282 baskı
müge
Tekirdağ
DOLAR32.339
EURO35.1558
ALTIN2306.8

Ak parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan ANKARA ZİYARETİMİZDEN MÜJDELERLE DÖNDÜK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ak parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan ANKARA ZİYARETİMİZDEN MÜJDELERLE DÖNDÜK
Abone ol
AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın videokonferans yoluyla katılım sağladığı 138. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katıldı.

Ankara’da Miletvekilleri Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret eden Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan güzel haberlerle döndük’ dedi

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANIMIZI ZİYARET ETTİK

Ankara ziyaretini değerlendiren AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan‘ Şehrimize değer katacak bazı projeleri görüşmek ve hayata geçirmek için Ankara’daydık. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın hitapları ve Müzakereler ile geçen toplantımızın ardından Çevre Ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’u ziyaret ettik. Son derece verimli bir toplantı oldu. Şehrimiz Tekirdağ için önemli kazanımlar olacağını düşünüyorum. AK Parti Belediyelerimiz Süleymanpaşa, Kapaklı ve Hayrabolu ilçelerimiz için güzel projelerimiz olacak bu projeler ile ilçelerimize değer katacağız’ dedi

İLÇELERİMİZ İÇİN MÜJDELİ HABERLERLE DÖNDÜK
Ankara’dan Saray, Marmaraereğlisi Çorlu, Kapaklı, Süleymanpaşa ve Hayrabolu ilçeleri için müjdeli haberlerle döndüklerini belirten Özcan ‘Saray ilçemizin Kadıköy mahallesinde yıllardır çözülemeyen arazi mülkiyet problemleriyle alakalı bir çalışma başlatacağız. Yine Marmara ereğlisi’ndeki 3700 parselde kurulan kat irtifakı sorunlarının çözümü noktasında bir çalışma başlatıyoruz. Bakanlığımızın bürokratlarıyla bu konuları birlikte ele alacak ve hızlı çözüm üretmek için bizlerde konuların takipçisi olacağız.
Çorlu, Kapaklı, Süleymanpaşa ve Hayrabolu ilçelerimizde millet bahçesi projelerimiz başlıyor. İlçelerimizde vatandaşlarımızın nefes alacağımız yeşil alanlar kazandıracağız.’dedi.

ENERJİ VE TABİ KAYNAKLAR BAKANI ZİYARET EDİLDİ
Çevre ve Şehircilik Bakanlığından sonra Milletvekilleri Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül ile birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i  ziyaret ettiklerini belirten AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan bu ziyaretinde oldukça verimli geçtiğini kaydetti Özcan ‘Malkaralı vatandaşlarımıza müjdemiz var İlçemizde Doğalgaz Çalışmalarımız Temmuz Ayı Sonun da kısmetse başlıyor. Yine Hayrabolu ilçemizde geçtiğimiz Nisan ayında başlayan ve yıl sonuna dek 5 km yapılması planlanan Doğalgaz çalışma uzunluğu 20 km’ye çıkartıldı.
Öte yandan Çerkezmüsellim Mahallemizde de Doğalgaz çalışmalarımıza başlıyoruz.
Kapaklı Belediyemizin Maden Tetkik Arama Enstitüsü ile anlaşarak yaptırdığı Jeotermal su arama faaliyetlerinin maliyetinin düşürülmesi ile İlgili Kanun çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğu müjdesini de aldık’ dedi.

TEKİRDAĞ’IN GURURU MUSTAFA ŞENTOP HOCAMIZA ZİYARET
TBMM Başkanı Mustafa Şentop’uda makamında ziyaret ettiklerini belirten İl Başkanı Mestan Özcan ‘Tüm Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanlarımız ile Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımız ve adayımız Prof. Dr. Sayın Mustafa Şentop Hocamızı da ziyaret ettik. Yeni Dönemde yapılacak olan Meclis Başkanlığı seçimlerinde kendisine başarılar diledik.
Değerli Hocamızla şehrimizde yapılacak yatırımlar ve çalışmaları görüşme fırsatı bulduk.  Hemşehrilerimizin hocamıza selamını ilettik kendisinden de sizlere selam getirdik’ dedi.

 

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA’YA HEKİM VE PERSONEL EKSİKLİKLERİ İLETİLDİ
Ankara ziyareti sırasında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yıda ziyaret etme imkanı bulduklarını belirten Özcan ‘ Dünyanın bu zor döneminde Cumhurbaşkanımız nezdinde ülkemizi Pandemi sürecini en iyi yöneten ülkeler arasına sokma başarısını gösterdiği için değerli bakanımıza şükranlarımızı ilettik. Kendisine Tekirdağ’daki Hekim ve personel eksiklerinizi ilettik. Sayın bakanımız şehrimiz Tekirdağ’daki Sağlık çalışanlarımızı kutladı. İlimiz, yeni vaka sayılarında istikrarlı bir düşüş sağlayan tedbirleri uygulamadaki başarısıyla örnek gösterildi. Başta Sağlık İl müdürümüze ve tüm Sağlık çalışanlarımıza bizlere bu gururu yaşattıkları için ben de teşekkür  ediyorum ve tebrik ediyorum. Başarıları daim olsun.’ Dedi

ŞEHİR HASTANEMİZE BAŞVURULAR BEKLENENİN ÜZERİNDE OLDU

Şehir hastanesine alınacak personel ile ilgilide açıklamada bulunan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan ‘Bildiğiniz üzere, Şehir hastanemiz yap-işlet-devret modeli ile özel bir firma tarafından hemşehrilerimizin hizmetine sunulacak. KPSS puanının hükümsüz olduğunu ve Firma tarafından alınan kararları değiştirme yetkimizin olmadığı üzerine basarak söyleyebilirim. Şehir hastanemizin 40 kişilik "Veri Giriş Elemanı" mesleğinde açılan kadroya 3600 kişi başvuru yaptı. İlk etapda Lisans ve Ön-Lisans mezunlarının başvuruları alınacaktı fakat başvuru sayısı planlanandan fazla olunca, firma bir karar alarak Lisans ve Yüksek Lisans mezunlarının başvurularını kabul etti.Diğer bir karar ise personelin Hastaneye ulaşımı için ilçelerden servis kaldırmamasıyla ilgili. Bu kararın neticesinde de, şirket ilçelerden başvuru kabul etmedi.Tabii sizi olduğu kadar bizi de üzdü bu durum. Ama şundan emin olunuz ki, facebook da diğer sosyal medyalardan gelen şikayetleri tek tek dosyalayarak, şirkete sunacağım.’dedi.

DEVLET YAPIYOR KADİR ALBAYRAK SAHİPLENİYOR!

Şehir Hastanesinin yolları hakkında da açıklamada bulunan Mestan Özcan ‘Malumunuz hastanemiz açılmak üzere, devam eden çalışmalar var. Bunlardan birisi de hastaneye ulaşımı sağlayan yollar. Görüyorum ki Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak bu hizmetide kendi yapmış gibi gösterme çabasında. Zira şehir hastanesinin yolları Süleymanpaşa Belediyesi, devlet Karayolları ve Akfen Holding konsorsiyumunda yapılıyor.
Kadir Başkan böyle işleri çok sever. Bir başka örnek ise Çorlu çevre yolu üzerinde yer alan Emlak Konut Köprülü Kavşak projesini de kendi yapmış gibi gösteriyor, oysaki orayı da devlet Karayolları yapıyor. Vallahi ne diyeyim, ben yakıştıramadım. Bu acizliktir. Bu basitliktir.
Bırakın bu işleri Sayın başkan, ne yapacağınızı şaşırmışsınız. Kalkımışsınız Cumhuriyet Meydanını yıkacağız diyorsunuz? Sizin ağzınızdan çıkanı kulağınız duyuyor mu? Oraya harcanan kamu kaynağı ve onca insan gücü var bu kadar mı değersiz görüyorsunuz ?
Siz kimin parasını çöpe atıyorsunuz? Pes vallahi pes. Süleymanpaşada olduğu gibi, Hayraboluda olduğu gibi, Kapaklıda olduğu gibi, size belediyeciliği öğreteceğiz.  Sizi Tekirdağlı hemşehrilerimin vicdanına bırakıyorum Sayın başkan.’ Dedi.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kırsal mahallelerde yazlık sinema keyfi sürüyorÖnceki Haber

Kırsal mahallelerde yazlık sinema keyfi...

Gelibolu Yarımadası'nda orman yangını çıktıSonraki Haber

Gelibolu Yarımadası'nda orman yangını çı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar