282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5894
EURO35.0328
ALTIN2428.1

Ak Parti İlçe Başakanı Mustafa KESKİN Mazbatasını Aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ak Parti İlçe Başakanı Mustafa KESKİN Mazbatasını Aldı
Abone ol
AK Parti Çorlu 7. Olağan Genel Kurulda ilçe başkanı olarak seçilen Mustafa Keskin, Çorlu Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını aldı. Yaptığı ilk açıklamada, kararlı ve heyecanlı olduklarını vurgulayan Keskin, Halka hizmet için geldiklerini belirtti.

Çorlu’da 15 Temmuz Kültür Merkezinde 18 Ekim Pazar Günü yapılan genel kurulda AK Parti Çorlu İlçe Başkanı olarak seçilen Mustafa Keskin ve yeni yönetimi Çorlu Adliyesi’ne giderek ilçe seçim kurulundan mazbatasını aldı. Çorlu İlçe Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını alan Mustafa Keskin çıkışta basın mensuplarına açıklamada bulundu. 

 

MAZBATASINI ALDI GÖREVE BAŞLADI 

Geçtiğimiz hafta Pazar Günü yapılan kongrede ilçe başkanı seçilen Mustafa Keskin yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çorlu Adliyesi’nde yüksek seçim kuruluna geldi. Yüksek Seçim Kurulu’nda mazbatasını alan AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin çıkışta yönetim kurulu üyeleriyle fotoğraf verdi. 

 

ATEŞTEN GÖMLEK GİYDİK 

Çorlu Adliyesi önünde bir açıklama yapan AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin, “Yeni bir sayfa açtık, hayırlı uğurlu olsun. Ben ve ekibimle birlikte, hepimizin gözlerindeki heyecanı görüyorsunuz, heyecanlıyız, kararlıyız, bundan sonra çok işimiz var. Ateşten bir gömlek giydik, halkımızın hizmetinde olacağız. Cumhurbaşkanımız genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi, sahalarda olacağız, durmak yok yola devam diyoruz” dedi. 

 

KISA SÜREDE GÜZEL BİR YÖNETİM OLUŞTURDUK

Kısa sürede güzel bir yönetim oluşturduklarını belirten Keskin konuşmasını sürdürdü: “Güzel bir mozaik oluşturduğumuza inanıyorum. AK Parti Türkiye’de nasıl bir mozaikse Çorlu’da da bu mozaiği uygulamaya çalıştık. Kısa sürede güzel bir yönetim kurulu listesi oluşturduk. Bütün arkadaşlarımız azimli kararlı istekli. En büyük güçte bize buradan geliyor. Allah yar ve yardımcımız oldu. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte kısa süre sonra basınla yine bir araya geleceğiz. Çalışan ve hastası olan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız var onlar mazeret bildirdiler burada yoklar. Bunu da hoş görüyle karşıladık. Birlik ve beraberliğimiz devam edecek” dedi. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KIZILPINAR’DA PARK YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYORÖnceki Haber

KIZILPINAR’DA PARK YAPIM ÇALIŞMALARI DEV...

Edirne’de 12 bin 450 paket kaçak nargile tütünü ele geçirildiSonraki Haber

Edirne’de 12 bin 450 paket kaçak nargile...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar