Reklamı Geç
müge
282 baskı
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3341
EURO35.2005
ALTIN2246.0

AKP MİLLETVEKİLİ SAYIN MUSTAFA YEL VE ŞAHİDİ SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANI SAYIN CÜNEYT YÜKSEL’İ TEKİRDAĞ BASINI VE KAMUOYU ÖNÜNDE GERÇEKLERİ AÇIKLAMAYA DAVET EDİYORUM

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AKP MİLLETVEKİLİ SAYIN MUSTAFA YEL VE ŞAHİDİ SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANI SAYIN CÜNEYT YÜKSEL’İ TEKİRDAĞ BASINI VE KAMUOYU ÖNÜNDE GERÇEKLERİ AÇIKLAMAYA DAVET EDİYORUM
Abone ol
Haber Trak Gazetesinin 06.08.2022 tarihli baskısında Tekirdağ Milletvekili Sayın Mustafa Yel’in “Hürriyet Mahallesi tarafından gelen yeni hizmet binasının olduğu yerden bir dalçık yapılabilir diye Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları arasında bir protokol var. Ancak Büyükşehir protokoldeki hükümleri yerine getirmedi. Sayın Cüneyt Yüksel başkanımız da şahittir. Yapılması gereken kamulaştırma yapılmadı. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın bu kamulaştırma ile ilgili sözünü yerine getirmesini bekliyoruz.” şeklindeki ifadesine ilişkin cevabımızdır:

Sayın Mustafa Yel’in bahsettiği yerde bir dalçık yapılmasına ilişkin proje teklifimiz, Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından kabul edilmemiştir. Dolayısıyla Karayolları Bölge Müdürlüğü ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizin arasında böyle bir protokol hiç yapılmamıştır. Olmayan protokole göre bir kamulaştırma işlemi yapılması zaten mümkün değildir. Hürriyet Mahallesi tarafından gelen, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Hizmet Binamızın olduğu bölgede yapılacak dalçığa ilişkin “olmayan protokolü”, varmış gibi göstererek kamuoyunda algı yaratmaya çalışan Mustafa Yel’i kınıyorum.

Sayın Mustafa Yel’den çevreyolu üzerinde bulunan, imar planlarında karşısında yol olmayan ve yıllardır atıl vaziyette bırakılan 3 adet köprüye ilişkin Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün ne gibi bir planı olduğunu açıklığa kavuşturmasını istiyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇÖLYAK HASTALARININ YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYORÖnceki Haber

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇÖLYAK HASTALARINI...

BELEDİYE-İŞ ÖZÇELİK İLE DEVAM DEDİ!Sonraki Haber

BELEDİYE-İŞ ÖZÇELİK İLE DEVAM DEDİ!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar