282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.2726
EURO35.0433
ALTIN2460.6

AK Parti Çorlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Neriman Çivici Adaylığını Açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti Çorlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Neriman Çivici Adaylığını Açıkladı
Abone ol
AK Parti Çorlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Neriman Çivici, düzenlediği basın toplantısı ile Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerinde 28. Dönem AK Parti Tekirdağ Milletvekilliği Aday Adaylığını açıklayan AK Parti Çorlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Neriman Çivici, düzenlediği basın açıklamasında “Siyasi hayatımda Adalet Ve Kalkınma Partisine 2015 tarihinde kadın kolları yönetim kurulu üyesi ve birim başkanlığı olarak görev aldım. Ardından ilçe teşkilatında yönetim kurulu üyesi ve daha sonrasında 27 Ocak 2021 tarihinde Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından İlçe Kadın Kolları Başkanlığına atamam yapıldı. Halen görevim devam etmektedir. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ını bir sözüyle ‘Kadını dışlayan bir toplum gücünün ve potansiyelinin yarısından vazgeçmiştir.’ diyerek ifade ettiği gibi 21 yıldır iktidarda olan AK Partimiz ile kadınlarımız ekonomik, siyasal ve sosyal hayatın her alanında etkin olmuştur. Bu da o toplumun gelişmişlik göstergesidir!” dedi. 
‘AK PARTİ ARTIK SADECE SİYASİ PARTİ DEĞİL İNSAN YETİŞTİREN SİYASET OKULU OLMUŞTUR!’
Konuşmasını sürdüren Çivici, “Büyük Türkiye’nin kadınları olarak bulunmuş olduğum Kadın Kolları Başkanlığında yönetim kurulu üyelerimizle birlikte göreve geldiğimiz ilk günden itibaren yarın seçim olacakmış gibi çalıştık. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a söz verdiğimiz gibi Çorlu ilçemizde çalınmadık kapı, girilmedik ev bırakmadık. Tekirdağ il ve ilçelerinde milletimize daha iyi hizmet verebilmek için canla başla çalışacağız. Tekirdağ’ımızın Ankara’da sesi olacağız. AK Parti artık sadece siyasi parti değil insan yetiştiren siyaset okulu olmuştur. Çıktığım bu yolda rabbim yar ve yardımcım olsun. Bu zorlu süreçte bana destek olan başta aileme ve teşkilat mensuplarına desteklerinden dolayı teşekkür ederim.” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Müge Yıldız Topak aday adaylığını geniş katılımla açıkladıÖnceki Haber

Müge Yıldız Topak aday adaylığını geniş...

SÜLEYMANPAŞA-MALKARA ARASI OTOBÜS SEFERLERİ BAŞLIYORSonraki Haber

SÜLEYMANPAŞA-MALKARA ARASI OTOBÜS SEFERL...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar