282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.6283
EURO35.363
ALTIN2501.7

ALBAYRAK VE AKAY’DAN YENİ MÜJDELER

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ALBAYRAK VE AKAY’DAN YENİ MÜJDELER
Abone ol
Çerkezköy’de görev yapan mahalle muhtarlarını kahvaltıda ağırlayan Belediye Başkanımız Vahap Akay ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediyesi ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin kentimizde devam eden çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundular ve yapılması planlanan yeni yatırımların müjdelerini verdiler.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak, Bağlık Viyadük İhalesi’nin yapıldığını ve temelinin kısa sürede atılacağını açıklarken, Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay ise Atatürk ve Öztrak Caddesi Kentsel Tasarım ve Peyzaj Uygulama Projesi’nde sona yaklaşıldığını belirtti. TESKİ’nin proje kapsamında çalışmalarının %80’ini tamamladığını kaydeden Başkanımız Akay, “Yılsonuna kadar TESKİ alandan tamamen çekilecek ve üst yapı çalışmaları hızlanacak. Kızılpınar ve Yıldırım Beyazıt mahallelerimize birer adet düğün salonu yapacağız. Kızılpınar’a 500 tribün kapasiteli semt sahası yapacağız” açıklamasında bulundu.

ÇALIŞMALARIMIZA KARARLILIKLA DEVAM EDİYORUZ

En önemli projelerinden birinin Atatürk ve Öztrak Caddesi Kentsel Tasarım ve Peyzaj Uygulama Projesi ile Cumhuriyet Meydanı Düzenleme Projesi olduğunu belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “2022 yılında hem Çerkezköy Belediyesi’nin hem de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları ile Çerkezköy bir şantiye alanına dönüştü. Gerek üst yapı, gerekse altyapı çalışmalarına kararlılıkla devam ediyoruz. Ayrıca bu çalışmalardan dolayı verdiğimiz rahatsızlığın da farkındayız” dedi.

PROJE ŞUAN NE DURUMDA?

Proje kapsamında TESKİ’nin 2021 Haziran ayında, Çerkezköy Belediyesi’nin de 2021 Ağustos ayında çalışmalarına başladığını söyleyen Başkanımız Akay, “Piyasanın çok zor koşullarına rağmen, fiyatların alt üst olduğu bir döneme denk gelmesine rağmen çalışmalara devam edildi. TESKİ altyapı işini %80 civarında bitirdi. Atatürk Caddesi’nde işini tamamladı. Öztrak Caddesi’nde ise Çorbacı Sokak girişine kadar gelindi. Köşem Mevkii’nden Narin Kavşağı’na ve yine Köşem Mevkii’nden Jandarma’ya kadar olan alanlarda ise çalışmalarına devam ediyor. Bu da kalan işin kabaca %20’si demek. İnşallah TESKİ yılsonuna kadar da işini bitirerek alandan çıkacak. Bugün itibari ile Cambazlar Sokak ile Çorbacı Sokak arasında kalan kısımda beton yol çalışması devam ediyor.  Kaldırım beton çalışması ise Malkoçoğlu Sokak ile Özcan Sokak arasında sürüyor” açıklamasını yaptı.

YENİ SÜRECİ ANLATTI

Üstyapı çalışmalarını yapan üstlenici firmanın 1 ay evvel işi tek taraflı fesih ederek bıraktığını kaydeden Başkanımız Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi bu noktada üstlenici firmanın teminatlarını gelir kaydetti. Yaklaşık 9 milyon TL’lik bir teminatını Çerkezköy Belediyesi’ne bırakarak maalesef üstlenici firma işini terk etti. Biz de mevzuatın verdiği şartlarla yeniden ihale sürecini başlattık ve yeniden ihalemizi yaptık. Eğer yasal süreçte bir sıkıntı yaşanmaz, her şey yolunda giderse 10-12 gün sonra mevcut ihalemiz ile kalan işleri hızlıca toparlayarak bu iki büyük işin sürecini tamamlamış olacağız. Hedefimiz 10-15 gün içinde Öztrak Caddesi’nde Altıyol Kavşağı’ndan Cambazlar Sokağa kadar asfalt çalışmasını tamamlayarak üst yapı çalışmalarına başlamak” ifadelerini kullandı.

CUMHURİYET MEYDANI PROJESİ BİTİYOR

Cumhuriyet Meydanı Düzenleme Projesi’nin %95 oranında tamamlandığını ve Çerkezköy’e yakışan bir meydana kavuştuğumuzu belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Bu anlamda Büyükşehir Belediye Başkanıma teşekkür ediyorum” dedikten sonra kentimizde devam eden diğer çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

29 EKİM VE NARİN CADDELERİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Narin Caddesi ve 29 Ekim Caddesi’nde çalışmaların devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Narin Caddesi’nde üstyapı çalışmaları, 29 Ekim Caddesi’nde yol genişletme çalışmaları devam ediyor. Bunula bağlantılı olarak Narin Kavşağı Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenleniyor. Önümüzdeki ayın sonunda 29 Ekim Caddesi’nin beton yolu bitmiş olacak. Böylece hem Narin hem de 29 Ekim Caddeleri asfalt kaplama çalışmalarına hazır hale gelecek. Aydınlatma, peyzaj ve kaldırım kaplama çalışmaları ile her iki caddemiz Çerkezköy’e yakışır bir hale gelecek” dedi.

KENT KÜTÜPHANESİ YILSONUNDA TAMAMLANACAK

Sarbak Metal ile yapılan protokol kapsamında yapımı hızla devam eden Kent Kütüphanesi inşaatının yılsonuna kadar tamamlanarak hizmete açılacağını kaydeden Belediye Başkanımız Vahap Akay, asfalt çalışmalarının Veliköy’de devam ettiğini ve ardından İstasyon Mahallesi’nde başlayacağını belirterek “Asfalt çalışmalarımıza İstasyon Mahallemizde bulunan Çaylak Sokak ve civarında devam edeceğiz. Utku ve Güler Sokak’ta yaptığımız çalışmanın bir benzerini Hakim Sami Sokak’ta yapıyoruz. Burasını genişletip, aydınlatmasını yaparak asfalta hazır hale getirdik.

ASFALT ÇALIŞMAMIZ SÜRÜYOR

Bugüne kadar 64 cadde ve sokakta 94 bin metrekare sıcak asfalt çalışması yaptık. 33 cadde ve sokağımızda 81 bin metrekare daha sıcak asfalt çalışması yapacağız. Çalışmalarımız devam ediyor. Çoğunluğu Kızılpınar’da olmak üzere 42 bin metrekare sathi kaplama çalışması yaptık. 13 bin 500 metrekare beton yol çalışması yaptık. Yaklaşık 7 bin 500 metrekare fırçalı kaldırım çalışması yapıldı, yaklaşık 12 bin 500 metrekare daha planlamamız var. Beton yol ve kaldırım çalışmalarımız devam ediyor” şeklinde konuştu.

İKİ DÜĞÜN SALONU YAPACAĞIZ

Kızılpınar Gültepe Mahallesi ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ne yapılacak olan düğün salonları için ihaleye çıkıldığını fakat katılımcı bulunamadığını ve bunun üzerine yeniden ihaleye çıktıklarını kaydeden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Yıldırım Beyazıt Mahallemizde Olimpiyat Halı Saha’nın olduğu bölgeye ve Kızılpınar’da da Gültepe Mahallesi’nde Osmanlı Caddesi üzerine bir düğün salonu yapımına inşallah en kısa sürede başlayacağız.

KIZILPINAR’A SEMT SAHASI YAPACAĞIZ

Yine Kızılpınar Namık Kemal Mahallemizde 500 kişilik tribünü olan Semt Sahası’nın ihalesini yaptık, işi teslim ettik. İnşallah 2023’ün Mayıs veya Haziran ayında tamamlanacak. Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Melisa ve Çağlayan Sokak’ta menfez ve yol yapım çalışması devam ediyor. İstasyon Mahallemizde bulunan Celal Bey Mescidi’nin restorasyonunda sona geldik. İnşallah yakın zamanda açacağız” diye konuştu.

PARK YAPIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Çerkezköy’ün farklı noktalarında park yapım çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Bugüne kadar Bağlık Mahallesi’nde Adatepe Sokak Parkı ve Seher Sokak Parkı’nda inşaat çalışmaları tamamlandı. Kızılpınar Namık Kemal Mahallesi’nde Recai Kutan Parkı ve Ekinci Sokak Parkı’nda düzenlemeler yapıldı. Fatih Mahallesi’nde Demirhan Sokak’ta park çalışması tamamlandı, yeşil alan çalışması devam ediyor. Kızılpınar’da Dere kenarında 13 bin 500 metrekarelik bir alanda park çalışmasına başladık. Kızılpınar Kandemir Sokak’ta yapımı devam eden bir çalışmamız var. Kızılpınar Atatürk Mahallesi’nde Mert 1, Baygın ve Mardin Sokak parklarının yapımı devam ediyor. İstasyon Mahallemizde Serdar Sokak’ta çalışma devam ediyor. Bu sene içerisinde Fatih Mahallesi’nde Güray Sokak’ta, Bağlık Mahallesi’nde Zambak Sokak’ta, Kızılpınar Atatürk Mahallesi’nde Karaoğlu, Düzgün, Boz ve Başaran Sokaklarda, Veliköy Mahallemizde ise Ihlamur Sokak’ta park çalışmalarımız devam edecek” dedi.

ÇERKEZKÖY’Ü FARKLI YORUMLAMAK LAZIM

Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın ardından bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak, sözlerine “Çerkezköy’ü 11 ilçemize göre farklı yorumlamak lazım. En büyük sıkıntı da Tekirdağ’ın Büyükşehir olmasıyla beraber Çerkezköy ve Kapaklı ayrılınca, arazinin azı Çerkezköy’de kaldı. Ancak nüfusun çoğunluğu da Çerkezköy’de kaldı. Her sene nüfusu 10 bin civarında artan bir Çerkezköy var” diye başlayarak şunları söyledi:

NE SÖZ VERDİYSEK YAPACAĞIZ

“Çerkezköy’ün sorunlarının ötelenmemesi lazım. Biz Çerkezköy Belediye Başkanımız Sayın Vahap Akay ile beraber 8 buçuk senedir bu görevdeyiz. Bir buçuk senemiz daha var. Bu süreçte elimizden geleni yapacak, vaatlerimizi yerine getireceğiz ama en büyük kaybımızın da 15 Mart 2020 – 1 Eylül 2021 arasındaki Covid-19 pandemi sürecinin olduğunu söylemek istiyorum. Bu süre içerisinde Çerkezköy de dahil olmak üzere Tekirdağ’ın 368 tane muhtarından bize hiç talep gelmedi. Hepimiz evlerimize kapandık, can derdine düştük. Ne zaman ki aşılarımızı olduk, cesaret geldi işte o zaman muhtarlarımızdan yağmur gibi talepler gelmeye başladı. O aradaki farkı kapatacak şekilde biz süreci iyi bir şekilde planladık. Allah kısmet ederse 2023’ün sonunda ne söz verdiysek hepsini yerine getirdiğimizi göreceksiniz. Ama dediğim gibi Çerkezköy deyince çok farklı düşünmek lazım. Biz Atatürk ve Öztrak Caddesi Projemize çok iddialı başladık, hala da iddiamız devam ediyor. Bugün zahmet çeken bütün esnaf, bütün Çerkezköylüler ile mutluluğunu hep beraber yaşayacağız. Kolay olmadı, çok zor bir iş. Buna rağmen çabuk toparlandı.

BAĞLIK KÖPRÜSÜ İHALESİ YAPILDI

Bütün bu çalışmalar devam ederken Çerkezköy Emlak Konutları’nın oradaki kavşak projemizin ihalesini de yaptık, çalışmalar hızla devam ediyor. Bugün 2. bölümüne başlıyorlar. Orası bittiği zaman Çerkezköy’ün trafik sorununu ciddi derecede rahatlatacak. Oraya da epey bir para harcıyoruz. Bu arada Tahsin Muhtarımıza sözümüz vardı ‘Bağlık Köprüsü yapacağız’ diye. Bağlık Köprüsü’nün ihalesini 1 hafta önce yaptık, 43-45 milyonluk bir yatırım. Sanıyorum 1 ay içinde hep beraber temelini atacağız.

KAVAKDERE REKREASYON PROJESİNİ YAPIYORUZ

Devam eden çalışmalarımız var. Kavak Dere’nin oraya çok güzel bir rekreasyon alanı yapıyoruz. Oraya Kent Park’ın benzeri bir çalışma yapacağız. Hazırlıkları tamam. Yaklaşık olarak 14 milyon liralık bir proje yapacağız. Sayın Başkanın dediği gibi Narin Kavşağı’nın oradan itibaren Cengiz Topel Caddesi’ne doğru çalışmalarımız devam ediyor.

ÇERKEZKÖY İÇİN YENİ HAZIRLIKLARIMIZ VAR

Esas yeni hazırlıklarımız var Çerkezköy için. Şimdi başlayıp 2023’ün sonunda bitecek projeler ile ilgili hazırlığımız var. Bizim çok bildiğimiz Çerkezköy’ü bizden daha iyi bilen Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın en acil sorunlardan başlayarak hepsini yerine getireceğinden emin olmanızı istiyorum. Özellikle söylemek istediğim şey ise Çerkezköy Meydanı yapılırken, 6 buçuk kilometre asbest borunun kullanımdan çıkarılması. İnsanlar yıllardır o günkü şartlarda yapılmış asbest borulardan su içiyordu. En kaliteli boruları döşedik.  

BENİ ÇOK RAHATSIZ EDİYOR!

Çerkezköy’ün beni en çok rahatsız eden tarafı birçok mahallede yaşanan patlaklar. Maalesef her gün bir yerde patlak oluyor. Arkadaşlara başta Çerkezköy olmak üzere hiçbir sorun yaşanmayacak şekilde ilçelerde altyapı projeleri hazırlamalarını söyledim. Sadece Çerkezköy’ün geleceğini düşünerek, hiçbir patlak ve su kesintisi sıkıntısı yaşanmaması için oluşturulan projenin maliyeti 1,2 milyar TL. Ciddi boyutta bir ihtiyaç. Çorlu’nun ihtiyacı ise Çerkezköy’den de fazla. Dosyalarım hazır, önümüzdeki hafta Ankara’ya gideceğiz, Bakanlıklarda mücadele vereceğiz. Meclis Başkanımıza da söyledim ‘Geliyorum’ diye. Faik Bey özellikle, sabırsızlıkla bekliyor. Ben onu bunu anlamam, bu parayı almamız lazım. İstediğimiz kadar güzel hizmetler yapalım, akşam evine gittiği zaman suyu akmayan insanı hiçbir şekilde mutlu edemeyiz. Önümüzdeki senenin sonuna kadar baya mesafe alacağız. Bunun dışında yeni sosyal ve kültürel projeler de istiyoruz. Bütçemizi hazırlarken Çerkezköy’den gelen talepleri de ön plana alacağız, bunu bilmenizi istiyorum.”

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’ın konuşmasının ardından Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak toplantıya katılan basın mensuplarının sorularını cevapladı.

ÇALIŞMALAR ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ’NİN KONTROLÜNDE SÜRDÜRÜLÜYOR

Kaldırımlara araç park edilmesi ve otopark sorunu ile ilgili soruyu cevaplayan Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay; “Atatürk ve Öztrak Caddeleri ile ilgili çalışmalar Çerkezköy Belediyesi’nin kontrolünde sürüyor. Bugüne kadar çalışmalar nedeniyle esnafımıza sorunla ilgili herhangi bir şey söylememiştik. Ama şimdi kaldırım çalışmaları tamamlandı. Otopark alanlarının çizgileri çizildi. Neredeyse hatlar belli oldu. Bununla ilgili koruma alanları konulduktan sonra yayanın geçiş alanı ve park alanı da belli olmuş olacak. Esnafımız kontrolsüzce kendi çekme payları dışına teşhir malzemelerini koyamayacak. Parkla ilgili sıkıntılar vardı, yol çizgileri çizildi ve çalışmalar hızlandı. O yüzden bu iki ana caddede bu tür sıkıntıları ortadan kaldıracak kararları da aldık” dedi. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak da, konuyla ilgili olarak; “Önümüzdeki yıldan itibaren sorunların çözüldüğünü göreceksiniz” dedi.

KARIŞIKLIK GİDERİLECEK

Narin Kavşağı’nda yaşanan karışıklıkla ilgili soruna değinen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak, çalışmaların hızla devam ettiğini ve kısa sürede karışıklığın giderileceğini ifade etti.

OTOPARKIN BİR ARAÇ KADAR MALİYETİ VAR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Çerkezköy’de otopark projesiyle ilgili sorusunu yanıtlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak; “Katlı otoparkın maliyetinde bir otopark bedelinin bir araba kadar maliyeti var. 200 araçlık bir otopark yaptığında ciddi bir maliyet tutuyor. Önümüzdeki ay içerisinde gelişmeler göreceğiz” cevabını verdi. Kapalı Yüzme Havuzu ile ilgili soruyu yanıtlayan Başkan Albayrak; “Sıkıntıların kaynağı aynı nedenler. Biz elimizden gelen tüm çabayı göstermeye devam ediyoruz. İnşallah gelecek yıl hep birlikte yüzeceğiz o havuzda” dedi.

ONAY AŞAMASINDA

KGS ile ilgili soruyu yanıtlayan Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay; “Çerkezköy Belediyesi kendi üzerine düşen görevi yaptı. Şu an onay aşamasında. Şu an için bir süre veremiyorum ama kısa süre içerisinde tamamlanmasını bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

ÇERKEZKÖY’E GÖZLERİNİ KAPATMIŞ DURUMDALAR

Çerkezköy Belediyesi ve Hükümet tarafından yapılan yatırımları karşılaştıran Belediye Başkanımız Vahap Akay “Çerkezköy Belediyesi üzerine düşeni yapıyor. Üzerine düşmeyen fakat ihtiyaç olanı da yapıyor. Bunların en önemli örneği Tepe Kavşağı. Biz üzerine düşeni yerine getiren iki Belediyeyiz. Çerkezköy’ün hakkını Çerkezköy’e veremeyen bir anlayış var. Çerkezköy ve Kapaklı bir elmanın iki yarısıdır. İkisinin de ihtiyaçları var. Yan yana iki tane şehir, ikisinin de ciddi büyümeleri var. Devlet yatırımları alıyor mu? Soru işaretini bir kenara koyuyorum. Bugün aynı karayolları Cumhuriyet Mahallesi’nde yıllar önce eksik bıraktığı görevini yapmıyor, gözünü kapatıyor ama Kapaklı’da Yıldızkent Kavşağı’nı yapmaya çalışıyor. Siyaset yaparak vatandaşını cezalandıran bir anlayış var. Onların temsilcileri de bu olaylara bakakalıyorlar.

Bugün Çerkezköy’de devlet yatırımları özelinde bir okul anlayışı var. Bugün Kızılpınar’da bir okulda 1900 öğrenci ile eğitim görmeye çalışıyorlar. Atatürk İlkokulu yıkıldı, yerine yapılmayı bekliyor. Biz burada devlet yatırımları ile Çerkezköy Belediyesi ne yapmış sabaha kadar anlatırım. Çerkezköy sular altında kaldı yıllarca. Hala Çorlu Deresi ıslah bekliyor. DSİ Çerkezköy’e gözlerini kapatmış, Karayolları Çerkezköy’e gözlerini kapatmış, Çerkezköy büyümeye devam ediyor, Belediye çalışma yapmaya devam ediyor. Çerkezköy’ün yatırıma ihtiyacı var. Çerkezköy 200 bin nüfusu geçti. Tekirdağ’ın en büyük nüfuslu 2. ilçesi olmak üzere. Süleymanpaşa’yı geçeceğiz muhtemelen, hala yatırım bekliyoruz” diye konuştu.

SORUNUN KAYNAĞI KENDİLERİ

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel’in “Okul yatırımı için boş arsa bulamıyoruz” eleştirisini değerlendiren Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay; “Şimdi ben anlamıyorum. Kendi kendilerine bu açıklamayı nasıl yapıyorlar. Çerkezköy Belediyesi’nde 8 senedir görevde olan Belediye Başkanı olarak sorunlu bir 18 uygulaması yapmadık. Bugün milli eğitim alanlarında mülkiyet sorunu var. O dönemde milli eğitim alanlarını sorunlu olarak bırakan ben değil, kendileri. Önce bir problem oluşturup, bu sorunu da problemmiş gibi tarif etmeye çalışanlara tarih tarih o uygulamalar ne zaman yapıldı, hepsini kendilerine anlatabilirim. Bugün bir sorun varsa, o sorunun kaynağı da kendileri” ifadelerine yer verdi.

SAÇMA SAPAN BİR AÇIKLAMA OLMUŞ

Konuyla ilgili konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak da; “Kendisi geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Çerkezköy’ü bombalanmış bir şehre benzetmişti. Şimdi düşündüm düşündüm hakikaten saçma sapan bir açıklama olmuş. Ama biliyorlar yani 2014 ve 2019 yıllarında halk bunları siyasal olarak bombaladı” dedi.

ALANI BEĞENMEDİLER

Hükümet tarafından yapılacak Gençlik Merkezi ile ilgili yer tahsisi durumunu değerlendiren Belediye Başkanımız Vahap Akay; “Bir yatırım yaparken Çerkezköy Belediyesi’nden ruhsat izni alırlar, ben aynı sabah imzalarım. Bunların Kızılpınar’da bıraktıkları imar planı enkazı ortada. Biz onlara bir alan tavsiye ettik. Tavsiye ettiğimiz alana Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi okul yaptı. Çerkezköy Belediyesi de stadyum yapıyor. O alanın hemen yanında 4200 metrelik şu an Garaj olarak kullanılan alanı hemen boşaltma yazısını gönderdim ben. Dedim ki bir yatırım olacaksa hemen boşaltırım orayı. Dediler ki ‘Biz orayı beğenmedik.’ Nesini beğenmediniz? Başka bir yeriniz varsa, buyurun yapın. Bununla ilgili herhangi bir muhalefet de yapmayız. Maalesef nedenini de anlamadığım bir şekilde yerini beğenmediler. O yüzden Çerkezköy Belediyesi’nin elinde hazır bir alan yok. Ne zaman yapacaklarsa o alana yapsınlar. Kızılpınar’ın ihtiyacı var çünkü” diye konuştu.

HALK EKMEK 2023 YILI BAŞINDA AÇILACAK

Halk Ekmek Fabrikası’nın da 2023 yılının başında açılacağını duyuran Belediye Başkanımız Vahap Akay, halkın daha ucuz ve kaliteli ekmek yiyeceğini belirtti. Belediye Başkanımız Akay, ayrıca TIR Parkı’nın da tamamlandığını ve hizmete sunulduğunu belirterek, Gümrük önünün ve Çerkezköy’ün bazı cadde ve sokaklarının tır istilasından kurtulduğunu ifade etti. Basın mensuplarının sorularının ardından mahalle muhtarlarının istek ve taleplerini dinleyen Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak, daha sonra mahalle muhtarlarımız ile hatıra fotoğrafı çektirdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Yüksel Hemşeri Derneklerinin Programlarına KatıldıÖnceki Haber

Başkan Yüksel Hemşeri Derneklerinin Prog...

Başkan Yüksel Yağmur Duasına KatıldıSonraki Haber

Başkan Yüksel Yağmur Duasına Katıldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar