer Pirotlu, Uğur Subaşılı, Zihni Öztürk yer aldı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK Parti Edirne Merkez İlçe Başkanlığına Özcan yeniden seçildiÖnceki Haber

AK Parti Edirne Merkez İlçe Başkanlığına...

Tekirdağ’da cezaevi inşaatında toprak altında kalan işçi hayatını kaybettiSonraki Haber

Tekirdağ’da cezaevi inşaatında toprak al...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar