282 baskı
müge
Tekirdağ
DOLAR32.39
EURO35.0934
ALTIN2326.7

AK PARTİ ÇORLU TEŞKİLATI'NDAN GÜNDEMİ SARSAN TOPLANTI!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK PARTİ ÇORLU TEŞKİLATI'NDAN GÜNDEMİ SARSAN TOPLANTI!
Abone ol
AK Parti Çorlu Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısı bugün Çorlu Halk Egitim Merkezi toplantı salonunda partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Programa AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, İlçe Başkanı Mustafa Keskin, Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, yönetim kurulu üyeleri, Gençlik ve Kadın Kolları başkanları, üyeleri, önceki ilçe başkanları, muhtarlar, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. 

Açılış konuşmasını yapan Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin, Çorlu'yu AK Parti hizmeti ile buluşturacaklarını belirterek": Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. AK Parti değişim ve dönüşümü bizzat yapan, her zaman kendini yenileyen bir dinamiklerin partisidir. Ve siz değerli üyeler bu ulkenin kalkınması, refaha ermesi için vazgeçilmez unsurlarsınız. Ülkemizin içknde olduğu durumu farkındayız. Bizim Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a inancimiz tamdır. Başkanımızın da ifade ettiği gibi kimse endişe etmesin dünya beşten büyüktür. Biz de Cumhurbaşkanımızın yanında dimdik duracağız. Her konuda değişimin olacağı bir yıl bizleri bekliyor. Cumhuriyetimizin 100 yılında huzurun, kalkınmanın, istikrarın partisi olan Cumhur İttifaki, Millet İttifaki'na en büyük dersi verecektir. Bizi kimse bölemez, parçalayamaz. Çorlu'nun her geçen gün büyüyen bir sanayisi bir OSB'si, bir ekonomisi var. Yatırımcıların gözdesi olan bir ilçe. Seçimlere az bir süre  kaldı. Biz teşkilat olarak hep birlikte, omuz omuza, gece gündüz çalışmaktayız. Sorumluklarımızı farkındayız. Daha aydınlık bir gelecek için sıkmadık el çalmakdık kapı bırakmıyoruz. 2. senemizi doldurduk. 3 Aralık Engelliler Gününde akülü sandalye dağıttık. Ramazan ayında 10 bin kişiye gönül sofrası kurduk, ailelere erzak yardımında bulunduk. Birinci sınafa gidecek öksüz ve yetim çocuklarımıza kırtasiye seti armağan ettik, halk günleri düzenledik. Pandemi de 100 bin adet maske dağıttık, sokak hayvanlarını unutmadık. Nerede açılış, ziyaret varsa hep vatandaşın yanında olmaya gayret ettik. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her zaman çalışmaya devam edecek, bizi bu makama layık görenleri mahçup etmeyecegiz. 2023 seçimlerinde en yüksek oy alan parti bizler olacağız. Sizleri saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum."dedi.


Belediye Meclis Üyesi Mustafa ERYILMAZ Çorlu'da birçok eksiğin vâr olduğunun altını çizerek: Çorlu'da hepimizin bilmesi gerelen bilgiler var. Bir belediyeden öncelik olarak ne istenir.  Yol, su, kanalizasyon istenilir. Fakat Çorlu'da özel bir sıkıntı var. Türkiye'nin en pahalı suyunu kullanıyoruz. 2019 seçimlerinden sonra yol katılım payı altında vatandaştan ücret talep ediliyor. Kısacası asfaltı Çorlu Belediyesi yapınca yol parası istiyorlar. Biz red oyu verdik.   Çünkü Şeyhsinan Mahallesi ile Emlak Konutları'nda  yol katılım payı aynı olamaz. Tamamen kalkması lazım. Yolunuzu ben yapamam dediler, ruhsat vermem, yolu sen yaparsan ruhsat veririm, anca öyle kabulüm dediler. Teski'ye gelelim, batmış durumda. Halit Ziya Uşaklıgil Caddesi var, bulvar yolu. Atilla Caddesi var hepsi Çerkezköy'e bağlanıyor. Bu yollar yapılınca tüm güzergahlar değişecek. Onun için de yol durdu dediler. Alt yapıyı ben yapmayacağım, suyu pahalı kullandıracağım, yol yapmayacağım diyen bir zihniyet var. Otopark konusu da manidar. Otoparklar Tekirdağ Belediyesi'ne bağlı. Çorlu'da bir adet otopark yapılmadı. 8 yıl oldu. Çorlu'nun sorunları bitmiyor. Çorlu bunu haketmiyor. Önümüzdeki seçimlerde bunun cevabını vereceğiz. Millet bahçesi açılacak. Masal Park ücretli bir park, çocuklara ücret istiyorlar. Biz ücrete red verdik. Ama belediyeden zaten böyle bir şey bekliyorduk. Hepsini düzelteceğiz. Bu kötü yönetim son bulacak."dedi 


Çorlu Kadın Kolları Başkanı Neriman ÇİVİCİ konuşmasında çalınmadık kapı bırakmayacaklarını belirterek;" Göreve geldiğim günden beri yarın seçim olacakmış  gibi çalışıyoruz. Her hafta ve aylık toplantılarımızı yapıyoruz. Üye ziyaretlerimize de devam ediyoruz. Ziyaretlerin yüzde 70'ni tamamladık. Vatandaşların şikayet önerilerini not ediyor, AK Parti'yi anlatıyoruz. 1431 yeni üye kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Ak kadınlarıma teşekkür ediyorum. 21 yıldır kadınlarımız ekonomik, sosyal, siyasal her konuda aktif olmuştur. Bu da ülkemizin kalkındığının bir örneğidirm Bizler birer siyaset okuluyuz. 2023 genel seçimlerinde yeniden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğini kutlayacağız. Yerel seçimlerimizle Çorlu"muzu AK Parti ile tanıştıracağız. Çorlu olarak çalınmadık kapı, girilmedik hane bırakmayacağız."ifade etti.


Çorlu Gençlik Kolları Başkanı Teknofest kuşağının gayretinden bahsederek :"28 Eylül 2022 tarihinde göreve başladık. Bu davanın neferi oldum. Mutluyum, gururluyum. Muhalefetin dediği gibi kendini bilmez, aklı havada bir  Z kuşağı değil, bilimden beslenen Teknofest kuşağı var. Yapılanma sürecindeyiz. Tüm ilçelerimizle tam kadroyla hazır olacağız. Sokak sokak, cadde cadde gençlerimize ulaştık, ulaşıyoruz. Ak gençliğin rüzgarını estireceğiz. Ulaşmadığımız, dokunmadığımız genç kardeşimiz kalmayacak. Gençlere sahip çıkan, seçilme yaşını 18'e indiren, gençlerin sesini her yerde duyuran Erdoğan'a teşekkür ediyoruz ve Tekirdag'da var gücümüzle çalışacağımızı bildirmek istiyorum. İnandığımız yolda, güvendiğimiz liderle ilelebet yürüyecegiz."dedi.

"MURATLI PERİŞAN DURUMDA"

Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, 2023 seçimlerinin büyük ehemmiyete sahip olduğunu ifade ederek:" Hepinizi selamlıyorum. İyi ki varsınız. Bugün Çorlu son olarak İlçe Danışma toplantılarımızı bitiriyoruz. Bizim istişare ettiğimiz toplantılar bizler için cok önemli. Sultan Alpaslan'dan başladık, Mustafa Kemal Atatürk'ten, Adnan Menderes'ten, Turgut Özal'dan, Necmettin Erbakan'dan devam edeceğiz.21 yıldır milleti kucaklayan bir partiyiz. Devrim niteliginde işler yaptık. 2023 seçimleri yaklaşıyor. Çalışmalara devam  ediyoruz. Cuma günü yine bir toplatımız gerçekleşecek. Numan Kurtuluş da bizlerle olacak. Bu seçim çok önemli. 6'lı masa var. Arkadan sufle veren başka partiler de var.  Cumhurbaşkanımızı devirmek istiyorlar ama henüz daha bir isim bile çıkartamadılar. Çünkü kimi çıkartsalar Cumhurbaşkanımızın yanında bir hükmü yok. Kapatma davaları, eylemler, operasyonlar, darbeler hepsini biz gördük ama birliğimizi bozmadık. Bozmayacağız. Devrim niteliğinde işlere devam edeceğiz. Bir tercih yapılacak, Türkiye'nin geleceği için çok önemli. Türkiye ya kazandığı değerleri katbekat arttıracak ya da kaybedecek. İşte bu biraz böyle bir seçim.  Türkiye iki kat büyüyecek. Çorlu ile ilgili bilgileri alıyoruz. Güneydogu'da eskiden terörden, kotülüklerden bahsediyorduk. Tekirdağ büyük bir potansiyele sahip. Çorlu en marka olan bir ilçe. Çorlu bizlerle hakettiği şekilde yönetilecek. Büyük bir gayretin içerisindeyiz.  Başkanlarla buluşuyoruz, halk buluşmaları yapıyoruz. Mahalle başkanları ile de bir aradayız. Görüyoruz Teski bitmiş durumda, otogarı açmaktan acizler. Yatırımlara bakıyoruz bir iş yok. Sebze ve meyve hali yok. Anadolunun köhne kentleri bile gelişirken Çorlu yerinde sayıyor. Bu bizi üzüyor. Önemli olan işi sürdürebilmek. Muratlı'da bir park yapmışlar, perme perişan, biz neden burası böyle dedik ertesi gün dozerle yıktılar. 2 milyon çöpe gitti. Daha nice beceriksizlikleri var. 2 Kasım'da görkemli bir açılış oldu Muratlı'da. Bizler de hazır açıldı kullanalım dedik halı saha maçı yapalım dedik. Aradık açılmadı daha tam olarak dediler, olsunndedik. Su yok dediler, olsun dedik. En son elektrik yok dediler. Bu nasıl iş? Yüzme havuzu da aynı şekilde. Kapalı havuz yaptılar yaz kış girilir dedik randevu istedik,  Haziran'da açılacak dediler. Bunlar bir de iktidar olmak istiyorlar. Yerelde böyle olan genelde nasıl olur belli. 3 yıl 8 aydır görevdeyiz. 800 bin seçmenimiz var. Sandık sayımız da artacak. Milletvekili adaylarımızı sizlere soracağız. Çorlu'dan bir milletvekili çıkartacağız. Sandık esaslı calışmalar yapacağız. Seçmenleri kapıda karşılayacağız, engelli ve yaşlı vatandaşlarımız için ekiplerimiz hazır evlerinden alacağız, oylarını kullandıracağız. Bu seçimde ideallerimize kavuşacağız. Çorlu'da da aynı ideallere kavuşacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun."şeklinde konuştu.

Program Tekirdag İl Başkanı Mestan Özcan ve Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin'in yeni genç ve dinamik üyelere davul zurna eşliğiyle parti rozetini takmasıyla sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İYİ PARTİ ERGENE'NİN YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU!Önceki Haber

İYİ PARTİ ERGENE'NİN YENİ BAŞKANI BELLİ...

BAŞKAN MESTAN ÖZCAN: ÇORLU YERİNDE SAYIYOR HALK BUNU HAKETMİYOR!Sonraki Haber

BAŞKAN MESTAN ÖZCAN: ÇORLU YERİNDE SAYIY...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar