Reklamı Geç
müge
282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3435
EURO35.1029
ALTIN2239.4

AK Parti Edirne teşkilatından, Kabaş ve CHP’li vekiller hakkında suç duyurusu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti Edirne teşkilatından, Kabaş ve CHP’li vekiller hakkında suç duyurusu
Abone ol
AK Parti Edirne teşkilatından, Kabaş ve CHP’li vekiller hakkında suç duyurusu

AK Parti Edirne İl Teşkilatı, Türkiye Cumhuriyet Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhurbaşkanlığı makamına yönelik sözlü saldırı ve hakaretlerde bulundukları gerekçesiyle, gazeteci Sedef Kabaş ile CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulundu.

AK Parti teşkilatları, özel bir televisyon kanalında yayınlanan programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Cumhurbaşkanlığı makamına hakaret ettiği gerekçesiyle çıkarıldığı mahkemece tutuklanan gazeteci Sedef Kabaş ile CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu hakkında bugün 81 ilde eş zamanlı olarak suç duyurusunda bulundu. Partinin Edirne il teşkilatı da Edirne Adliyesi’ne giderek suç duyurusu dilekçelerini verdi. Adliye çıkışında basın açıklamasını ise AK Parti İl Başkanı Belgin İba okudu.

Adliye çıkışında basın açıklamasını ise AK Parti İl Başkanı Belgin İba okudu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın siyasete girdiği yıllardan mağlubiyetler yaşattığı bir takım hazımsız güruhun sistematik ve gözü dönmüş saldırılarına devam ettiğini söyleyen İba, ”Ülkemiz, bir yandan son yirmi yılda gerçekleştirdiği yoğun kalkınma hamleleri serüvenine devam ederken; bir yandan da maalesef dünyanın hiçbir ülkesinde görülmeyecek kadar düşük seviyede bir muhalefet anlayışının engellemeleriyle karşı karşıya kalmaktadır. Bu seviyesi düşük muhalefet anlayışı; ülkemizin içeride ve dışarıda menfaatinin her daim karşısında yer alarak toplumsal huzurumuza kastedecek hiçbir fırsatı kaçırmamakta ve gizli açık her türlü ihanet şebekeleriyle ortak hareket etmekten imtina etmemektedir. Milletimizin oylarıyla seçilmiş sayın Cumhurbaşkanımızın ve milletimizin değerlerinin karşısında durmayı muhalefet yapmak zanneden bu aciz zihniyet, bir kere daha kendisini göstermiştir” dedi.

’SİZ SALDIRDIKÇA BİZ LİDERİMİZİ DAHA ÇOK SEVİYORUZ’

Söyleyecek sözü olmayan kişilerin ya küfür savurduğunu ya da tehdit ve hakarette bulunduğunu belirten İba, ”Söyleyecek sözü olmayan çaresizler, ya küfürler savurur ya tehdit ve hakaretlerde bulunur ya da saldırıya geçer. Şundan emin olabilirsiniz, siz saldırdıkça biz liderimizi daha çok seviyoruz, ona daha sıkı sarılıyoruz. Siz saldırdıkça, Büyük Türkiye’nin büyük liderinin açtığı yolda devam eden yürüyüşümüzü daha kararlı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

’ŞİDDETLE KINIYORUZ’

Kabaş’ın Erdoğan’a yaptığı hakaretleri asla kabul etmediklerini belirten İba, ”Bu ülkeye hizmet etmekten başka derdi ve tasası olmayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret etmek kimsenin haddi değildir. Cumhurbaşkanlığı makamı, bu milletin iradesini temsil eder. Milletin temsil edildiği Cumhurbaşkanlığı makamına hakaret etmek gözü dönmüşlüktür, hadsizliktir, zavallılıktır. Hiçbir akl-ı selim sahibi, hakareti ifade özgürlüğü olarak nitelendiremez. Cumhurbaşkanımızı hedef alan bu çirkinliği, anti demokratik ve faşizan sözleri şiddetle kınıyoruz. AK Parti teşkilatları olarak Sedef Kabaş, Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulunduğumuzu ve bu meselenin sonuna kadar takipçisi olacağımızı tüm kamuoyunun bilgisine arz ederiz” ifadelerini kullandı.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yaban hayvanlarına yem bırakıldıÖnceki Haber

Yaban hayvanlarına yem bırakıldı

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Temsilcisi Darcan: Tarımsal desteklemeler revize edilmeliSonraki Haber

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Temsilcis...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar