282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.39
EURO35.0934
ALTIN2326.7

AK PARTİLİ CEM KARACA'DAN GÜNDEMİ SARSAN AÇIKLAMALAR!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK PARTİLİ CEM KARACA'DAN GÜNDEMİ SARSAN AÇIKLAMALAR!
Abone ol
Önceki dönem Ergene İlçe Başkanlığı görevini üstlenen Avukat Cem Karaca, Haber 282'ye verdiği özel röportajda Ergene İlçesi'nin güncel sorunlarına ilişkin önemli açıklamada bulundu.

Gerçekleştirdiği plan ve projelerle Ergene halkının takdirini toplayan Avukat Cem Karaca, geçtiğimiz gün düzenlenen AK Parti Ergene Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi toplantısına katıldı. Toplantıdan önce gazetemiz verdiği röportajda gündeme dair samimi değerlendirmelerde bulundu. Avukat Cem Karaca;"Ergene'de şu anlık kağıt üstünde bir bağlantımız olmasa da gönül bağımız var. Takibimiz tabii ki devam etmekte. Sadece Ergene'de değil yatırımlarımız Tekirdağ'da da devam etmekte. Bunu yapabilmek çok kolay değil fakat biz elimizden geldiğince gerçekleştirmeye çalışıyor. Ergene yeni bir ilçe, biraz zaman tanımak gerek demek doğru bir söz değil. Ergene tüm kurum ve kuruluşlarla Çorlu'dan kopması gerek. Ve yavaş yavaş bunu AK Parti olarak bizler sağlıyoruz. Ergene dere islah projelerimizde sona geldik, hastanemizin ihale süreci de devam ediyor. Hastane çok istenen ve ihtiyaç olan bir kurum. Bu sene içerisinde tamamlayacağız. Kaymaklık binamızın yanında kolluk kuvvetlerimizin binası da yapılmaya devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yatırımları bizim dönemimizde gelmişti. Yatırım bazında en çok yatırım alan da üçüncü ilçeyiz. 16 milyonluk bir yatırım gerçekleşmişti. Şimdi sahalarımızda tamamlanıyor. Ergene en güzelini hak ediyor. Daha iyilerini yapacağız."dedi.

 

"YATIRIMI BİZ YAPTIK DİYOR TABİİ Kİ SEN YAPACAKSIN"

 

Ergene İlçesi'ndeki arazi satışları hakkında da konuşan Avukat Karaca;" Ergene'nin yerel iktidarının vazifsizliği ile sadece boş konuşması devam ediyor. Seçimin yaklaşmasıyla köylere gidiyor, onu yapacağım, bunu yapacağım diyor. Neler yapacak, ne zaman yapacak merak ediyoruz. Ergene'de Cumhuriyet tarihinde yatırımı en çok ben getirdim diyor. Ergene'ye yatırımı dördüncü Murat mı getirecekti? Tabii ki de kendisi getirecek. Çünkü Cumhuriyet tarihinde Ergene'nin ilk belediye başkanı kendisi. Bunu kendisi getirmeyecek de kim getirecek? Rasim Yüksel yapamadı. Bzim artık ricamız kenara geçmesi. İşi bizlere bırakması. Adaylarımızın kazanması ve Ergene'nin gerçek hizmeti bizlerle görmesi."ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GASP ŞÜPHELİLERİNE KISKIVRAK OPERASYON!Önceki Haber

GASP ŞÜPHELİLERİNE KISKIVRAK OPERASYON!

MARMARA EREĞLİSİ'NDE ZEKİ UZUN RÜZGARI!Sonraki Haber

MARMARA EREĞLİSİ'NDE ZEKİ UZUN RÜZGARI!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar