282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.6283
EURO35.363
ALTIN2501.7

Ak Parti İl Başkanlığı Ergene İlçesini Ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ak Parti İl Başkanlığı Ergene İlçesini Ziyaret etti
Abone ol
Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan ve yönetim Kurulu 11 hafta, 11 ilçe toplantıları kapsamında Ergeneli vatandaşlarla bir araya geldi.

Daha önce il Yönetim Kurulu toplantılarını Şarköy, Saray, Hayrabolu, Marmaraereğlisi, Malkara ve Muratlı’da yapan İl Yönetiminin 7. durağı Ergene oldu. Ak Parti heyeti öcelikle Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı’yı makamında ziyaret ederek ilçe hakkındaki eksiklikler eksiklikler hakkında bilgi alınarak çözüm konusunda istişareler yapıldı. Ergene’de bir dizi fabrika ziyaretleri gerçekleştirildi.

 

HEYET, ERGENE’DE MUHTARLA BİR ARAYA GELDİ

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Ergene İlçe Başkanı Cem Karaca ve yönetim Kurulu Ergene’de muhtarlar ile bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan ‘Başta Ergene İlçe Başkanımız Cem Karaca kardeşimize ve değerli ekibine teşekkür ediyorum. Bizlere güzel bir program hazırlamışlar. Bugün Ergenemizin kıymetli muhtarlarıyla bir araya geldik. Kendilerini dinledik. Mahalle mahalle notlarımızı aldık. Eksikliklerini taleplerini dinledik. Bazılarını hemen çözmeye gayret ettik. Bazılarını da takip ederek çözmeye gayret edeceğimizi söyledik.

ERGENE BELEDİYESİ’NDE BÜYÜK SORUNLAR VAR

Toplantıda söz alan AK Parti Ergene İlçe Başkanı Cem Karaca CHP’li Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in 2014 yılından bu yana görevde olduklarını ve halka verdikleri vaadlerin %10’unu bile gerçekleştiremediklerini belirtti. İlçe Başkanı Karaca yaptı açıklamada ‘Cem Evi, Aş Evi, Kreşler ve yeni Belediye Binası kapalı? Neden kapalı? Neden yapıldı? Niçin açılmadı? Neler dönüyor? Pazar yeri için Hayırlı Olsun tabelası astılar ama senelerdir çivi çakılmadı. Köy arsaları satıldı. Kamuoyunda  KAYIP 1 MILYON DAVASI olarak bilinen dava var. Belediye personelleri yargılanıyor. 1.200 metrelik Edirne asfaltı 3 yılda zar zor bitirildi. Deri OSB girişine akıllı kavşak diye bir kavşak yapıldı ama görülen ok akıllıca olmamış. Orayı mahvetmiş. Ergene devlet hastanesi projesi bir firma tarafından sağlık bakanlığı Etüt Proje Müdürlüğüne teslim edildi. ‘dedi.

MESTAN ÖZCAN ‘YÜKSEK SU FATURALARI VATANDAŞI CANINDAN BEZDİRDİ

Kadir Albayrak'ın başında olduğu ve CHP zihniyetinin bulaşmış olduğu her belediyede zulüm zihniyetinin yaşandığını belirten AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan ‘Onu yaptık bunu yaptık diyen Sn. Albayrak bu yapılmayanlar için bakalım ne diyecek. İlçemizde Büyükşehir Belediyesinin yatırımı olarak sadece Kültür Merkezi var oda açıldığı günden bu yana kullanılmıyor. Ne yazık ki başka da bir yatırım yok. Yine İlçemizde Teski problemleri var, faturalar hala yüksek ve Ergene mahallelerinde sular çamurlu akıyor’ Dedi.

Su faturalarına de değinen Özcan ‘Tüm uyarılarımıza rağmen, Vatandaşlarımızın gözünün içine baka baka, hala yüksel bedelli su faturaları geliyor, kötü kokular gelmeye başladı. İddialar çok vahim, bu konuda yakında açıklama yapacağız’dedi.

BU ŞEHRİ İŞ BİLMEZLERDEN KURTARACAĞIZ’

Pozitif siyaset ile  Bilhassa gençlere gelecek vaad etmeye devam edeceklerini kaydeden Ak Parti Telirdağ İl Başkanı Mestan Özcan ‘ İşimizi tutkuyla, heyecanla, severek ve keyifle yapıyoruz. Yaşadığımız şehir Tekirdağ’ı Anadolu’nun ve Avrupa nın gelişmiş şehirleriyle rekabet edecek hale gelmesi için çalışıyoruz.  Çok yakında ; İş bilmezlerden bu şehri kurtaracağız Tembellerden ve tembelliklerinden kurtaracağız.  Çok yakında milletin aklıyla dalga geçenleri evlerine yollayacağız.  Bu milleti aşağıda gören elitist ve statükoculara milletin bizatihi kendisiyle beraber olup güzel bir ders vereceğiz. Versen bir kuzuyu güdemeyecek olan ve yöneticilik vasıfları düşük olanları artık emekli edeceğiz.  Potansiyeli Büyük şehir Tekirdağ’ın potansiyelini biz ortaya çıkaracağız.  Bu potansiyeli tüm insanlığın keşfetmesini sağlayacağız.  Bunu Çalışarak, Kucaklayarak , Severek,  sevilerek Aşkla, Şevkle, İnanarak Birbirimize kilitlenerek yapacağız.

Birlikte yapacağız. Beraber yapacağız. Milletimizin güvenini alarak kazanarak yapacağız.  Y. A. P. A. C. A. Ğ. I. Z’ dedi.

 

AYASOFYA CUMA GÜNÜ KAPILARINI TÜM İNSANLIĞA AÇIYOR

Yeniden ibadete açılacak olan Ayasofya Camii hakkında da açıklamada bulunan İl Başkanı Özcan ‘Ayasofya camii bu hafta cuma günü kapılarını tüm insanlığa açıyor.  477 yıl minarelerinden ezanların okunduğu bu mabedin özüne tevdi edilmesi bazı mesajların dünyaya verilmesi minvalinde çok anlamlı.  Fatih Sultan Mehmet Han’ın vakfına ait olan bu bina 1931’de cami olarak son kez hizmet vermiş 1934’te de Müzeye çevrilmişti. Dönemin şartlarında alınan bu karar herkesi derinden yaralamış tüm müslümanlar O günden sonra Şartların Ülke ve vatandaş lehine döneceği ve Camiye tekrar dönüşeceği günü iple çeker sabırla bekler olmuştu.  Çok şükür büyük ve Güçlü Türkiye'nin ayak sesleri , Ayasofya'nın cami olarak özüne dönmesi ve prangalarından kurtulmasıyla iyiden iyiye duyulmaya hissedilmeye başlamıştır.  Tekrar hayırlı ve mübarek olsun. Tabii bu konuda eleştiriler geliyor.  Ancak Avrupa’da 477 yıl Kilise olarak kullanılırken, Semalarında Çanlar çalarken birden alınan kararla Müzeye Döndürülen bir kilise varsa ve bu kilise bugün tekrar özüne döndürülüyor ve müzelikten çıkartılıyor ve tekrar kilise haline getiriliyorsa ve bu Kilise Bizim topraklarımızın dışında bir yerlerdeyse bizim Türk Milleti olarak  buna itirazımız da , müdahalemiz de olmaz.

Aynı hassasiyeti ; 1453’te  savaşın galibi olarak girdiğimiz İstanbul’da yıkılmış, köhneleşmiş ve o gün etrafıyla beraber bizatihi Padişah Fatih Sultan mehmet han tarafından satın alınan ve vakfa çevrilen ardından tekrar imar edilen ve minareleri konduktan sonra camii hüviyetine döndürülen ve 477 yıl cami olarak kalan Ayasofya için de tüm dünyanın aynı hassasiyeti göstermesi gerekmektedir.

Bu hafta Cuma namazı ile kapılarını insanlığa yeniden açan Mahzun Ayasofya için ve elbette Ülkemiz için tarihi bir gün daha yaşanacak. Tekrar hayırlı ve mübarek olmasını cenabı haktan niyaz ediyorum.

Bu tarihi güne bizi ulaştıran Rabbime sonsuz şükranlarımızı sunarken, Emeği geçen Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Tbmm Başkanımız Sayın Mustafa Şentop Hocamıza, Bizleri her daim yalnız bırakmayan, heyecanımıza ortak olan, çalışkan Milletvekillerimiz Sayın Mustafa Yel’e ve Çiğdem Koncagül’e  de teşekkürlerimizi sunuyoruz.’ Dedi.  

TÜRKİYE GELECEK VAAD EDİYOR

Özan ‘ TOGG Yerli ve milli arabamız. Gemlikte fabrika inşaatı temelleri atıldı.  2022 son çeyreğinde ilk araç üretilmiş ve banttan inmiş olacak. Hayırlısı olsun.  Türkiye gelecek vaad ediyor.  Dünyanın imrenerek seyrettiği ülke haline geliyor. Bu gurur hepinizin.  Bizler de  Ülkemizin bu kazanımlarıyla gurur duyarken Daha büyük yatırımlara daha güçlü yarınlar için üretmeyedevam edeceğiz

Öte yandan Ak Parti İl Heyeti Ergene’de son olarak haftalık yönetim Kurulu toplantısını yaparak Ergene programını sonlandırdı.

 

 

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şarköy’ün Şenköy Mahallesi’nde Yol Yapımı TamamlandıÖnceki Haber

Şarköy’ün Şenköy Mahallesi’nde Yol Yapım...

AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİ BAŞLIYORSonraki Haber

AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİ BAŞLIYOR

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar