282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.3878
EURO34.8047
ALTIN2398.1

AK PARTİ ERGENE’DE ÇELENK SUNDU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK PARTİ ERGENE’DE ÇELENK SUNDU
Abone ol
AK Parti Ergene İlçe Başkanlığı 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Münasebetiyle Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirdi.

Ergene İlçesi Marmaracık Mahallesi Atatürk Anıtına AK Parti Ergene ilçe başkanlığı 10 Kasım Atatürk’ü Anma  Günüdolasıyla Çelenk sunma programı düzenledi. Programa AK Parti Ergene İlçe Başkanı İbrahim Gönül ve Yönetim Kurulu üyeleri ile partililer katılım sağladı. Program saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Ardından Günün ve Önemi anlatan konuşmasını yapan AK Parti Ergene İlçe Başkanı İbrahim Gönül konuşmasında; "Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 82. yıldönümünde saygı, minnet, rahmet ve şükranla anıyoruz.

10 Kasım, Atatürk’ü anma günü olduğu kadar, Cumhuriyetimizin ilke ve prensiplerine sahip çıkma kararlılığımızı da yenilediğimiz gündür.

Bizler bugün, tarihin her evresinde kendisini parçalamaya, yok etmeye çalışanlar karşısında, ihanetlere, isyanlara ve her türlü kirli oyuna rağmen birlik olmayı başarmış bir milletin mirasçıları olarak; Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Cumhuriyetimizi bütün değerleriyle yaşatıp, geliştirip gelecek nesillere devredeceğiz.

İnanıyoruz ki, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Tarihi yaşadığımız gibi yazdık, fakat geleceği Cumhuriyete inananlara, onu koruyanlara ve yaşatacaklara emanet etmek lazımdır” sözleri ışığında gelecek nesillerimiz de Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatmak için aynı azim ve kararlılıkla mücadele vereceklerdir.

Bu vesileyle, asil milletimizin azim ve kararını zafere taşıyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını; kutsal vatan topraklarının bölünmez bütünlüğü, milletimizin egemenlik ve bağımsızlığı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi; ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi bir kez daha saygı, rahmet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad olsun."

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk HaftasıÖnceki Haber

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk...

SENSİZ GEÇEN 82. YILSonraki Haber

SENSİZ GEÇEN 82. YIL

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar